Uzm. Ody.
Emine Arslan
Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları)
Ankara 1 adres
Odyoloji Randevusu
Odyoloji Randevusu
Ankara, Ankara
Uzm. Ody. Emine Arslan
Ankara, Ankara
Uzm. Ody. Emine Arslan
s ...g
Çocuğumun iletişim becerilerinin gelişmesi için emine hanımın büyük katkısı oldu güler yüzlü anlayışlı pozitif bir insan aktif halde derslerimize devam ediyoruz kısa zamanda oğlumun diyalog olarak gelişimi dahada iyi kendini ifade edebiliyor tavsiye ederim
Oğlumun bazı sesleri çıkarma konusunda zorlukları vardı. Daha önce başka bir yere gitmemize rağmen sonuç alamamıştık. Tavsiye üzerine Emine hoca ile tanıştık. İlk tanışma dersimizden itibaren gerek bize yaklaşımı gerekse sonuç odaklı teşhisleri ile beklediğimizden kısa sürede beraber başarıya ulaştık. Dil, konuşma ve ses bozuklukları ile ilgili kesinlikle danışılması gereken bir uzman.
Emine hanıma kızımın gecikmiş konuşması için başvurduk.Öncelikle çok güler yüzlü ve pozitif biri.Kızım her hafta severek gidiyor.Tavsiyeleri ve çocuğun durumuna göre yöntemleri olması oldukça başarılı.Oyun dahilinde çalışıyor olması ise bir dil terapisinde aranan özelliklerden biri.Kendisini çok seviyoruz ve bu yolda karar vermekte zorlanan ebeveynlere tavsiye ediyorum
be...l
emine hoca tek kelimeyle mükemmel ikizleri min konuşma problemi çok büyüktü ama sayesinde hallettik kendisine çok minnettarım
d....ü
5 buçuk yaşındaki oğlumda artikülasyon bozukluğu vardı.emine hanım sayesinde kısa sürede mezun olduk.oğlum çok severek seanslara katıldı.çocuklarla iletişimi gerçekten çok iyi.güleryüzlülüğü ve aileye bilgi aktarma anlamında çok memnun kaldık.çok mutlu olduk emine hanımı tanıdığımıza
s ...a
Oğlum 2.5 yaşında . yurtdışında yaşıyoruz ve oğlum ikidil ile büyüdüğü için konuşma gecikmesi var hiç kelimesi yoktu . Emine hoca ile başladık ve sadece bir kaç hafta içinde bir sürü kelime söylemeye başladı. Beş hafta sonra dönme kararı aldık . :) Kendisi harika bir eğitimci. Çocuğa Yaklaşımı sıcacık sevgi dolu. Ve ebeveyn olarak kendisinden aldığım tavsiyeler çok değerliydi .
n....ö
Oglum 5 yaşında harf eklikliğimiz odaklanma sorunumuz vardı Şans eseri Emine hocayı önerdiler telefon numarasını aldım alanında çok iyi olduğunu duydum 3 aydır geliyoruz oğlumda çok güzel gelişmeler var kelimeleri daha net anlaşılırlığı fazlalaştı kelime sözlüğü arttı buda bizi çok mutlu ediyor
ö.....
6 sesi üretmekte sorun yaşayan kızım için 4 ay önce Emine öğretmenimizle eğitime başladık.Hızlı ve etkili şekilde ilerledik. İşindeki profesyonelliği ve veli-öğrenci iletişimi çok iyi. Çok memnun kaldık. İlgi ve alakası muhteşem
i.....
Kizimda 3 yas 3 aylikti konusma geriligi vardi. Telefona televizyona maruz kaldi maalesef. Bi terapi almasina karar verdik ve tam 2,5ay once tanistik tatli ogretmenimizle. Anne baba bile demiyordu kizim. 2,5ayda baya baya yol aldik.kizim ogretmeninide cok seviyor. Cok sicak tatli guven veren ilgili kizima guvenen ve pes etmeyen can ogretmenimiz.
Sevgili Emine hocamla 5 ay önce karşılaştık , 3 yaşındaki oğlumda gecikmiş konuşma ve artikülasyon bozuklugu mevcuttu 2 ay gıbı bır surede yaşıtlarıyla aynı seviyeye geldi , ilgili , enerjisi yüksek , mesleğinin hakkını son derece iyi veren bir eğitimci gözünüz kapalı çocuklarınızı emanet edebılırsınız
Emine Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Arslan, Odyoloji (Dil, Konuşma ve Ses Bozuklukları). Size Emine Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Odyoloji Randevusu, Normal Randevu.
Emine Arslan adresi nerede?Emine Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Emine Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Odyolog
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Odyolog