Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi
Vitreoretinal Cerrahi
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Özel Sevgi Göz Merkezi
2007-2011 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Göz hastalıkları kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman doktor olarak çalışmaya başlamıştır. 2016 yılında aynı hastanede Başasistan Uzman Doktor olarak görev yapmaya başlamıştır. 2020 yılında doçentlik ünvanını kazanmıştır.
Türk Oftalmoloji Derneği Tıbbi Retina birimi aktif üyesi olup International Council of Ophthalmology sınavlarını başarıyla tamamlayıp FICO ünvanı almayı hak kazanmıştır.
10 yıldır yoğun şekilde retina, vitreus ve makula hastalıkları ve cerrahisi ile ilgilenmektedir. 2017 yılından itibaren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma hastanesinde görev alan
Doç Dr Emine Çiloğlu 2016-2018 ve 2020-2023 yılları arasında Klinik Eğitim Sorumlusu göreviyle birçok asistan hekimin yetişmesine katkıda bulunmuştur.
Doç Dr Emine Çiloğlu evli ve 2 çocuk annesidir.
t.....
Daha öncesinde şekerden dolayı damarım patlamıştı, gözüm kör oldu. 2014 yılında farklı bir hastanede farklı bir doktor tarafından başarısız bir ameliyat geçirdim. Diğer gözümde de aynısı olunca doktor tavsiyesi üzerine Emine Hanım'la görüşme sağladım. Kendisi benim dünyamı aydınlattı. Hocamdan memnunum. Retina ameliyat olmak isteyen varsa Emine Çiloğlu'nu tavsiye ediyorum. Kendisiyle kontrollerime devam ediyorum. Harika bir hoca. Kişilik, vicdan, bilgi olarak mükemmel. Allah herkese öyle bir hoca, evlat nasip etsin. Mükemmel bir insan. Allah ömrünü uzun etsin. Böylesi insanların varlığını daim etsin.
g.....
Emine Hanım işinde gayet başarılı, hastalarıyla ilgili bir doktor. Ben memnunum. Hem katarakt ameliyatı oldum hem de retina ameliyatımı gerçekleştirdi. Her 2 ameliyatım başarılı geçti. Kendisinin ilgisi, alakası da çok iyi. Emine Hanım'ı tavsiye ediyorum. Kendisinin işinin ehli bir insan.
n....)
Emine Hanım çok güler yüzlü, hanımefendi, işinde gayet iyi, başarılı bir doktor. Kendisini herkese tavsiye ederim. Eşimin katarakt şikayetinden dolayı operasyon geçirdi, mercek takıldı. Ameliyatından memnun kaldık.
Emine Hanım'dan çok memnunum. Retinada yırtık vardı ameliyatımı kendisi gerçekleştirdi. Allah'a çok şükür ameliyatım güzel geçti. Kendisiyle bu sene tanıştık çok ilgili bir bayan. Kontrollerime devam ediyorum. En son gözlük, damla verdi 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Güler yüzlü, sevimli bir bayan. Daha öncesinde de retina yırtığı olmuştu farklı doktor ameliyatımı yapmıştı doktoruma ulaşamayınca Emine Hanım'ı önerdiler. Kendisinden çok memnun kaldık. 1-2 hasta daha kendisine yönlendirdim.
f.....
Emine Hanım iyi bir doktor. Retina yırtılması ve katarakt ameliyatımı gerçekleştirdi. Memnunum ama tam randumanlı göremiyorum. Geçtiğimiz Cumartesi randevum vardı, bu durumu dile getirdim. İlerleyen süreçte iyi olabilecek miyim diye sorduğumda, retina yırtılmalarında daha fazla görme oranı olmuyor, sinirlerde hasar meydana geldiği için bu kadar görme oranı olabiliyor dedi.
y...
Doç. Dr. Emine Hanıma internet araştırmalarım sonucunda ulaştım. Sağ gözümde ani bir görme kaybı oluştu. Retina deformasyonu olduğunu öğrendim. Retina yırtıkları ile Emine Hanıma geldim. Emine Hanım muayene ettikten sonra çok acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ben de tereddütsüz kararımı verdim. Bu ameliyatın iki yöntemi vardı: 1- Silikon 2- Gaz tedavisi. Bir göz doktoru için uygulanacak en kolay sonuç olan odaklı silikon tedavisi olması gerekirken Doç. Dr. Emine Hanım zoru deneyerek gaz sistemi tedavisi ile mükemmel bir sonuç yarattı. Lokal ameliyat sürecinde ben, Emine Hanım'ın o ince dokunuşlarını ve hassas tedavi sürecini gerçekten hissettim. Ben de bütün göz sorunu olan herkesi Doç. Dr. Emine Hanıma yönlendirip kendisini tavsiye ediyorum.
i̇...g
Gerçekten alanında en iyi doktorlardan birisi. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz samimiyeti ilgisi alakası doktor olmasının dışında çok iyi bir insan. Tüm doktorları örnek olması gereken bir doktor. lazer ameliyatı için gittim ve sonuçtan memnun kaldım
Dr. Emine Hanım sayesinde miyop ve gözlüklerimden kurtuldum.Kendim de bir sağlık personeli olarak şunu rahatlikla söyleyebilirim ki Emine Hanım meslek etiğine sahip ,çok tatlı biri.Güleryüzlü yaklaşımı ve ilgisi için minnettarım .Iyi ki onunla yollarımız kesişmiş.
d.....
Dr. Emine Hanim'a göz kapağı ameliyatı için gittim. Hem ameliyat öncesi ilgisi, detaylı bilgilendirmesi sayesinde aslında korktuğum ameliyata çok rahat bir şekilde girdim. Ameliyat sonrasinda da doktor hanım her türlü bilgilendirmeyi yaptı. Ameliyatım çok basaraili geçti sonrasında hiç zorluk yaşamadım ve bence mükemmel oldu. Kendisini butun çevreme tavsiye ediyorum. İşini severek yapan bunu hastalarına yansıtan herşeyden önemlisi deneyimli ve işinde gerçekten iyi bir doktor.
Emine Çiloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Çiloğlu, Göz Hastalıkları. Size Emine Çiloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Kapağı Estetiği, Katarakt Ameliyatı, Multifokal Göz İçi Lensleri, Glokom Muayenesi, Retina Laser Fotokoagulasyonu, OCT, Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri, Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri, Diabetik retinopati.
Emine Çiloğlu adresi nerede?Emine Çiloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:25/1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Çiloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Çiloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Çiloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Çiloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Çiloğlu hangi dilleri konuşuyor?Emine Çiloğlu ile İngilizce, Almanca, Flemenkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Çiloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Çiloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Çiloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Emine Çiloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Çiloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Çiloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları