Böbrek Ultrasonu
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Özel Medikar Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
a....
DOKTORUMUN SAYESİNDE BABA OLDUM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ
BANA YOL GÖSTERMESİ VE DOĞRU TEŞHİS İLE DOĞRU İLACI UYGULAMASI SAYESİNDE ÇOK MUTLUYUM HUZURLUYUM İYİ Kİ ONU TERCİH ETMİŞİM
Emin Bey'e bir tavsiye ile geldim.Memnunum kendisinden. Daha önce devlet hastanesinde tedavi görüyordum ama oraya geçtim.Emin Bey iki sefer operasyon gerçekleştirdi.Çok çok memnun kaldım.Önümüzdeki günlerde yine bir operasyon gerçekleştirecek kendisi. Çok memnundum.Operasyon öncesinde de,sonrasında da her şeyiyle bilgilendirdi.Allah razı olsun Emin Bey'den.Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum kendisini.
Babamın mesanesinde kist vardı.2 kez ameliyat oldu babam.İlk ameliyatta parça alındı.2. ameliyatı kontrol amaçlı oldu.O anda kitlenin oluşturduğu sıkıntılar ve vücudunda oluşan ağırlıklar kalmadı.Kontrollerimiz devam etmekte.
Biz kendisinden gayet memnunduk.Oğlumun sünnet operasyonu için tercih ettik.Çocukla iletişimi gayet güzeldi.Sünnet başarılı geçti.Sünnet sonunda kontrollerine gittik.İşlemlerimiz bitti, bir sıkıntı olduğunda gidebileceğimizi söyledi ama bir sıkıntı çıkmadı şükür.
Ben taş kırdırtmak için tercih ettim.Ameliyat oldum.Ameliyat esnasında prostat da çıktı.Bir de orayı temizledi.1 ay sonra da taş kırıldı.Kontrole gittim.Tedavimin olumlu olduğunu söyledi.Allah razı olsun iyiyim,bir şikayetim yok. Ameliyatlarımdan memnunum.
Mesane pınarı şikayetimle gittim.Tedavim şu anda devam ediyor..Ameliyattan sonra BJG tedavisi uygulandı.Şu anda kontrollerim devam ediyor.Yakından ilgileniyor,samimi bir doktor.
mk...1
Babam bir hafta önce mesane tümöründen ameliyat oldu. şimdi çok iyi herhangi bir sıkıntısı yok. Emin beye çok teşekkürler. patoloji raporu ve sonuçları da bir hafta ,on günde çıkacaktı. çıkınca Doktorumuzla tekrar görüşeceğiz inşeallah patoloji sonuçları da iyi çıkar...
ba...y
6şubat günü böbrek taşı alımı ameliyatımı yapan EminCoşkun beye çok teşekkür ediyorum.çorluda yaşadığım halde bana güven vermesi beni olumlu etkiledi şimdi rahatım ayrıca yardımcılarına ve yakından ilgilenen Aygül ÖGüven Hanım'a daçok teşekkürler Bahriye Kınay. Çorlu Özel Trakya KolejiÖğretmeni....
yu...u
emin coşkun hocamadan allah razı olsun mükemmel bir kişiliğe sahip sorunu olan herkese mutlaka tavsiye ediyorum sonsuz teşekkürler hocam prostat sorunu olanlar mutlaka hocama görünsünler
sa...u
10 numara bir ürolok,allah ondan razı ve hoşnut olsun
Emin Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Coşkun, Üroloji. Size Emin Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Laparoskopik Cerrahi, Nefrektomi, Prostatektomi, Flexible Üreteroskopi, Böbrek Ultrasonu, Penil Protez.
Emin Coşkun adresi nerede?Emin Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emin Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Emin Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emin Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Emin Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.