Emine Demirkale, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünü burslu olarak tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yapmıştır.
Yüksek lisans tezini Prof. Dr. Şaziye Senem Başgül danışmanlığında, kişilerin stresle başa çıkma tarzları ve yaşam doyum düzeyleri konusu ile başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca bu süreçte; Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çeşitli eğitim kurumlarında stajlarını tamamlamıştır. Ümraniye Belediyesine bağlı eğitim merkezlerinde yetişkin bireylere gönüllü olarak psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir.

Psikolojik Danışmanlık Merkezlerinde kendi danışanlarını görmüş ve çeşitli Eğitim Kurumlarında çalışmıştır. Şu anda da kendi kurumunda yetişkin, ergenlerle bireysel, yüz yüze ve online seanslar vererek çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca çiftlerle de çalışmaktadır. Bunların dışında atölye ve seminerler vererek eğitim alanında da faaliyet göstermektedir.

EĞİTİMLER/SERTİFİKALAR

Dr. Hakan TÜRKÇAPAR tarafından Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi (Temel ve İleri Düzey)
Davranış Bilimleri Enstitüsü’nden EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma), Psikoterapi Enstitüsü’nden Uz. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ tarafından Klinik Hipnoz ve Uygulamaları,
EMDR Derneği Robin Shapiro tarafından EMDR ile Anksiyete ve Borderline Kişilik Bozukluğu Tedavisi
Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi
Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından Üst Düzey(Nevrotik) Kişilik Bozukluklarında Dinamik Psikoterapi Eğitimi
Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Eğitimi-2 (İleri Düzey)
1. Ulusal EMDR Kongresi
Duygu Odaklı Çift Terapisi EğitiMİ
Yeryüzü Doktorları Derneği’nden Ruhsal Travmalara Psikososyal Yaklaşımlar eğitimlerini tamamlamıştır.

UYGULADIĞI TESTLER

Türk Psikologlar Derneği’nden MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri)
Cümle Tamamlama Testleri
Duygudurum Ölçekleri (Beck Depresyon Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği, Beck Umutsuzluk Ölçeği)
FOA Travma Ölçeği
SCL-90 Semptom Belirleme Ölçeği
Panik Agorafobi Ölçeği
Dissosiyasyon Ölçeğiİ (DIS-Q)

UZMANLIK ALANLARINDAN BAZILARI
Ergenlik Dönemi Problemleri Yetişkin Bireysel Psikoterapi Kişilik Bozuklukları Kaygı Bozuklukları Duygudurum Bozuklukları Fobi Travmalar Kayıp ve Yas Sebepsiz Ağrılar Depresyon Anksiyete Stres Kaygı Obsesif Kompulsif Bozukluk Öfke Kontrolü

Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi Cemile Apt. No:401 Daire 8, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Online Terapi +57 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Makaleler
Röportaj

P
Konum: Otantik Psikoloji Psikoterapi

Yaklaşık 1.5 yıl önce iş ve ilişki kaynaklı çok yoğun stres altında olduğum için ilk defa psikoloğa gitmek istedim ve Emine Hanım'a Doktor Takvimi aracılığıyla ulaştım. O zamandan beri seanslarım devam ediyor. Yoğun streslerimi çözdük fakat derinlere indikçe çok daha farklı çözmek istediğim konular ortaya çıktı. Şu an belki de beni ben yapan birkaç huyumu değiştirmek istiyorum. Bu elbette uzun bir süreç olacak ama pes etmeye hiç niyetim yok. Emine Hanım'ın yaklaşımı, uyguladığı metotlar ile seanslarımız çok verimli ve güzel geçiyor. Özellikle serbest çağrışım ile alakasız sandığım konulardan öyle ortak noktalar çıkartıyor ki çok şaşırıyorum. Kendimi kolayca açabilen bir insan değilimdir fakat Emine Hanım'a karşı ilk seanslardan itibaren kendimi çok iyi bir şekilde açabildim, bu konuda çok mutlu ve rahat hissediyorum. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Kıymetli yorumlarınız için çok teşekkürler K.. Hanım

Konum: Otantik Psikoloji Psikoterapi

Emine Hanıma yakın bir tanıdığımın tavsiyesi sayesinde ulaştım. Seanslarım çok verimli geçiyor. Kendisiyle görüşmelerimde çok uzun zamandır çözümleyemediğim konularda kısa zamanda beni çok büyük ölçüde ilerletti. Kendisi gerçekten yaptığı yorum ve tespitlerle beni çok aydınlatıyor. Sayesinde kendimi hem daha iyi tanıyor hem de daha iyi anlıyorum. Kendisinin sakin ve sabırlı tutumu gerçekten seanslarımı başka bir boyuta taşıdı. Aldığım danışmanlık hizmetinden çok memnunum.

Uzm. Kl. Psk. Emine Demirkale

Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için

C
Konum: Otantik Psikoloji Psikoloji Randevusu

Emine hanımla seanslarımızda bir çok kez kurduğum cümleyi söylüyorum “ben hiç o açıdan düşünmemiştim”. İnanılmaz önemli noktalarda o kadar güzel yorumları oluyor ki bir çok kez kendimin bile farkında olmadığı özelliklerimi keşfettim. Özellikle boşanma sürecindeki desteği ve aile/arkadaş ilişkilerimin olumlu yönde ilerlemesindeki etkisi benim için çok değerliydi. Benim o kötü günlerimde en büyük destekçim oldunuz, umarım herkes sizin gibi bir danışan bulabilir.

Uzm. Kl. Psk. Emine Demirkale

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Sevgilerimle..

Y
Konum: Otantik Psikoloji Çözüm Odaklı Terapi

İlk başladığım zamandan itibaren çok etkili geçen konuşma süreci yaşadım en önemlisi farkındalık kazandım artık neredeyse kabus şikayeti ile geldiğim rüyalarım kayboldu. Zor oldu tabi ki de ama danışanım ile çok iyi bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Gelecekte de kendi yolumu çizmemde bana ışık tutulan bir terapi süreci geçirdim

Uzm. Kl. Psk. Emine Demirkale

Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum. Sevgilerimle..

K
Konum: Otantik Psikoloji Normal Randevu

Yüz yüze destek aldım Emine hanımdan ve süreç içinde farkındalıklarımın arttığını ve kendimi daha iyi hissetmeye başladığımı gördüm.Ben Emine Hanımın işini etkili şekilde yaptığını deneyimledim ve sakinliğinin bana iyi geldiğini söylemek isterim .

Uzm. Kl. Psk. Emine Demirkale

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için

Anlaşıldığımı hissediyordum. Sakin ve güler yüzü tavrıyla kendimi anlatmam rahat oluyordu. Kendisinden 2-3 ay danışmanlık hizmeti aldım. Aldığım danışmanlık hizmetinden memnunum.

Teşekkürler güzel yorumlarınız için

P
Konum: Otantik Psikoloji Bireysel Terapi

İlk seanslar çekinerek konuşuyordum tüm seans sadece benim konuşmam gerekiyormuş baskısı oluyordu bu durum beni geriyordu ama ilerleyen süreçlerde değişti ben yine uzun uzun konuşsam da bir cümleyle bende bir aydınlanma süreci oluyor. Şu an gidişattan çok memnunum

Konum: Otantik Psikoloji Psikoloji Randevusu

Kendisine bir site araciligi ile ulastim. Ucus korkusu ile ilgili terapi aldim. Bana çok faydası oldu. Etrafıma tavsiye ederim.

Emine hanıma uygulama üzerinden ulaştım. Psikolojik kaygılarımdan başvurdum. Emine hanıma ilk önce danışmanlık aldım sonrasında terapiye geçtik. Kendisi ve uygulamalarından oldukça memnunum. Emine hanım yaklaşımı ve beni anlayışı bir uzman olarak hepsini beğeniyorum. Genelde tüm çevreme tavsiye de bulundum, bulunuyorum.

Emine hanıma uygulama üzerinden ulaştım ben bir talep oluşturmuştum istediğim üzerine o birlikte çalışabileceğimizi iletti ve çalışmaya başladık.
Kendisine ulaşma sebebim Somatizasyon bozukluğu ve bunun yol açtığı depresyondu.
Kendisiyle 4 ay kadar çalıştık ve umuyorum ki çalışmalarımız devam edecek bana gerçekten iyi geldi bu çalışma; serbest çağrışım yoluyla kendime bile açıklayamadığım şeyleri psikoloğumla kolayca paylaştım. Emine Hanım’ın en beğendiğim özelliği profesyonel bir ruh sağlığı çalışanı olması. Emine Hanım’ı çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.