Biorezonans
Yüz Dolgusu
Zayıflama
İple Yüz Germe
h....
Kendisinden çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emin Bey cilt bakımı ve lazer uygulamamı yaptı. Kendisi işinde yetenekli, güler yüzlü bir doktor.
e....
Emin Bey'den botoks ve dolgu hizmeti aldım. 2 kez gittim ve memnun kaldım. Kendisi güler yüzlü ve profesyonel birisi. Ben memnun kaldım.
s....
Emin Bey'i uzun süredir takip ettiğim birisiydi. Kendisini sosyal medyada görüp muayene oldum. Problemimi uzman olarak çok iyi değerlendirip ona uygun tedavi uyguladı. Dışarıdan görülen bir şeyi yapmadı benim şikayetime uygun profesyonel bakış açısıyla tedavimi uyguladı. Emin Bey'e cilt lekelerim için gittim kendisinin uyguladığı tedaviden sonra şikayetlerim geriledi ve sürecime devam ediyorum. Kozmetik olarak da botoks işlemi yaptırdım. Kendisinin uyguladığı işlemden, tedaviden memnun kaldım.
m....
Emin Soyer yıllardır gittiğim doktorum. Kendisi işinde çok başarılı ve işin yaparken anlatarak yapıyor. Nereye ne uyguladığını çok iyi bir şekilde karşısındaki hastasına rahat anlatabiliyor. Emin Bey bana bilgili ve eğitici geliyor. Kendisi botoks işlemimi gerçekleştirdi ve işlemimden memnunum. Emin Bey'le çalışırken ne yaptırdığımı bile biliyorum.
Emin Bey çok anlayışlı, güler yüzlü, sempatik ve işinde çok iyi bir doktor. Defalarda sonuç alamadığım işlemlerde tek seferde sonuç aldım. Kendisi leke giderme işlemi, botoks ve dolgu işlemlerimi yaptı. Yapılan işlemlerden gayet memnun kaldım. Her defasında kendisine gitmeyi düşünüyorum.
d.....
Emin Hoca'ya birkaç kere gittim ve birkaç işlemimiz oldu. Kendisi çok ılımlı yaklaşan, hastasını dinleyen ve tamamen doğru teşhis koyabilen bir doktor. Olmayacak bir şey varsa olmayabilir, güzel olmaz, sizin açınızdan iyi olmayabilir diye söylemesi bana güven verdi sonrasında da kendisine gitmeye devam ettim. Çok güven veren bir tarafı var. Emin Hoca'nın işlemlerinde gerçekten çok başarılı, bu zamana kadar sorun yaşamadım. Kendisi sıcakkanlı bir şekilde karşılıyor. Emin Hoca işlemlerini doğallıkla yaparak çok iyi ve naif bir doktor. Kendisi botoks, dolgu işlemlerimi yaptı. Dermatolojik sorunlarım vardı onun için muayene oldum. Aynı zamanda lazer tedavisiyle lekelere yönelik tedavimi birkaç seansla hallettik. Birkaç alanda kendisine birçok şey yaptırdım o yüzden de iyi oldu.
g.....
Doktor beyi sosyal medya üzerinden yaptığı yeniliklerin takipçisiyim bu yüzden güven duyarak kendisine gidebiliyorum. Aynı zamanda yenilikleri takip ediyor olması kendisine daha çok gitmeme sebep oluyor. Botoks ve cilt bakımlarımı yaptırdım. Yapılan uygulamalardan çok memnun kaldım o yüzden Emin Bey'le devam etmek istiyorum.
Emin Bey bir tanedir. Kendisi insan olarak çok iyi bir insan doktor olarak da mesleki anlamda mükemmel bir doktor. Kendisinden çok memnunum. 1-2 yıldır kendisine gidiyorum. Botoks işlemlerim için gidiyorum. Emin Bey'den aldığım hizmetten çok memnunum. Kendisi yaklaşım olarak insan olarak çok iyi. Aynı zamanda psikolojik olarak çok rahatlatan bir doktor. Psikolojik açıdan rahatlatması da çok önemli sadece iş açısında değil de psikolojik rahatlatan, iyi gelen bir insan.
d....
Emin Bey'in ileitşimi çok iyi. Kendisi her konuda hastasını doğru yönlendiriyor ve klinikten son derece memnun bir şekilde ayrılıyorsunuz. Emre Bey dolgu ve botoks işlemimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerden memnun kaldım.
d.....
Emin Bey'e işlemlerimi yaptırıyorum ve çok memnunum. Kendisi botoks ve cilt bakımı işlemlerimi yaptı. Bir süredir botoks işlemim için kendisine gidiyorum. Emin Bey çok nazik, çok kibar, çok anlayışlı bir doktor.
Emin Soyer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Soyer, Dermatoloji. Size Emin Soyer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Dolgu, Mezoterapi, Saç Mezoterapisi, Zayıflama.
Emin Soyer adresi nerede?Emin Soyer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nisbetiye Mah.Nisbetiye Cad.Nisbetiye On No:8-12 D:49 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Soyer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Soyer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emin Soyer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emin Soyer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emin Soyer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Soyer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Soyer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Soyer hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Emin Soyer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emin Soyer hangi sigortaları kabul ediyor?Emin Soyer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar