Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dermatoloji Randevusu
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Leke Tedavisi
n....p
Gül hastalığı için tavsiye üzerine başvurdum. İlaç kullandım ve lazerde yaptırdım. Memnun kaldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Emel Hanım'a birçok kaygı ve sıkıntıyla gittim. Her şeyi anlatıyorum, sabırla dinliyor. Aklımızda soru işareti kalmasın diye uğraşıyor. Güler yüzlü bir doktor. Enerji aldığım bir hekim.
d....m
Sivilce problemi için gittim. İnternetten araştırıp buldum. Süreç güzel geçti. Her konuda uzman kendisi. Tedavim olumlu ilerledi. Hem cilt bakımı yaptırdım hem de ilaç kullandım. Çok memnun kaldım. 5 yıldız veriyorum.
k....t
Botoks ve mezoterapi için başvurdum. Yaptığım işlemden memnun kaldım. Hiçbir problem yaşamadım. Emel Hanım güler yüzlü, tatlı bir kadın. Her zaman kendisine ulaşabildim.
z....k
İlgisinden ve alakasından memnunum. Eli hafif, çok güler yüzlü bir doktor. İletişimi güçlüydü. Geçmeyen akne ve izlerim için gittim. İzlerim için mezoterapi yaptı. İzlerimde azalma var.
n....p
Saç ve cilt problemim için gittim. Güneş lekelerim vardı. Lekelerim için leke mezoterapi yaptı. Keşke bitmeseydi çok memnun kaldım. Saçım için de şampuan önerdi, onu kullandım. Her işlemden memnun kaldım. Emel Hanım çok ilgili ve alakalı bir doktor. Kişiliği çok güler yüzlü. İstediğim her şeyi sorabiliyordum. Hemen cevap veriyor. Aklımda soru işareti bırakmadı.
y....ç
Egzema ve cilt bakımı için gittim. Tavsiye edildi. İlaç tedavisi gördüm. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnun kaldım. Her zaman kendisine ulaşabiliyordum. Emel Hanım mesleğini çok iyi yapıyor. İşinde başarılı bir hekim. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.
n....d
Leke tedavisi için başvurdum. Krem ve ilaç kullandım. Daha sonra mezoterapi uyguladı. 3 ay tedavi gördüm. Çok memnunum kendisinden. Hastaneden ayrılmasına çok üzüldüm. Tedavim olumlu sonuçlandı. İlgili bir hoca. Yaptırdığım birçok mezoterapiye göre çok farklıydı.
i̇...z
Emel hocamıza şiddetli kaşıntı şikayeti ile gittim. Tedavi sürecinde yaklaşımı olsun ,teşhisleri olsun tek kelime ile mükemmel bir doktor. İşinde uzman birisi tereddüt etmeden muayene olabilirsiniz.
i̇...g
Sedef haslalığım nedeniyle gittim. Doktor hanım son derece kibar ve ilgili şu an tedavi sürecim devam etmekte, olumlu sonuçlar alıyorum.
d....m
Emel hanım işinde profesyonel birisidir.Kendisene cildimde oluşan bir apse için gittim gerekli tedaviyi uyguladı ve memnun kaldığım için cilt yenileme işlemlerine yaptırmaya başladım samimiyeti ve güler yüzü insana güven vermesi sebebiyle çok memnun kaldım
Emel Erünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Erünal, Dermatoloji. Size Emel Erünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Dolgusu, Dolgu Uygulamaları, Dudak Dolgusu, Göz Altı Dolgusu, Göz Altı Işık Dolgusu, Işık Dolgusu, Yanak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Botoks.
Emel Erünal adresi nerede?Emel Erünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:7 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Erünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Erünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Erünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Erünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emel Erünal hangi dilleri konuşuyor?Emel Erünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Erünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Erünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Erünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Erünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Emel Erünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emel Erünal hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Erünal, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Emel Erünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar