İhtisası sırasında Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Eğitim Merkezinde (AMATEM) tedavi ve grup terapilerinde bulundu. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalında çocuklarla ve aileleriyle çalıştı. Adli Psikiyatri Kliniği, 3. Psikiyatri Psikotik Bozukluklar Kliniğinde hem kadın kapalı, hem erkek kapalı servisinde görev yaptı. Ergen Psikiyatrisi Kliniğinde hem yatarak tedavi gören hastalarla hem de poliklinikte ayaktan başvuran ergen danışanlarla çalıştı. 2. Basamak Nevroz Poliklinikleri ve Cinsel İşlev Bozuklukları Polikliniklerinde süpervizyon alarak çalışmıştır.
Prof. Dr. Doğan Şahin’ den Dinamik Psikoterapi , Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ dan Bilişsel Davranışçı Psikoterapi, CETAD bünyesinde Cinsel İşlev Bozuklukları eğitimi, Hipnoterapi eğitimi, EMDR 1. düzey ve EMDR 2. düzey eğitimi ve süpervizyonları, Şema terapi kuramsal eğitimi ve süpervizyonlarını tamamlamıştır. Nossrat Peseschkian’dan Pozitif Psikoterapi eğitimi, Gottman Çift Terapisi eğitimi, Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu’ndan Aile ve Çift Terapisi eğitimi ve 450 saat Aile danışmalığı eğitimini tamamlamıştır. Emel Stroup, Kognitif terapi&OKB workshop’u ve OKB’de ERP workshop’unu tamamlamıştır.
2010-2011 yılları arasında Kayseri Develi Devlet Hastanesi’nde 2011- 2012 yılları arasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikiyatrist olarak mecburi hizmetini tamamlamıştır. 2012-2015 İzmir de özel bir hastanede çalışmıştır. 2016-2018
yılları arasında İzmir Sada Hastanesinde görev yapmış olup, 2018 yılından itibaren kendi özel kliniğinde çalışmalarına psikoterapi ağırlıklı olarak devam etmektedir.
Bağımlılık Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
İşaretleme Testi
Şema Terapi
Emine Ebru Aksu Muayenehanesi
Ben ölmek isterken Emine hanıma gittim o yıkım içinden beni çekip çıkardı kendime değer vermeyi öğrendim onun tavsiyeleri sayesinde şuna çok iyiyim herkese tavsiye ediyorum kimseye anlatamadığım takıntılarımı onunla paylaştım artık her zor anın gelip geçici olduğunu biliyorum iyiki sizin gibi doktorlarımız var teşekkür ederim
m....b
Online gorusme yaptim Ebru Hanımla.yaklasimi ile gercekten güzel farkındalıklar kazanıyorsunuz ve yolunuza hafiflemiş devam ediyorsunuz.oldukca donanımli ve yapıcı.iyiki destek aldım
sa...n
Ebru Hanım'a başka bir doktorda yaşadığım hayal kırıkılığı sonucu gittim. Durumum acil olduğu için iptal olan bir görüşmesinin yerine bana yer açtı. Öncelikle Ebru hanım sabırla dinleyen, ilgili ve olağanüstü bir doktor. Deneyimlerimi anlatırken tıkandığımda verdiği örneklerle ve yardımlarla kendimi çok daha iyi ifade edebildiğim hissini veriyor. Bu gerçekten çok önemli bir nokta. Teşhisleri, yumuşak anlayışlı güleryüzü ve doğru alanları kırmadan incitmeden cesaret vererek sorgulaması ile her görüşmeden mutlu ayrılıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
y.....
Yaklaşık 1 yıldır görüşüyorum, Anksiyete ve panik bozukluk tedavisi için. zor olan süreci Ebru hanimin profosyonelliği,guleryuzlulugu,çok başarıli yaklaşımlari sayesinde ciddi yol aldim. 4-5 yil tedaviyi reddeden ve hayati yaşamayan biri olarak kesinlikle profosyonel birinden yardim alin ve o kişi ebru hanim olmalı :)) her insanın ömrü boyunca Bir rehbere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. o kişide benim için kendisi :)
em...n
Yaklaşımı,tespitleri ve çözüm önerileri bana yeni bir bakış açısı kazandırdı.Hayatimi düzene koymamda inanılmaz yardımcı oldu.. Yaşadığım zorlu süreçlerde bana olan desteği için çok müteşekkirim.
er...8
Kendisi çok ilgiliydi kendimi çok yakın hissettim, sıkıntım için EMDR uyguladı. Artık kendime güveniyorum başarabileceğime inanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
re...c
Eksiksiz şekilde muaynemi tamaladım.Doktor hanım çok ilgiliydi.Herşey için teşekkür ederim.Doktor takvimi sayesinde de saatlerde aksama olmadan işimi tamamladım.
de...6
Diğer psikiyatristler gibi sadece ilaç yazıp yollamıyor. Ayrıca terapi yöntemlerini etkin şekilde kullanıyor. Detaylı dinleyip analiz ediyor. Bana EMDR uyguladı. İlaçla bile toparlanmayan panik ataklar ilk seans sonrası garip şekilde geriledi. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Dört dötlük hekim ve terapist.
f.....
Arkadaş tavsiyesi ile müracat ettik.Araştırdık bilgi ve becerisinin fazla olduğunuda düşünerek tercih ettik kendisini. Çokda memnun kaldık.Evliliğimiz ile ilgili sıkıntılarımız vardı bizim sağolsun sıkıntılarımız geçti evliliğimizde kurtulmuş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.Çok canayakındı, yönlendirmeleride güzeldi. Bizim için olumluydu.Tavsiyeleride güzeldi.Allah razı olsun.Kendisini birkaç kişiyide önerdim.Yönlendirdiğim kişilerde oldu.
Evlendikten sonra vajinusmus tedavisi için görüştük. Yakın yaklaşımı, güven veren yaklaşımı sayesinde sorunun üstesinden gelmemizi sağladı ve sonunda da bu problemi çözmüş olduk. Çok memnun kalmıştım kendisinden çevremde öneriyorum kendisini herkese.Öncelikle anlaşıldığını hissetmek çok önemliyidi benim için, bu konudaki yaklaşımıda konuyu çok üsturuplu şekilde konuşması da çok güven verdi.Bİr hasta danışman ilişkisinde olması gereken ne varsa hepsi mevcuttu. Çok güvendim kendisine.Sıcaklılığı, güleryüzlülüğü önemliydi. Çok güleryüzlü, işininde ehli. Bu eğitimi almış biri kendisi.Emeğinin karşılığını veriyor.Ebru hanımda bunu sonuna kadar hissettim.
Emine Ebru Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Ebru Aksu, Psikiyatri. Size Emine Ebru Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, İşaretleme Testi, WAIS Zeka Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Bağımlılık Danışmanlığı.
Emine Ebru Aksu adresi nerede?Emine Ebru Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulvarı, No:73, Özerdim Apt, Daire:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Ebru Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Ebru Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Ebru Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Ebru Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Ebru Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Ebru Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Ebru Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Ebru Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Emine Ebru Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler