Barbaros Hayrettin Paşa cad. Şehitler cad. No:6 Bey Palace B Blok İç Kapı No: 22, İstanbul
Aile Dizimi
Eklektik Yaklaşım
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Kurumsal Danışmanlık
Psk. Dan. Emine Demir
Silifkede dünyaya geldi. 1997 yılında Bursa Uludağ Üniversitesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisansını tamamladı. 26 yıllık tecrübe ile Milli Eğitim Bakanlığında birçok farklı alan ve kademede çalışmalarını yürüttü. Milli Eğitim Bakanlığı ve UNİCEF işbirliği ile yürütülen 2000-2003 yılları arasında önce Avcılar bölgesinde Travma Sonrası Psikososyal Destek Projesinde öğrenci - öğretmen - veliler ile aktif çalışmanın sonrasında aynı projenin Türkiye geneline yayılmasında Psikolojik Danışmanların uygulayıcı eğitiminde Formatör olarak görevlendirildi.
2003-2004 yılları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen “ Zararlı Maddelerle Mücadele Komisyonu Çalışmalarında” İl Formatörlüğü görevinde, Büyükçekmece,Esenyurt,Avcılar,Beylikdüzü bölgelerinde saha çalışmalarında yer aldı.
2002 de Okul Rehberlik Hizmetlerinde Okul Müdürlerini Bilgilendirme, Grupla Psikolojik Danışma Projesi hazırlayarak valilik onayıi ile Pilot Bölge olarak Küçükçekmece Okul Müdürlerine bir eğitim öğretim sürecini kapsayan Grupla Psikolojik Danışma sürecini yönetmiştir.
2007-2011 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü - T.C. Başbakanlık Sosyal Hizmetler Ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü - Unicef Türkiye işbirliğinde Çocuk Koruma Mekanizmalarının İl Düzeyinde Modellenmesi Projesi Kapsamında 7-19 Yaş Aile Eğitimi Programı Uygulayıcı Eğitiminde uzman olarak görev almıştır.
2020 yılında Aydın Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Bu ve bunun gibi çalışmalarda alanda oldukça aktif bir psikolojik danışman olan Emine Demir kendisini sürekli geliştirerek eğitim süreçlerine birçok eğitimi dahil etmiştir.Aldığı eğitimler sırasında en çok yaptığı şeyin iyi bir öğreten gibi herkese katkı sağlayarak iyi bir öğrenci olmak olduğunu vurgular. Psikoterapi yöntemleri olarak kullanılan mesleki gelişiminde alet çantası olarak tanımladığı ve çantasına eklediği eğitimler :
3 BASAMAK HİPNOZ UYGULAMA EĞİTİMİ (Tıp Hipnoz Derneği)
EFT (Emotional Freedom Technigues) EĞİTMENLİK VE UYGULAYICILIK EĞİTİMİ (İnci Erkin)
ACCESS BARS UYGULAYICILIĞI VE EĞİTMENLİĞİ EĞİTİMİ
AİLE DİZİM UYGULAYICILIĞI EĞİTİMİ (Svagito Rehberliğinde ve Süpervizyonunda)
NEFES KOÇLUĞU EĞİTMENLİK VE UYGUYALYI EĞİTİMİ
EVLİLİK VE AİLE DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ
NLP EĞİTİMİ
ZEN TERAPİ UYGULAYICILIĞI EĞİTİMİ
OPTİMUM DENGE MODELİ EĞİTİMİ (Tamer Dövücü)
NEOSENTE NEOCLINICS koordinesinde BİOREZONANS UYGULAYICILIĞI EĞİTİMİ
Uzman Psikolojik Danışman ve Psikoterapist Emine Demir 26 yıllık tecrübe ile Özel Ofisi olan “KAMİNA DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİNDE” Bireysel, kurumsal, atölye çalışmaları ve verdiği farklı eğitimler ile mesleğine devam etmektedir.
“Hayatın izin verdiği ölçüde her gün yine yeniden kendimi güncelleyerek hakikatime adım atmak tek yaşam amacımdır.”
Hayatın tümü bize kolaylık neşe ve ihtişamla gelir. Bundan daha iyi bir dünya nasıl olur?
-EMİNE DEMİR
Emine hanım herkesin hayatında olması gereken biridir sizi tanıdığım için çok şanslıyım kendimi çok çaresiz hissettiğim bir döneminde sizinle yollarımız kesişmişti hayatımı güzelleştirdiniz hayata bakış açım değişti adeta bir sihirli degnekle hayatıma dokundunuz hayatımdaki en özel insanlardan birisiniz ve bence herkesin hayatına dokunmalısınız benim için değeriniz anlatılamaz size çok şey borçluyum beni karanlık dünyamdan çıkardınız farklı yönlerden hayata bakabilmeyi öğrendim iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım
Emine Hanım hayatımda karşılaştığım en özel insanlardan biridir. Tedavi yöntemleri ile dikkatimizi çekmiştir. İlaçla tedavi yerine daha kalıcı ve etkili yöntemler kullanmaktadır. Kızımın stres yönetimi ve ergenlik sıkıntıları için tedavi alıyoruz. Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Tatlı ve samimi muhabbeti de huzur doludur.
Kendisine üniversite sınav döneminde stresimi kontrol edemediğim için başvurmuştum, Kendisi bana stresimi yönetmeyi ve gerektiği yerde doğru şekilde kullanmayı öğretti. Bu süreçte kendisiyle birlikte çalışmaktan çok memnun kaldım
i̇...i
Eşim pankreas kanseri idi tedavi sürecinde emine hanım dan destek aldık aldığımız bu destek sonucunda doktorlar eşime mucize hasta diye hitap etti ve sonuçların iyi çıkmasında emine hanımın desteği bizleri olumlu etkiledi iyiki kendisini tanımışız.harika bir insan
sa...a
Emine Hanımla, çalışmaya yeni başladım,ama buna rağmen öncelikle kendimde ve çevremdeki insanlarda bazi değişikleri gözlemlemeye başladim.Hiç yapmicagim ve düşünmeyeceğim şeyleri yapmaya ve düşünmeye başladim.Yeni düşünceler yeni kalıplar aklima gelmeye başladılar. Sanki yeni bir şey için yer boşaldi.Annemle yaşadığım tüm anlaşmazlıkları farkli bir açıdan görmeye başladım. Annemi anlamaya başladım ve en önemlisi annemde aynısını yapmaya başladi.Emine Hanimin verdiği bazi ödevlerle
kendimi çok daha iyi hissetmeye ve dengemi tutmaya başladim.
Emine Hanım'ın yıllardır danışanlarından biriyim. İlk başladığımda bundan 10 yıl kadar önceydi, ilk olarak hipnoz ile başlayıp, çok yoğun ve bir psikoterapi seanslarıyla girmişti hayatıma, yaklaşık 8-9 ay çalıştıktan sonra, hayatımda almaya cesaret edemediğim her kararı büyük bir kendine özgüvenle aldım ve attığım her adımda da başardım.
Aylar boyunca yazdığım mektuplar, her seansta ki her bi travmanın çıkması temizlenmesi, kendini bilmek, kendine sahip çıkabilmek... Süreç o kadar sancılı ki... bi an için hayatta kendinizi tek başınıza sanıyorsunuz ve birisi yanınızda durup sizi oradan kendi isteğinizle çıkartmaya yardımcı oluyor. İşte benim için Emine Hanım bunu yaptı! Kendimi ortaya çıkartmamı sağladı.. Benim için imkansız olanı birlikte imkanlı kılıp, başarmıştık.5 yıl sonra ise bazen hafta da bir, bazen ayda bir olacak şekilde, daha çok hayat koçluğu, aile dizilimi ve access bars çalışmaları üzerinden ilerledik ve ilerliyoruz.
Kendisini tanıdığım için çok ama çok şanslıyım.
g.....
Emine Hanım'a 5 aydır düzenli olarak gidiyorum. Yorum yazmak için sabırla bekledim. Çünkü bir yanım bu kadar çabuk etki göreceğimi kabul etmiyordu. Aslında ilk seansta pozitif etkisini görmeye başlamıştım bile. İlk olarak deprem korkusu ile çalışmaya başladık. Kafamda sürekli deprem senaryoları kuruyordum, her an deprem olacakmış gibi korkuyla yaşıyordum. Şimdi geldiğim nokta çok çok iyi. Bir başka örnek verecek olursam; yıllardır kan tutması ile başım beladaydı. Bu konuda tek bir seansta mucize oldu ve geçti diyebilirim. Sadece korkular, fobiler değil elbette birçok farklı konuda, kendimdeki somut değişimleri gördükçe Emine Hanım'a olan bağlılığım ve hayranlığım artıyor. Konu sınırı yok.. Siz de kendinizdeki pozitif değişimleri görmek için mutlaka Emine Hanım ile tanışmalısınız..
z.....
Uzun süreli 5ten fazla psikologla görüşmelerim oldu. Emine hanım gibisini tanımadım. Terapi şeklinde de danışmalarım oldu fakat çok samimi olarak bana en iyi gelenin Emine hanım olduğunu söylerim. Katıldığım en verimli ve ilgi çekici terapileri aldım...
y....b
Hayatımın gidişatını değiştirdi, kendimle ilgili hiç bilmediğim şeyleri bana göstererek artık hayatıma başka bir noktadan bakmayı ve kendim olma yolunda ilerlememi sağladı. Herşey için minnettarım.
ö.....
Hayata küsmüş biri olarak Emine hanım hayatıma siğirli değnekle dokundu resmen.Sinirli agrasif alıngan korkak bir insanı mutlu neşeli hayatın tadını çıkaran bir insana dönüştürdü.Emine hanıma çok duacıyım iyi ki karşıma çıktı.Her zaman söylemişimdir keşke sizi çok kişi tanıyabilse diye umarım ihtiyacı olan herkes ulaşabilir kendisine
Emine Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Demir, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Emine Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Aile Çiz Testi, Aile Danışmanlığı, Eklektik Yaklaşım, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Online Terapi, Aile Dizimi, Ergen Terapisi.
Emine Demir adresi nerede?Emine Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Hayrettin Paşa cad. Şehitler cad. No:6 Bey Palace B Blok İç Kapı No: 22 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Emine Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.