Saygı değer Emin hocamdan Allahrazı olsun diş kaplama çekim ve dolgu işlerim vardı daha önceden gülmeyi unutmuştum şimdi gülmeyi öğretti çok başarılı bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Benim ailemin ve tüm dostlarımın vazgeçilmez adresi olacak
na....
Emin Bey kanal tedavimi gerçekleştirdi ve gerçekten işinin ehli diyebiliriz. Güleryüzü ve sakinleştirici etkisiyle aşamalar çok çabuk geçti. Ve gayet gerçekçi konuştu, bana hiç ağrın olmayacak da diyebilirdi çünkü ben arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve onda hiç ağrı olmamıştı. Emin Bey ise her bünyenin farklı olduğunu ağrıyadabileceğini ancak bunda bir sorun olmadığını anlattı. Kendisinden Allah razı olsun daha tüm diş tedavilerimde kendisini tercih edeceğim.
Emin Doğuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Doğuş, Diş Hekimi.
Emin Doğuş adresi nerede?Emin Doğuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pamuklar Mahallesi Kızılcahamam Caddesi No:96/7 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Doğuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Doğuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emin Doğuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Doğuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Doğuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Doğuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emin Doğuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.