Yaşar Üniversitesi Psikoloji lisans programından mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi’nde 480 saatlik Aile Danışmanlığı sertifika programına katıldı. Lisans eğitimi sırasında psikiyatri biriminde tamamlamış olduğu stajında, palyatif birimde tedavi gören hastaların aileleriyle yapılan görüşmelere katıldı ve TRSM'de yürütülen çeşitli atölyelere eşlik etti.
2019 yılında Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’nda otizm tanısı alan çocuklar ve aileleriyle yaptığı bireysel çalışmalarla meslek hayatına giriş yaptı. Sonrasında Eğitim Koordinatörü olarak görev aldığı Aydın Büyükşehir Belediyesi Otizm Destek Merkezi'nde bireysel eğitim programlarının hazırlanması, değerlendirilmesi, uygulanması ve mesleki eğitimlerin kazandırılmasının yanı sıra anne-baba veya bakım veren herkes için psikososyal destek, aile eğitimleri ve psikolojik destek sağladı. 2020 yılının başlarında ise Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına başladı ve "İstanbul'da Yaşayan Bireylerde Sigara Bağımlılığı ve Çocukluk Çağı Travmaları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" konulu tezi ile yüksek lisans programını başarı ile tamamladı.
"ÇocuklGençlYetişkin Herkes için Destek" anlayışı ile Bireysel Terapi, Ebeveynlik Danışanlığı, Deneyimsel Oyun Terapisi ve Erken Çocukluk Dönemi Gelişim Değerlendirme ve Takibi programları ile kurucusu olduğu Mola Klinik & Gelişim Atölyesi'nde hizmet vermektedir.
Ebeveyn Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Mola Klinik & Gelişim Atölyesi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Mola Klinik & Gelişim Atölyesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Standardize Mini Mental Test
Çocuk Gelişim Testi
or...z
2 aylik surectir duzenli bir sekilde oyun terepisi gidiyoruz gayet faydali hos guler yuzlu ve alaninda yuksek deneyimli biri oldugu icin cok memnunuz ...
e....b
Arkadaşım vesilesi ile tanıştım enerjisine bayıldım oğlumla iyi anlaşiyorlar. Oğlum her seansa heyecanla gidiyor. Emine hanımla belirlediğimiz durumlarda düzelmeler var. Biz çok memnun kaldık
h....a
Emine hanımla görüşmelerimiz sonrası oğlumun daha açık kendini ifade edebilıyo olması bizi çok mutlu ediyor görüşmelerimiz devam ettikçe daha iyi olcagını umut ediyorum aydın da bilgili profesyonel bir oyun terapisti olması bizim için bir şans
3 yaş oğlumuzun ekolali ve öfke nöbetleri şikayetiyle gitmiştik. Emine hanım çocuğumuza olan bazı tutumlarımızda farkındalığımızı arttırdı. Yalnız söz konusu çocuk olduğunda 'yükümlülük' ile sınırlı kalmamak gerekiyor. Dönüşler er ya da geç, olumlu veya olumsuz mutlaka yapılması gerekirken bu konuda eksik olduğunu söyleyebilirim.
g....)
Kızım için başvurdum. Taşınma travması yaşıyordu. Ayrılık anksiyetesi vardı. Bu durumu atlatamadı. Kendisine danıştık. 4-5 seans oldu gideli. Seanslar olumlu ilerliyor. Emine Hanım güler yüzlü, ilgili bir uzman. Sorularımıza samimiyetle cevap veriyor, geçiştirmiyor. Oyun terapisi alıyoruz. Seans sonrasında bize de vakit ayırıyor. Bilgilendiriyor. Kafamızdaki soru işaretlerini gideriyor. Genel olarak kendisinden ve seanslardan memnunuz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
b....b
Oğlum için gittim. Dikkat eksikliği vardı . Oyun terapisi alıyoruz. 3 seans oldu gideli. Gitmeye devam ediyoruz. Sosyal medya üzerinden araştırıp gittim. Seans sonrası kısmen değişiklikler var oğlumda. Emine Hanım ilgili, alakalı, güler yüzlü ve sıcak kanlı birisi. Biz memnunuz.
m....)
Her şeyden önce güler yüzlü birisi. Kendisi bu işin iyisi. Bulunduğu çalışma ortamı gayet düzenli, tertipli ve temiz. Emine Hanım'la yaklaşık 10 seans çocuğum için görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Çocuğum gayet sakinleşti ve öfke kontrolü gibi problemleri gelişti.
s....)
Emine Hanım'dan çok memnunuz. Öncelikle danışanlarını karşılaması, çocuğuma olan yaklaşımı ve ilk günden beri takibi bizi çok mutlu etti. Yaklaşık 10 seans kadar görüşme sağladık. Şu anda yolun tam başındayız ve henüz çok ilerleme kaydetmedik. Ancak bazı davranış değişiklikleri gözlemledik. Sorumluluklarını yerine getirmiyordu, ancak şimdi getirmeye başladı. Ebeveyn olarak ilerleme kaydettim ve daha sakin, bilgili bir anne olarak yaklaşıyorum. Emine Hanım'ı çok seviyoruz, kendisi çok tatlı bir insan.
ş....)
Emine Hanım çok ilgili, işinde uzman. Güzel sonuçlar alıyoruz ve devam ediyoruz. 6 seans çocuğum için görüşme sağladık. Şikayetçi olduğumuz konularda iyileşme görüyoruz. Seanslarımızdan çok memnunuz. Kendisini tavsiye ederiz.
Emine Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Çınar, Psikoloji. Size Emine Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Emine Çınar adresi nerede?Emine Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Vali Konağı Bulvarı İlker Apt. No:30 D:3 K:1 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Çınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Çınar hangi dilleri konuşuyor?Emine Çınar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Çınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Emine Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Çınar hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Çınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.