Size Diyet Emel Öktem Güngör Armada İş Kuleleri A Blok No:6 A/21 Kat:14 Söğütözü, Ankara
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Normal randevu
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
em...u
Emel hanım ile 3. Görüşmemiz kendisi diyetim de bana yardımcı olmakta 1.5 ayda gozle gorulur bir degisiklik oldu simdiden , diyet konusunda gercekten uzman ve profesyonel bir doktor cok cana yakın güler yüzlü iyi bir doktor kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
ab...h
Düzenli beslenme ve fit bir vücut hedefi ie gitmiştim. Gayet memnun oldum. Teşekkür ediyorum.Çok ilgili ve işinin uzmanı.
es...a
Şişkinlik problemim için Emel hanıma gittim çok güzel bir şekilde yönlendirme yaptı. Rahatlatici ve mutluluk verici bir görüşmeydi.kendisine ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum
Hocamla birlikte başladığımız bu yolculukta bana çok destek verdi. Verdiği tavsiyeler ve kiseye en uygun diyet listesi ile başarıya taşıdı. Kendisi konusunda uzman aynı zamanda piskolojik destek ve motivasyon vererek danışmanlarının başarıya ulaşmasını sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ederim
36...5
Genel diyet kontrolüm için kendisiyle görüştüm. Çok iyi bir şekilde ilgilendi ve bilgilendirmelerde bulundu.
za...8
Kilo vermek için gittiğim ve önerileri doğrultusunda birşeyler basardigimı gördüm iyi ki ziyaret etmişim kendisine teşekkür ederim
me...n
Ziyaret sebebim genel kontrol spor yaptığımdan dolayı, kolesterolüm ve kandaki yağ oranım yüksek çıktığından vücut kas, yağ oranı dengeli olup olmadığı sonucunda neler yapılabileceği hakkında bilgileri için ziyaret ettim. Randevu saatim geçmesine rağmen gayet güzel ilgi ve alaka gördüm. Emel Hanım' a teşekkür ederim. Kendisini firmamızda bulunduğu sürede belirlenen periyotlarda kontrollerine gideceğim.
se...r
Cok tesekkur ederim emel hanıma istedigim kiloya geldim sayesinde cok yardimcı oldu cok cana yakin cokta ilgileniyo
is...4
Tansiyon ve şeker hastasıyım daha öncede diyet ve spor yapmıştım.Fakat daha sonra hepsini bıraktığım için kilo aldım.Emel hocam ile tekrar diyete başladım ve ilk iki haftada üç kilo verdim çok memnun oldum aynı şekilde devam ederek sporumuda yapıyorum sağlıklı bir hayat yaşamak için aynen devam
yu...6
Emel hanım işinde uzman Gerçekten çok iyibir diyetisyen bana on beş günlük süreç içerisinde epey bir değişim kaydettirdi teşekkürler hocama..
Emel Öktem Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Öktem Güngör, Diyetisyen. Size Emel Öktem Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Normal randevu.
Emel Öktem Güngör adresi nerede?Emel Öktem Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Size Diyet Emel Öktem Güngör Armada İş Kuleleri A Blok No:6 A/21 Kat:14 Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Öktem Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Öktem Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Öktem Güngör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Öktem Güngör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emel Öktem Güngör hangi dilleri konuşuyor?Emel Öktem Güngör ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Öktem Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Öktem Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Öktem Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Öktem Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Emel Öktem Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler