Üsküdar Üniversitesi sosyal hizmetler lisans İstanbul Üniversitesi çocuk gelişimi lisans Sakarya Üniversitesi psikolojik danısmanlık rehberlik yüksek lisans 2 yıl süren psikodinamik temelli bütüncül çocuk ergen terapisi Dr.Obengül EJDER Süleyman Demirel Üniversitesi Aile danışmanlığı uygulamalı Deneyimsel oyun terapisi 15 yıllık alan tecrübesi-Murat DOKUR PRAGMATİK EKSPERIANTAL AİLE TERAPİSİ 5 YIL
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Evlilik Sorunları
- Kaygı Bozuklukları
- Boşanma Travması
- Evlenme Korkusu
MEDAR HASTANESİ YANI SERDİVAN, Sakarya 54050
s....f
Emel hanıma ilk gittiğimde kendimi çok iyi his etmiyordum Emel hanım sağ olsun beni çok güzel dinledi ve sorun odaklı çalıştık Emel hanımdan danışmanlık aldıktan sonra kendimi daha iyi his ediyorum çok kibar güzel dinleyen ilgili güler yüzlü. Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.sabırlı olun kendinize ve birşeylerin değişeceğine inanın Emel hanım size bu konuda destek oluyor.Emel hanım yolunuz açık olsun.
• Aile Danışmanı Emel Sevencan • Diğer •
Emel Sevencan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Sevencan, Aile Danışmanlığı.
Emel Sevencan adresi nerede?Emel Sevencan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MEDAR HASTANESİ YANI SERDİVAN Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Sevencan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Sevencan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Sevencan hangi dilleri konuşuyor?Emel Sevencan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emel Sevencan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Sevencan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Sevencan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Sevencan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Emel Sevencan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.