Aşılama Yöntemi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
me...ş
Emine Hanımla 2008 yılında hamileliğimin 4 ayında tanıştım.Emine Hanım güleryüzlü nazik ve sorumluluğunun ciddiyetinde bir doktordur.Yüksek tansiyon rahatsızlığımı tespit edip takibini çok özenli yaptı beni hiç telaşlandırmadı.Hamileliğimin ayları yükseldikçe tansiyonumda o kadar yükselmeye başladı.Emine Hanımın bana verdiği inanç ve güven sayesinde sakin kalarak çok dikkat ederek bebeğimi sağlıcakla 2009 da kucağıma aldım.Biliyorum ki Emine Hanımın bebeğimi kucağıma alabilmemde bir doktor olarak katkısı çok büyük.Çok teşekkür ederim Emine Hanım, bazen oğluma baktığımda siz gelirsiniz aklıma çok minnet duyarım ve tüm kalbimle teşekkür ederim.Emine Hanım işini bilen mükemmel bir doktordur.
ga...l
Gebeliğimin 8.haftasında internetten araştırmalarım sonucu bulup gittiğimiz sevgili doktorumuz.Gebeliğim boyunca güleryüzü,samimiyeti ve bebeğime ilgisi beni kendisine doktordan öte bağladı.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceler ve riskli olabilecek en küçük ihtimali bile değerlendirir.Hastayı asla telaşlandırmaz,soru işareti bırakmaz.Gebeliğim boyunca,doğumda ve doğumdan sonra da doktor kimliliğinin yanında extra samimi ilgisini fazlasıyla hissettirdi.Allah nasip ederse ikinci gebeliğimde de hiç düşünmeden kendisine giderim.Herkese de tavsiye ederim.İyiki tanımışım kendisini.Emine Hanım’ı çok seviyoruz...
Gamze&Eylül
eb...s
Ben gayer memnun kaldım yine hamile kalsam koşa koşa giderlm gerek kontrolleri olsun gerek ilgllenmesl gayet titiz ve samimiydi. Normal doğum yapamadigim için benimle beraber üzülen ve gerek ameliyathane olsun gerekse odada olsun anne şefkatiyle yaklasti
Ebru-Kerem GÜLÇAY
ec...e
Gebeliğimin 16. Haftasında değiştirmeye karar verdiğimiz doktor. Öncelikle muayeneler maalesef çok özensiz. Geçiştirildiğinizi ve sırada başka pek çok bekleyen olduğu size net şekilde hissettiriliyor. Ultrasonlarimizin süresi 1 dakikayi hiç geçmedi. Değiştirmeye karar vermemiz ise ikili tarama testimizin sonucunu öğrenmek istememizle oldu.
Kendisini 16 haftalık süreçte tek bi defa bu testin sonucunu yorumlamasi için aradık ve aradığımıza pişman olduk. Maalesef size muayane saatleri de dahil ayırabileceği vakit çok sınırlı. Biz memnun kalmadık, tavsiye etmiyorum.
çi...m
ilk doğumumu yaptırmıştı kendisi. 36. haftada gittiğim için çok uzun uzadıya tanıma fırsatım olmamıştı zaten. şimdi ikinci gebeliğimde yine aynı doktor tercihinde bulundum fakat ne buyuk bir yanlış yaptığımı geçen hafta kontrol için gittiğimde anladım. İkili tarama için tahlil yaptırmıştım sonucunu 1 hafta sonra alabilirsin demişti. Cinsiyet öğrenmek istersen 2 hafta sonra gel yada 1 ay sonra kontrol için gelirsin dedi. Ben internetten sonucu öğrendim değerin yüksek olduğunu gördüm ve endişelendim. 10. gün kontrol için gitmek istedim fakat seminer dolayısıyla hastanede değilmiş. Ben de pazartesi geldiğimde kontrol süremin dolduğunu ücret ödemek zorunda kalacağımı belirttim. Doktorunuzla görüşürseniz ve kontrol olarak ayarlarsa sıkıntı olmaz dediler. Pazartesi gittim dr. un asistanına söyledim .5 dk sonra dr. hanım elinde dosya ile kapıdan sarkarak devlet hastanesi modunda çiğdem k.... kim diye seslendi. Benim dedim. Siz 10 gün once gelmişsiniz niye tekrar geldiniz dedi. Bende tarama son ucum var onun için geldim dedim. Tamam kontrol için kayıt açtırma dedi. 1 hasta aldı, bekledim beni aldı içeri. Daha montumu çıkarmadan sonuçlarımı istedi, bende sistemden görebileceklerini düşündüğüm için çıktı almadığımı söyledim. Dr da orada oturup bekleyeceğine çıktı alsaydın da beni de uğraştırmasaydın dedi
es...a
Gayet ilgili , bilgili , insanları gereksiz yere telaslandırmayan bir doktor.. Muayenesinden cok memnun kaldım henüz gebelik yok ancak gebelikte ve dogumda tercih edebileceğim gayet hanımefendi biri..
Emine Barın Ergül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Barın Ergül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emine Barın Ergül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Emine Barın Ergül adresi nerede?Emine Barın Ergül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Barın Ergül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Barın Ergül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Barın Ergül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Barın Ergül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Barın Ergül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Barın Ergül hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Emine Barın Ergül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Barın Ergül hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Barın Ergül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları