e....ş
20 lik üst diş çekimini ağrısız hiç hissetmeden çekti anlamadım bile, ilgili , güleryüzlü bir diş hekimi
mu...n
diş cekimi 20 lik kolay degil tabiki çenemi çikaran bile olmuştu eli çok hafif gerçekten profesyonel çok rahat seni teskin eden bir ses tonu korkulan çekimde bile rahat etmeni sağliyor
d....a
Hekım bey oldukça ilgili çözüm odaklı eşimle senelerdır hep emın beyden randevu alıp gıderız yırmılıkten cok korkuyordum hem benı sakınleştirdı hemde nasl cektıgını bılr anlamadım elı cok haff ve cokta ılgılılı bır hekım
Doktor beye çok teşekkur ederim. Gayet nazik. Becerikli anlayışlı bir insan. Özel Hastanelerde göremeyeceginiz bir anlayıştalar. Herkese tavsiye ederim. Dolgumu çok kibar halden anlayarak yaptı. Tek tek dinledi sıkıntıları ve güzel tedavi etti. Allah razı olsun
ya...k
Son derece güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor. Her şeyden önce hastasını sonuna kadar dinlemesi ve muayeneden önce beraber br çözüm bulmaya çalışması çok güzeldi. Çok memnun kaldım.
Emin Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Güler, Diş Hekimi.
Emin Güler adresi nerede?Emin Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartepe Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emin Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Güler hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emin Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri