zü...ş
ZAFER BEY ALANINDA ÇOK BAŞARILI TEŞHİS VE TADAVİDE GERCEKTEN ÜSTÜN BİR BİLGİYE SAHİP... RABBİM BÖYLE DOKTORLAR NASİP ETSİN BU ÜLKEYE. ZAFER BEY AİLE HEKİMİM VE BEN VE AİLEM SAGLIK YÖNÜNDEN ÇOK MEMNUNUZ HOCAMIZDAN
se...y
iyi insan,iyi hekim ama bazen çok ters ve sert.çocuklarımı ondan başkasına içim rahat ederek muayeneye götüremiyorum.başka doktora kayıtlı olduğumuz halde bizi hiç geri çevirmedi ama kaydımızıda bitürlü almıyor.
mu...a
sırt ve omuz ağrısından 3 sene gezdim,zafer bey himmetdedeye aile hekimi olunca doğru teşhisle beni tedavi için yönlendirdi.himmetdedeye devamlı gelmesini istiyoruz.
fa...a
yemliha da bizim aile hekimimiz ,ailece çok memnunuz,çok iyi bir doktor.
Emin Zafer Feyzioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emin Zafer Feyzioğlu, Pratisyen.
Emin Zafer Feyzioğlu adresi nerede?Emin Zafer Feyzioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Danişmend Gazi Mahallesi Tanyeri Sokak No:64 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emin Zafer Feyzioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emin Zafer Feyzioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emin Zafer Feyzioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emin Zafer Feyzioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emin Zafer Feyzioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emin Zafer Feyzioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emin Zafer Feyzioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.