- Depresyon
WISC-4 Zeka Testi
WISC-IV Zeka Testi
Şema Terapi
Psk. Emine Çorakoğlu
Emine Hanım’la tanışmam hayatımda kendimi en çok sorguladığım ve zorlandığım bir döneme denk geldi. İlk seanstan itibaren beni yargılamadan dinleyen, gerçekten anlaşıldığımı hissettiren yaklaşımı sayesinde zamanla kendime dair birçok farkındalık geliştirdim. Her görüşmemizden sonra biraz daha hafiflemiş hissettim, biraz daha güçlü ayrıldım. Alanına olan hakimiyeti, sıcak ama profesyonel tavrı ve içtenliğiyle iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Tereddüt eden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Emine Çorakoğlu • Psikoloji Randevusu •
s....y
Daha önce çift terapisi sürecimizde tanıdım kendisini. Anlayışı, yargılamayan yaklaşımı ve güven veren tavrıyla ilk günden itibaren bize kendimizi ifade edebileceğimiz sağlıklı bir alan sundu. Şimdi bireysel olarak da çalışıyoruz. İlişki içinde kendimi tanımamda, duygularımı anlamamda ve yön bulmamda gerçekten çok destekleyici.Dinlenildiğimi ve anlaşıldığımı hissetmek çok kıymetli. Hayatımda fark yarattığını ve bireysel süreçte de yaratacağınız samimiyetle söyleyebilirim. Bireysel olarak bir yola çıktım , yanımda dinleyen, anlayan ve yürüdüğü yola hakim samimi bir yol arkadaşı var gibi hissediyorum. Yardımcı olabilmek için bir çabası olduğunu hissetmek de ayrı iyi hissettiriyor.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Emine Çoraklıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Çoraklıoğlu, Psikoloji. Size Emine Çoraklıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, WISC-4 Zeka Testi, Şema Terapi.
Emine Çoraklıoğlu adresi nerede?Emine Çoraklıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cd. No:316 Doğan Apt. Kat.7 Daire:7 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Çoraklıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Çoraklıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Çoraklıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Çoraklıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emine Çoraklıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Çoraklıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Çoraklıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emine Çoraklıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Çoraklıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Çoraklıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.