Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Şema Terapi
Göztepe Psikiyatri ve Psikoterapi
Emine Hanımla kızım için iletişime geçtim. 2022 Ocak ayında başlayan yolculuğumuz hala devam ediyor. Çok yol aldık. Yaklaşımı çok iyi. Kızımla çok güzel bir iletişim kurdu, Geçirdiği zor süreci atlatmasına çok yardımcı oldu. çok memnunuz.
Emine Hanım ile 10 yaşındaki oğlum danışmanlık süreci geçirdi. Birlikte deneyimimiz kısa olmasına rağmen pozitif etkisi çok büyüktü. Oğlumun ortaokula yeni bir okulda başlaması ile yalnız kalma korkusu , öz güven sorunları , içe kapanıklık gibi problemleri başlamıştı. Süreçte Emine Hanımın içten yaklaşımı ve bilgi birikimi bu zorlu dönemi atlatmamızda bizim için en büyük dayanak oldu.
ş.....
Emine ile terapi sürecim çok verimli geçti. Beni her zaman dikkatle dinledi, anlamaya çalıştı, kendimi tanımama ve yeniden inşa etmeme yardımcı oldu. Onun beni hiç yargılamadan dinlemesi ve kendime güvenmemi sağlaması sayesinde kendimi her zaman rahat ve güvende hissettim. Sağlıklı bir yetişkin olma yolculuğunda bana yaptığı mentörlük için ona minnettarım.
ş.....
Emine Hanım ile 1 yıldır çalışıyorum ve bu süreç benim için gerçekten dönüştürücü oldu. Annemin vefatından sonra, önce kızım için terapiye başladım; ardından zamanla kendi ihtiyaçlarımı da fark ettim. Emine Hanım, bana güvenli bir alan sundu ve hissettiğim duygusal yükleri hafifletmeme yardımcı oldu. Onun yaklaşımı, samimiyeti ve profesyonelliği sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Tedavi sürecim boyunca kazandığım içgörüler ve geliştirdiğim başa çıkma becerileri, hayatımı olumlu yönde etkiledi. Emine Hanım’a ve sağladığı destek için minnettarım.
ha...t
Ağır Hastalık sonrası stres ve insanlara güven problemim vardı. Emine hoca sayesinde çok kısa bir zamanda hepsinin üstüsünden gelmeye başardım. Emine hanımın yaklaşımı, danışanına olan yakınlığı verdiği güven ile terapi döneminde kendimi yalnız hissetmedim.
as...g
Paikoloğa ihtiyacım olduğunda annem vefat edeli bir kaç ay olmuştu, başlarda ihtiyaç duymadığımı zannetsem de yine de Emine Hanım’a randevu aldım. İlk seansımızdan itibaren kendimi fark etmeme ve iyileştirmeme çok yardımı dokundu. Hayatıma iyi anlamda en çok etki eden ilk üç insandan birisidir. Beni ilgiyle dinlemesi, güvende olduğumu hissettirmesi, yargılanmadığımı bilmek bana o dönemde çok iyi gelmişti. Nerden bakılırsa Emine Hanım sayesinde şu anda olduğum mutlu ve sağlıklı kişiyim.
Emine hanımla somatik şikayetlerimin çok yoğunlaştığı ve benim için çok zorlu olan bir dönemde tavsiye üzerine yollarımız kesişti. Kurduğu ilişki, sizi dinlerken o anda gerçekten anda olduğunu hissetmeniz, belli noktalarda çoğu psikoloğun aksine karşınızda sadece sizi yansıtan değil yeri geldiğinde aktif bir şekilde ilişkiyi sürdüren birisinin varlığı, kendi içimizde çıktığımız yolculukta bir ebeveyn şefkatiyle eşlik etmesiyle benim için beklentilerimi tam manasıyla karşılayan bir psikolog oldu. Kurduğumuz ilişki sayesinde attığım adımlardan cesaretle çok daha yenilerini ve büyüklerini atmak için sabırsızlanıyorum. Benim gibi öncesinde Bdt yönelimli bir terapi almış ve o bilişsel soruları soğuk ve yapay buluyorsanız Emine hocamın kullandığı şema terapi bu konuda oldukça etkili. Kendi duygularınızla temas kurmanız, anilarinizda ki o zor zamanlarınızı şimdi ki halinizle sarıp sarmalamaniz şu hayatta deneyimlediğim en keyifli ve iyileştirici deneyimlerden
es...a
Beni hayata hazırlayan beni bana tanıtan Emine hocam. Yollarımız iyiki kesişmiş tatlı dilile güler yüzünüzle beni rahatlatan özgüvenimi tekrar kazanmama yardımcı olan güzel insan. İyiki varsınız.Sayenizde daha güçlü biri olacağım buna artık inanıyorum.
gi...k
Hem oglum hemde kendim icin terapi aldigim sevgili terapistim:)Kendisi o kadar ilgiliydiki hamilelik surecimde cok destek oldu.Herkese tavsiye ediyorum.Iyi ki tanimisim sizi:)
be...
Yaşadığım ağır depresyon sonrası Emine Hanım ile yaklaşık iki yıl devam eden bir terapi sürecim oldu, hastalığı atlatmam ve geleceğe daha dayanıklı ve ümitvar adımlar atmamda kendsinden çok istifade ettim. Tavsiye ediyorum
Emine Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Erkan, Psikoloji. Size Emine Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi.
Emine Erkan adresi nerede?Emine Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe, Yaman Apartmanı, Tütüncü Mehmet Efendi Cd. No:36 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Erkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Emine Erkan hangi dilleri konuşuyor?Emine Erkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Erkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Emine Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Erkan hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Erkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu