Eğitim hayatım boyunca çeşitli hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde görev aldım;
• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi (Endokrin, Onkoloji, Nefroloji, Genel Poliklinik, Genel Cerrahi, Nöroloji, Kardiyoloji, Genel Pediatri, Çocuk Cerrahisi, Pediatrik Onkoloji, Kurum (Mutfak) Bölümlerinin Tamamında Stajyer Diyetisyen)
• İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi (Klinikte Yatan ve Polikliniğe Başvuran Tüm Pediatri bölümlerinde Stajyer Diyetisyen )
• Buca Toplum Sağlığı Merkezi (Stajyer Diyetisyen)
Eğitim hayatım ve sonrasında;
*Metabolik ve Bariatrik Cerrahide Beslenme ve Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu
*LLL KEPAN Parental Nütrisyona Yaklaşım Kursu
*9. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi
*Kardiyoloji Diyetisyenliği Kursu
*Spor Diyetisyenliği Kursu
*11. Ege Diyabet Günleri Kursu
*“Fitoterapi, Besin Destekleri ve Eklem Sağlığı”
*Kişilerarası İlişkiler ve İletişim Becerileri Eğitimi....gibi çeşitli seminer ve kurslara katıldım.
t.....
hayatımda ilk defa gittim diyetisyene ama sadece diyetisyen değil ayrı zamanda psikolog da desem doğrudur.O kadar sempatili hoşgrülü kibar ve ilgili ki keşke daha önce gelseymişim dedim. çok kısa sürede istediğim kiloya hızla ulaşmamda yardımcı oldunuz.Çok teşekkür ederim şiddetle tavsiye ederim :)
ye...6
harıka bı ınsan çok pozıtıf enerjık hemen alıyor ınsan enerjısıını ılkez gıttım korkuyodum asla basaramam dedım ınternette arastırdım yakın dıye tercıh ettım ıykıde etmısım dogru secımdı cunku bugun tanısıp ılkkez gıttım ama ınananıyorum emel hanımla basarıcam oguvenı aldım tskr ederım dr emel oglakcı hayatımda uzun zamandır yapdıgım en ıyı seydı sıze gelmmek
Emel Oğlakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Oğlakçı, Diyetisyen.
Emel Oğlakçı adresi nerede?Emel Oğlakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Oğlakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Oğlakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Oğlakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Oğlakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Oğlakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Oğlakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emel Oğlakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler