Isparta, Isparta
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Şema Terapi
Sosyal medya hesabı ile iletişime geçtim. Günlük aktivitelerim ve iş hayatımdan keyif almıyordum. Örneğin; yemek yerken çiğnemeye gücüm yoktu. Psikoloğum ile 10 seanstan sonra yaşam enerjim tekrar geri döndü. İlerleyen seanslarda eskisinden daha iyi olacağıma eminim. Herkese tavsiye ederim çünkü güvenilir, sabırlı ve yargılamayan tek kişi.
g.....
Uzmanınıza bir arkadaş tavsiyesi ile ulaştım, günlük hayatta var olan takıntılarım sebebiyle başvurdum, sürecim olumlu geçti, etik değerlere dikkat ediyordu, görüşmeleri aksatmadı, iletişime açık hissettim ve güven duyabildim, tavsiye ederim
Sosyal medyadan ulaştım kendisine. Online terapi şeklinde gerçekleşti terapi. KPSS ye hazırlık sürecinde. Kendisinden destek aldım. Zorlu sürecimde verdiği psikolojik destekten çok memnun kaldım. Kendisi beni çok içten, samimi ve tarafsız şekilde dinleyip yardımcı oldu. Çevreme de önerdim kendisini her zaman da öneririm.
f.....
Emine hanımla ilk defa görüşme yapmamıza rağmen gayet etkili ve güzel geçtiğini söyleyebilirim.Gerçekten yaşadığım sorunlara olan ilgisi ve bakış açısıyla yaşadığım sorunların üstünden nasıl gelebileceğimi bana gösterdi.
b....e
Emine hanıma kaygılarım ve kötü bi dönemden geçtiğim için danışmıştım, ilk terapi deneyimim oldu, güvenilir ve anlayışlı bi kadın. Hala da devam ediyoruz, online üzerinden görüşüyoruz.
Emine Alaca Erkoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Alaca Erkoç, Psikoloji. Size Emine Alaca Erkoç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Vajinismus Tedavisi, Çocuklarda Yeme Problemleri, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Emine Alaca Erkoç adresi nerede?Emine Alaca Erkoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Alaca Erkoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Alaca Erkoç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Alaca Erkoç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Alaca Erkoç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Emine Alaca Erkoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Alaca Erkoç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Alaca Erkoç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emine Alaca Erkoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.