Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
d.....
Kendisine komedon şikayetim için başvurdum. Emel Hanım’ın hastaya olan yaklaşımı çok güven verici. Sizi dikkatle dinleyip, muayene edip detaylıca süreci anlatıyor. Size uygun tedavi yöntemini birlikte belirleyerek süreciniz başlatılıyor ve size asla gereksiz bir ürün ya da tedavi önerilmiyor. İnşallah kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum. Hatta diyorum ki keşke daha önce tanışsaydık
Akne skarı tedavim için randevu aldım. Probleminizle ilgili size her şeyi ince detaylarıyla anlatır ve en etkili çözüm yönetmelerini sunar, ardından sizin fikirlerinizi de önemseyerek tedavinizde mükemmel sonuca ulaşmanızı sağlar. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
si...e
İlk botoks denememdi ve işlem sırasındaki bilgilendirmesi önerileri çok iyiydi ve uygun bulmadığı yöntemi söylemesi çok güven verici idi
Dr Emel Hanım, bütün çekincelerime rağmen çok doğal, tam da istediğim gibi bir botoks uygulaması yaptı bana. Size hangi uygulamaların yapılacağı konusunda çok objektif yaklaşıyor. Samimiyeti, işindeki başarısı bana çok güven verdi. Bir dermatolog arayışında iseniz güvenle tercih edebilirsiniz.
ha...z
Dr. Emel Hanım hayatımda iyi ki karşıma çıkmış diyebildiğim tek doktor…
2022 yılından beri kendisi ve ekibi bende sanki doktora değil de arkadaş ortamına gidiyormuşum gibi bir his uyandırdı.
Emel hocam mesleğinde çok başarılı, hastası ile çok ilgilenen, içten ve çok güven veren, herkese önerebileceğim bir dermatolog.
Kendisine leke tedavisi ile başlayıp sonrasında da son teknik, cihaz ve malzemelerle uyguladığı cilt bakımı, botox ve dolgu ile devam eden bir dizi işlemler yaptırdım ve hala da düzenli olarak kliniğine başvuruyorum.
Valla sağlıklı bir cilde sahip olup yaşımdan daha genç görünmemi sağlayan doktoruma, güleryüzlü ve nazik tutumlarından ötürü de klinik çalışanlarına minnettarım…
Gözüm kapalı onlar
b....m
Emel hoca ile bugün 3. İşlemimizi gerçekleştirdik. Yüzümde ani gelişen kızarıklar için kendisine gitmiştim ve cildimi, sürecimi analiz ederek tedavi süreci planladık. Emel hoca Sorduğum soruların hepsine içtenlikle ve detaylıca cevap verdi ve her seansta cildimle ilgili analiz yapıp değerlendirmelerde bulunuyo. Her daim güler yüzlü ve sıcakkanlı. Daha 3. Seansımda olmama rağmen de cildim bir hayli toparladı.
s....ü
Öncelikle Emel hanımın tüm çalışanları çok güler yüzlü ve kibar, muayenesi tertemiz,eldiven değişimi vs konularında çok titiz hijyen konusunda hiç tereddüt etmiyorsunuz.Ben botoks ve dolgu işlemi yaptırdım.Emel hanım işinde oldukça özenli ve başarılı,olabilecekleri ve olması gerekenleriyle birlikte tüm ayrıntılarıyla anlatıyor ve gerçekten çok başarılı.Kendisini gönülden tavsiye ediyorum
Dr. Emel hanıma aknelerim için gittim çok güzel ilgilendi tedavi sürecimi ayrıntılı açıkladı
Rutinlerimi değiştirdik
çok memnun kaldım
Emel hanım, çok ilgili, kibar ve güleryüzlü. Akne sorunum ve yaptırmayı planladığım kozmetik işlemler için başvurdum. Aklımdaki soru işaretlerini giderdi. Tedavi planımı yaptık. Mizacı, ses tonu insana kendini güvende hissettiriyor. Kliniği ferah, çalışanlar güleryüzlü. Kliniğe ulaşım yeri itibariyle rahat. Bina içerisinde de detaylı yönlendirmeler mevcut.
c.....
Emel hanım ilgili ve özenli bir doktor. işini severek yaptığı çok belli oluyor. Kullanılan botoks markasından tutun olma ihtimali çok düşük olan komplikasyonlara kadar her konuda bilgilendirildim. Tedavi süreci gayet kısa ve rahat geçti. Klinik zaten çok temizdi. Bu güzel dönütler sayesinde ileride almam gereken tedavileri de şimdiden planladık.
Emel Ertürk Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Ertürk Özdemir, Dermatoloji. Size Emel Ertürk Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Botoks, PRP, Dolgu Uygulamaları, Mezoterapi, Altın İğne Fraksiyonel Radyofrekans, Lazerle Leke Tedavisi, Dermapen.
Emel Ertürk Özdemir adresi nerede?Emel Ertürk Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mah. , Bosna Hersek Cd. No:21 D:10 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Ertürk Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Ertürk Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Ertürk Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Ertürk Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emel Ertürk Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Emel Ertürk Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Ertürk Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Ertürk Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emel Ertürk Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Emel Ertürk Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emel Ertürk Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Ertürk Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar