Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Evlilik Terapisi
Yas Terapisi
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Eda hocamla yollarımın kesişmiş olması, onu tanıyor olmaktan muazzam derecede mutluyum.Kendisinin iletişim konusunda olan başarısı aşamadığınız tüm engelleri aşmak için bir kapı adeta.Terapinin başlarında asla aşılmaz dediğim konuları farkında olmadan aşmak beni en çok mutlu eden anlardan oldu.İşini hakkıyla bu kadar iyi yapabilen bir meslektaşım ile terapiye devam ettiğim için çok şanslıyım.
d.....
Eda Hanımı tanımaktan, benim için oldukça zor geçen bir süreçte kendisiyle beraber yol almaktan son derece memnun ve mutluyum. Değerlerimi öne çıkarma, duygularımı ve düşüncelerimi dengeleme, hayatı her açıdan görebilme ve kendi doğrularımla düzenleme vb. konularında verdiği destek inanılmaz ve çok samimi. Çok şey öğrendim kendisinden, iyi ki var, iyi ki birlikteyiz.
b....s
Çok zorlu bir hayatımızın evresinde tanıştık Eda hn ile..iletişimi işindeki başarısı , azmi ve kararlılığı tedavi için olumlu ve çok çok başarılı.. son 1,5 yıldır kabusa dönen yaşamımız terapi yöntemi ile bize uygun doğru tedavi yöntemiyle bizler ailece şifa bulduk ..
Emine Eda Kayapınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Eda Kayapınar, Psikiyatri. Size Emine Eda Kayapınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yas Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Emine Eda Kayapınar adresi nerede?Emine Eda Kayapınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- General Tevfik Sağlam Cad. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Eda Kayapınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Eda Kayapınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Eda Kayapınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Eda Kayapınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Emine Eda Kayapınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Eda Kayapınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Eda Kayapınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Eda Kayapınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emine Eda Kayapınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler