Göz Hastalıkları Randevusu
Mansuroğlu Mah. Lider Centrio İş Merkezi 1593/1 Sok. No:4 B Blok Kat:4 D:43 Bayraklı, İzmir
Ameliyat Randevusu
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Emine Deniz Eğilmez Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Kornea enfeksiyonları
Kornea Topografisi
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Emine Deniz Eğilmez Muayenehanesi
Korneal Ring (Kornea İçi Halka)
Kök Hücre Nakli
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Limbal kök hücre nakli
Makula ödemi
Medikal Retina
Emine Deniz Eğilmez Muayenehanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Oküler Onkoloji
Ortoptik Tedavi
Emine Deniz Eğilmez Muayenehanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
Şaşılık Tedavisi
h....k
Eşimin göz rahatsızlığı nedeniyle muayeneye gittik tetkikleri yapıldı sonuç olarak sarı nokta hastalığı tespit edildi doktorumuzun itinalı davranışları sayesinde kontrolleri yaptırarak hastalığın ilerlemesi yavaşlamış oldu.muayeneden memnun olarak ayrıldık
g.....
Eşimin gözünde aniden oluşan bir kızarıklık sebebiyle gittik. Deniz hanım ilk olarak şikayetimizden bağımsız olarak gözle ilgili göz tansiyonu dahil tüm genel değerlendirmeleri yaptı. Büyük titizlikle gözlerdeki tüm problemi detaylarıyla anlattı. Rahatsızlığı ve bu rahatsızlığa bağlı oluşabilecek komplikasyonları, yapmamız gerekenleri yalın bir şekilde anlattı. Tetkik ve ölçümler için muayene odasından çıkmamız bile gerekmedi, gerekli tıbbi cihazlar muayene odasında bulunmakta.
as...k
Deniz hanıma 11 yaşındaki kızımı götürdüm. Doktor konusunda çekingen olan kızıma şefkatli ve çok ilgili davranarak kendini rahat hissetmesini sağladı . Muayene aşamalarını anlatarak son derece profesyonel ölçüm cihazlarıyla oldukça nazik şekilde muayene etti. Deniz hanım hastasını ilgiyle dinleyen,güler yüzlü , seviyeli , alanında uzman ve insana kendini değerli hissettiren kıymetli bir hekim. Ona denk geldiğimiz için kendimizi şanslı hissediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
di...
16 yıldır Tip1 diyabet hastasıyım. Miyop ve astigmatım var. Göz sağlığım özellikle diyabetle beraber tehdit altında. Gözlerim konusunda bu kadar hassasken Deniz Eğrilmez benim için büyük şans oldu. Gözlerime ne yapmalıyız, çizdirmeli miyim, gözüme diyabet vurmuş mu, miyop ve astigmatım ilerlemiş mi? gibi birçok soruma o kadar inceleyici, titiz muayenelerden sonra açıklayıcı birçok bilgi aldım. 16 yıldır birçok muayene görmüş bir insan olarak gördüğüm en iyi doktorların başında Deniz Eğrilmez geliyor. Gözlerim tertemiz muayene edildi. Ayrıca gerekli eğitimleri aldığım çok titiz diğer çalışanlar da vardı klinikte. Her yönüyle çok ama memnunum. Gönül rahatlığıyla gözüm kapalı öneriyorum.
h...
10. sınıfta okuyan kızım okulda ciddi bir göz yaralanması geçirdi. Bir arkadaşımızın önerisiyle Deniz Hanım'a ulaştık. Aciliyetimizi önemseyip, randevumuz olmadığı halde bizi hemen muayeneye aldı. %30 görme kaybı olduğunu söyledi. Kendisinin muayene ve tedavisiyle kızım mümkün olan en kısa sürede iyileşti. Şimdi %100 görüyor. Korkarak ve endişeyle gitmiştik ama Deniz Hanım'ın tecrübesi ve titizliği, işini severek dikkatle yapan yegane doktorlardan olması sebebiyle bizi rahatlattı. Verdiği damla tedavilerini devam ettirdik, her gün arayla tedavisini kontrol etmek için çağırdı ve iyileşene kadar aralıklarla kontrole gittik. Kızıma gösterdiği sıcak yaklaşımından çok memnun kaldık. Artık kendisi bizim ailemizin ve çevremizin göz doktoru oldu. Herkese Deniz Hanım'ı tavsiye ediyoruz.
z....ç
Doktor Deniz hanıma Romatoloji doktorumun tavsiyesiyle göz dibi muayenesi için gittim. Acele etmeden açıklayıcı bilgileri, ilgisi ve detaylı muayenesinden çok memnun kaldım. Daha sonra tekrar gitmeyi ve kizimi da götürmeyi düşünüyorum.
ay...u
Dr.Deniz Hnm; mesleğine başlarken ettiği yeminin hakkını veren,yüce gönüllü,engin bilgili doktorum.Sarı nokta hastalığıma bağlı olarak görmemde kırılmalar başladığı için iğne tedavisi öneren Deniz hnm iğnemi olmadan 3 gün önce göz arkasında kanama olduğu için 3 kez çok büyük özenle ameliyatımı yaptı.Bu ameliyatlar sürecinde yıllık izin dönemindeyken sürekli gözümde yaşanan talihsizlikler yüzünden İzmir'den ayrılmayacağını belirterek 7/24 kendisine ulaşabilme rahatlığını verdi.Ameliyatlarım sonrasında da tedavimi aksatmadan ,çok büyük özenle tedavi takvimimi oluşturuyordu.Hayatımda benim için büyük bir şans diyebileceğim kadar iyi bir doktor.Emekleri,hassasiyeti,özverisi için kendisine minnettarım.
n....s
Eşim kendisinin retina ile alakalı rahatsızlığı üzerine hastasıydı ve çok memnun kaldık. Hala da tedavi sürecimiz devam ediyor, kontrollerimize gidiyoruz, gözden iğne tedavisi vs. uygulandı, kendisine selamlarımızı, saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.
Doktorum Deniz Hanım'a ortak bir arkadaşımız vasıtası ile ulaştım sol gözümdeki retinada damar tıkanıklığı şikayeti vardı daha önce tedavi için göz iğneleri olmuştum ancak tam bir iyileşme olmamıştı. Deniz Hanım'da iğnelere devam etti başka bir iğne tedavisi uyguladı şimdi daha iyiyim.Doktorum Deniz Hanım çok samimi cana yakın birisi iletişimi çok iyi bu nedenle psikolojik olarak iyileşme sürecini çok olumlu etkiliyor kendisini çevremize de elbette tavsiye ediyorum.
v....e
Deniz hanımla bizim üç yıl gibi bir süre göz rahatsızlığımla ilgili bir yolculuğumuz oldu. Kendisi son derece güler yüzlü ve hastasına kendini çok iyi hissettiren bir doktordu, aynı zamanda hastasıyla son derece ayrıntılı bir şekilde ilgilenen, hastane koridorunda hep güler yüzlü bir şekilde görebileceğiniz bir doktordu, göz servisindeki tüm hastalarla görüştüm, herkesin de aynı fikirde olduğunu gördüm, son derece kıymetli ve son derece iyi bir doktor. Benim gözümde ödem rahatsızlığı vardı, eşimin de iki gözünde ödem vardı, bununla alakalı rutin kontrollerle iğneler yapıldı, iğne tedavimizde kendisi bize yardımcı oldu, daha sonra eşim için bir katarak tedavisi planlamıştık ama kalp rahatsızlığı olduğundan dolayı ertelemek zorunda kaldık. Bu süreçte bize randevu alma konusunda da her zaman yardımcı oldu, her türlü yaptığı işlem de yardımcı oldu, kendisiyle gerçekten çok mutluyduk, emekli olduğu için de çok üzüldük.
Emine Deniz Eğrilmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Deniz Eğrilmez, Göz Hastalıkları. Size Emine Deniz Eğrilmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Kontakt Lens, Görme Alanı Testi, Tonometri, Intraoküler Basınç Ölçümü, Fakik Göz İçi Lens, Refraktif Cerrahi, Multifokal Göz İçi Lensleri.
Emine Deniz Eğrilmez adresi nerede?Emine Deniz Eğrilmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. Lider Centrio İş Merkezi 1593/1 Sok. No:4 B Blok Kat:4 D:43 Bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Deniz Eğrilmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Deniz Eğrilmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Deniz Eğrilmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Deniz Eğrilmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Deniz Eğrilmez hangi dilleri konuşuyor?Emine Deniz Eğrilmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Deniz Eğrilmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Deniz Eğrilmez tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Deniz Eğrilmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Emine Deniz Eğrilmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Deniz Eğrilmez hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Deniz Eğrilmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları