Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Dyt. Emine Dedeler
Yenibağlar Mahallesi Güzide Sokak No : 3 Kat : 3 Daire 14 Hitit Homeofis, Tepebaşı, Eskişehir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Diyet

Randevu +27 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bariatri Diyetisyenliği

Diyabet Diyeti

Online Diyet

Yenibağlar Mahallesi Güzide Sokak No : 3 Kat : 3 Daire 14 Hitit Homeofis, Eskişehir

Dyt. Emine Dedeler

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden şeref derecesi ile mezun oldu. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, S.B.Ü Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Merkezi, Diet Time İzmir, Sağlıklı Şeyler Atölyesi , Op. Dr Metin Karadeniz Obezite ve Metabolik Cerrahi Kliğiniklerinde uygulamalı eğitim ve stajlarını tamamladı. Lisans tezini ''Tip 2 diyabetli bireylerin beslenme, uyku kalitesi ve yeme alışkanlıkları '' konulu çalışma ile gerçekleştirdi. Lisans eğitimi sonrasında İzmir'de bulunan bir spor merkezi ve klinikte yüzyüze danışmalık verdi. Şubat 2022'de kendi şahıs şirketini kurarak Türkçe ve İngilizce olarak danışmanlık vermeye başladı. İngilizce danışmanlığa odaklanmak için Mayıs 2023 te ''Nutritionbyemine'' isimli Amerika menşei bir şirket kurarak çalışmalarına aktif olarak Türkçe ve İngilizce olarak devam etmektedir. Şu an Barselona Üniversitesinde araştırmacı olarak görev almakta uzmanlık çalışmalarına devam etmektedir.

Emine Hanımla tavsiye üzerine tanıştık. Hamilelik öncesi ve hamilelik süresince sağlıklı beslenme ve kilo alımıyla ilgili kendisinin takibi oldu. Süreç içerisinde çok ilgiliydi. Beslenmeme uygun diyet programımı hazırladı ve takibini yaptı. Her an iletişim kurabileceğim ve sorularıma cevap alabileceğim bir yaklaşımı vardı. Bebeğimin ek gıda sürecinde de, beslenmeden kaynaklı rahatsızlıklarımın çözümünde de kendisinden destek alıyorum. Yönlendirmelerinden çok memnunuz, çevreme de kendisini tavsiye ediyorum.

Konum: Dyt. Emine Dedeler Kilo Verme Diyetleri

Harika bir diyetisyen işinde uzman. Ben ve eşim zayıflamak için başvurmuştuk ve hedefimize kısa bir sürede hiç aç kalmadan ulaştık Emine hanım sayesinde.. Bize aslında düzenli beslenme alışkanlığını sağladı çok memnunuz ve tabikide çevremize öneriyoruz.

Reaktif hipoglisemi rahatsızlığım sebebiyle Emine Hanım'a ulaştım, beslenmemi ona göre düzenledi. Kilo vermemle birlikte kan şekerim de düzenlendi, kendisi yediklerinizi her gün takip ederek sizi motive ediyor ve diyetinizi kolaylaştırıyor. Eğer hem kilo hem de sağlıkla ilgili endişeleriniz varsa kendisine danışmanızı tavsiye ederim.

Konum: Dyt. Emine Dedeler Kişiye Özel Diyetler

Gül hastalığı sürecimde dermatoloğumun da yönlendirmesiyle döküntülerin iyileşmesi ve sonlanması için besinlere de bakılması kararıyla Emine Hanım ile eliminasyon diyeti sürecine girdik. İlk günden itibaren her konuda 7/24 destek verdi her soruma samimiyetle ve ciddiye alarak verdi. Kendisiyle bu süreçte gül hastalığımın besinlerle gerçekten ne kadar hızlı tetiklenebileceğini ve aynı zamanda bazı besin gruplarının diyetten çıkarıldığında nasıl hızlı geçebileceğini gördük. Verdiği destek ve gösterdiği yol beni bedenimle alakalı oldukça aydınlattı. Eğer bir diyetisyene başlama isteğiniz varsa kalpten samimiyetle Emine Hanım'ı önerebilirim. Onunla bu süreçte çalıştığım için çok şanslıyım

Sağlıklı yaşam için gittim. Kendim araştırarak buldum. 20 seanstır gidiyorum. Benim isteklerime göre liste hazırlıyor. Birlikte karar veriyoruz. 7-8 kilo verdim. Emine Hanım'a on üzerinden on. Saygılı, nazik, kibar birisi. Lokasyonu iyi. Ben memnunum kendisinden.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Emine Hanımla tanışmadan önce fazla kilolarım için kendi araştırmalarımla birkaç diyet deneyip sonuç alamamıştım. Bunun sonucunda bir uzmana başvurmam gerektiğini anladım ve Emine Hanımla karşılaştım. Kendisi süreç boyunca hem ilgisi hem de enerjisiyle oldukça memnun etti. Beslenme hakkındaki bilgi donanımı ise size doğru kişiyle çalıştığınızı gösteriyor. Kendisi aslında verdiği eğitimlerle hayatınıza diyeti değil sağlıklı yaşamı entegre ediyor. Emine Hanım sayesinde hayatıma bilinçli ve sağlıklı olarak devam edeceğim.

K
Konum: Dyt. Emine Dedeler Aralıklı Oruç Diyeti

Emine Hanım ile başladığım kilo verme sürecinde insülin direnci sorunum da olduğu için ve daha önce başarısız onlarca denemem olduğu için tedirgindim fakat kendisi hem beslenme algıma hem sağlığıma iyi gelen büyük değişiklere neden oldu, sayesinde kan değerlerim düzeldi ve eskisi gibi tatlı atakları geçirmiyorum. Emine Hanım'ın bilgisinden faydalanarak yapmam gerekeni başardım ve beslenme düzenimi tamamen değiştirebildim. Teorik bilgi açısından çok donanımlı ve farklı tecrübeleri sayesinde hastalıklar söz konusu iken kilo alma/ kilo verme süreçlerinde deneyimli bir diyetisyen olduğundan sorduğum her soruya detaylı net cevaplar vererek aslında yıllardır yaptığım yanlışları görmemi ve daha sağlıklı bir hayata adım atmamı sağladı. Emine Hanım ile başladığım bu süreçte sağlıklı bir şekilde kilo verdiğimi gören sosyal çevrem de kendisine ulaştı ve önerdiğim herkes çok memnun kaldı. Önemli olan az yemek yemek değil Emine Hanım'ın dediklerini uygulayın yeter! Çok şanslıyım!

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Emine Hanim ile iyi ki karşılaştım.
dogum sonrasi 20 kilo fazlam vardi ve ilk 6 ay kendi kendime kesinlikle verememistim. Emziren bir anneydim diyet yaparsam sütüm kesilir diye korkuyordum.
Ancak Emine Hanim öyle güzel program yapti ki 21. ay çocuğumu emzirdim hiç sütüm azalmadi.
çocuğumun 1 yas dogum gununde istedigim kilodaydim. hatta eskisinden bile zayiftim.
diger online diyetlerden farki günlük olarak evdeki malzemelere, yapilacak yemege göre liste vermesi, her an ulasilabilir olması, arada kacamaklari, partileri tolere edebiliyor olusumuz beni cok motive ediyordu.
Emine Hanimin listelerini diyet olarak degil yasam sekli olarak görmek cok kolay. araya ödüller koyuyor oluşu motive edici. kesinlikle bir diyetisyenle çalışmak istiyorsaniz bu kişi Emine Hanim olmali.

J
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

I was always good and consistent with staying active and working out. My weakness was always food. Working with Emine not only taught me about how to make better decisions with food, but more importantly, it changed my relationship with food. I love to eat, and that still hasn't changed, but the way I eat has. Planning out my meals for the day is automatic now, and when I don't get to plan, I still gravitate towards the better options. It's become a habit now, and that's what I was looking to get out of doing this.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Şeker hastalığım sebebiyle kilo vermem gerektiği için Emine Hanıma ulaşıp online olarak danışmanlık aldım. Üç tane şeker ilacı kullanıyordum, 12 kilo verdikten sonra doktorum şeker ilacımı bire indirdi. Günlük olarak yediklerimi takip ederek ve tüm sorularımı cevaplayarak destek oldu.