Neonatoloji Randevusu
Çocuk Hastalıkları
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocukta gelişimi izleme
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Yan Dal Uzmanlığımın devlet hizmet yükümlülüğü için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandım ve 3,5 yaklaşık yıl Van'da çalıştım.
Mecburi hizmetimin ardından 2015 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Neonatoloji Bilim Dalı'na geri döndüm. Öğretim Görevlisi olarak çalıştığım sürede Amerika Birleşik Devletleri'nde California San Francisco Üniversitesi (UCSF) Benioff Çocuk Hastanesi, Yenidoğan Ünitesi'nde rotasyoner olarak bulundum. Ulusal ve uluslararası bilimsel proje, çalışma ve eğitim faaliyetlerinde yer aldım.
2019 yılında 'Doçent' ünvanı aldım. Halen öğretim üyesi olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda çalışmaktayım.
s....e
Hayatımda iykilerimin en başında …öncelikle insan olarak, kalbini,merhametini,yardımseverliğini, ilgisini sevdıgımız,sonrasında meslegını buyuk bır ozberıyle yerıne getıren,Alanında uzman,ileri görüşlü, nokta atışı teşhislerde bulunup, gereksız her türlü tedavıden kaçınan, yerınde ve zamanında yeterli uygulamalarla yönlendıren AİLEMİZİN KANATSIZ MELEĞİ oldu Emel hocamprematüre doğan kızımızı kaybettık ama , kızımız giderken bize kocaman yürekli bir yaren kazandırdı.ne mutlu bıze Emel hocam şimdi ıkı oglumun doktoru ama bizim için ailemizin parcası
gö...n
Premature dogan kizimi 2 yaşına kadar emel hocaya getirdim Allah razı Olsun herşeyiyle ilgilendi, onun tedavisi sayesinde kızımızı büyüttük , telefondan birşey sorduğumuz zaman hemen geri dönüş yapardı yardımcı olurdu , kendisinden çok memnun olduk başarılı ilgili ve çocuklara karşı çok sevecen bir doktor
Emel Hoca deyince hersey durur bizde.. öngörüsü, tespitleri, tahminleri, tedavi yöntemleriyle efsane bir hekimdir.. bizim için doktordan öte herseydir.. Üç yavrumuza da eli değdi, emeği geçti, hala da geçmekte..gözüm kapalı çocuklarımı emanet ettıgım, sonuna kadar güvendığım tek doktordurallah bizi ses tonunuzun rahatlatıcılıgından , sizden eksık etmesın hocam ıyı ki varsınız
uğ...r
Prematüre doğan bebeğim için Emel hocama gittik. bebeğimizin erken doğuma bağlı olan ve henüz aydınlatılamayan sorularımızı ve kaygılarımızı en ince ayrıntısına kadar bizlere açıkladı. Gerçekten bu zmana kadar gördüğüm en ilgili doktor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
fi...
Genel kontrol ve doktorumuzdan çok memnunuz. İlgisi ve bilsi çok iyi iki oğlumuda emel hanıma götürüyorum ilginiz için çok teşekkürler
bü...n
Yolumuzun Emel hocamız ile kesişmesi bizim için büyük bir şans.Oğlum sarılık olduğu icin mama kullanıyorduk ve kesmeye korkuyorduk. İlk haftada mamayı azalttık kesme aşamasına geldik doktorumuzun verdigi cesaretle. Oğlumuza yaklaşımı olsun bizim sorularımızı cevaplaması olsun çok ilgili işini sevgiyle yapan bir doktor. Muayenelerimizi onunla yapacağımız için çok mutluyuz. Çocuğumuz emin ellerde.
ay...
İlgili, sabırlı ve çok iyi bir hekim. Bizlere ve çocuğumuza yaklaşımı mükemmeldi. Detaylı kontrol etti çocuğumuzu, aklımızdaki tüm soruları gönül rahatlığı ile sorduk, sabırla dinledi bizi ve sorularımızın hepsinin cevabını aldık. Bizlerle empati kurduğunu hissettik. Gönül rahatlığı ile ayrıldık.
me...m
Kızımın kontrolleri için Emel Hanıma gidiyoruz gerçekten çok ilgili ve özenli bir doktor çok memnunuz çevremdeki bebeği olan arkadaşlarımada öneriyorum...Doktorumuzun ilgisine teşekkür ediyoruz..
ce...n
Genel kontrol ve gelişim durumu için gittik hocamızın muayne ve önerilerini aldık ilgi ve alakası için sonsuz teşekkürler çok memnun kaldık
f....u
Bebek aşı ve aylık kontrol için Emel hanıma gidiyoruz kendisinden çok memnunuz gayet ilgili kontrol dışındada bize yardımcı oluyor mesajlarıyla çok teşekkür ederiz
Emel Okulu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Okulu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Neonatoloji. Size Emel Okulu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Neonatoloji Randevusu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Yenidoğan Takibi, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Bebek Takibi ve Aşılar.
Emel Okulu adresi nerede?Emel Okulu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıp Fakültesi Caddesi Abidin Paşa Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Okulu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Okulu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Okulu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Okulu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emel Okulu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Okulu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Okulu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Okulu hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta / danışan, Emel Okulu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emel Okulu hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Okulu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla