i̇...u
Doktoruma çok teşekkür ediyorum as hastasıyım ve beni hastalıgım hakkında çok bilgilendirdi moral verdi bukadar ummuyordum fakat inanın çok memnun kaldım kulandıgım ilaçlar ve hastalıgım hakkında beni çok iyi bilgilendirdi allah razı olsun ondan
ab...ş
merhabalar ben abdulvahap brktaş protez kol kullanıyorum dr ece hanım çok iyi birisi çok ilgileniyor burdan teşekkür ediyorum emg testindede hiç zorlanmadım kolay gelsin
Emine Ece Yılmaz Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Ece Yılmaz Kara, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Emine Ece Yılmaz Kara adresi nerede?Emine Ece Yılmaz Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad. Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Ece Yılmaz Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Ece Yılmaz Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Ece Yılmaz Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Ece Yılmaz Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Ece Yılmaz Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Ece Yılmaz Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emine Ece Yılmaz Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Seyhan bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları