Kulak Burun Boğaz Randevusu
Endoskopik Sinüs Cerrahisi
Geniz Eti Ameliyatı
Rinoplasti
Medicana Sivas Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Medicana Sivas Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
İşitme Testi
Medicana Sivas Hastanesi
burun estetigi oldum ama hic memnun kalmadim ameliyattan sonra sol burnumun yani içe çokmustu emel hocama durumu anlattim buraya ameliyat yeni mudahale edelim dedim ama kendisi zamanla duzelecegini soyledi ancak 3.5 senedir ayni ameliyattan ciktigim ilk gunku gibi burnum cok kotu kesinlikle hakkimi helal etmiyorum.
ah...r
Ben rinoplasti ameliyati oldum.tip fakulteleri ve asistan doktorlar hakkinda cok fazla olumsuz telkin aldigimdan acikcasi biraz cekindim.fakat bos yere korkmusum. Hastanedende doktorum emel hanimdanda cok memnun kaldim.burnumun seklide islevide nefes fonksiyonlarimda tam istedigim gibi oldu. Ameliyat oncesinde,sonrasinda ve konrollerde emel hanim cok ilgili.yaptim bitti demiyo.yaptigi isi takip ediyo.doktorlarda gormeye alisik oldugumuz soguk tavir ve davranislarin aksine emel hanim cok sicak kanli ve kibar bir insan.mesleginde simdiden cok basarili ilerisi icinde umarim daha iyi yerlere gelir.emel hanimi siddetle tavsiye ediyorum.
ah...r
Emel Peru Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Peru Yücel, Kulak Burun Boğaz. Size Emel Peru Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Bademcik Ameliyatı, İşitme Testi, Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi).
Emel Peru Yücel adresi nerede?Emel Peru Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi M. Fethi Akyüz Caddesi No:8 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Peru Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Peru Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emel Peru Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emel Peru Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emel Peru Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Peru Yücel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emel Peru Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emel Peru Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emel Peru Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Emel Peru Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları