Uzm. Dt.
Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Ankara 1 adres
Kontrol Randevusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
DentGen Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Doktor hanıma sedasyon tedavisi için başvurduk. Çoçuğumuzda iletişimi çok güzeldi. Sedasyon işlemi ile ilgili biz sormadan tüm aşmaları detaylı bir şekilde anlattı. Sedasyon günü aç bir şekilde merkeze gittik. Aneztezi uzmanı eşliğinde başarılı bir operasyon oldu. İşlemler 1 saat içerisinde bitti. Operasyon sonrasında da kendisiyle uzun uzun konuşma fırsatı bulduk. Tüm bu süreçte doktor hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Çok memnun kaldım. Çocuğumun çürükleri vardı ve tedavi süreci bizi korkutuyordu. Kendisine başvurduk dişlerine çocuklara uygun olan kaplamalardan yaptı. Çok sevecen çok nazik yaklaştı. Çocuğumun anlayabileceği şekilde tüm tedavileri anlattı. Gülüp eğlenerek tedavileri tamamladık. Tedavi sonundaki küçük ödülleri sayesinde çocuğum her seansa giderken daha da heyecanlı istekli gelmeye başladı. Çok çok teşekkür ederiz.
Doktor hanıma dişimizdeki ağrı sebebiyle başvurduk. Yapılacak olan çekim kanal tedavisi dolgu ve yer tutucu hakkında bizi bilgilendirdi. Süt dişlerinin önemi anladık. Tedavileri sedasyonsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Tedavi sürecinde ve tedavinin tamamlanmasında ilgi, alaka ve tutumundan çok memnun kaldık. Kafamızdaki endişeleri ve soru işaretlerini giderdi, bu süreçte rahatlamamızı sağladı. Kendisine tekrar teşekkür ederiz.
Çocuklarla iletişimi harika olan bir pedodontist. 2 yaşındaki çocuğumuzun ağzını dakikalar içinde açtırıp muayene etmesine, dişlerini nasıl fırçalayacağımızı göstermesine hayran olmuştuk. Koruyucu diş hekimliği uygulaması noktasında kendisine başvurduk, çoçuğumuzun dişlerini muayene etmesini istedik ve kafamıza takılan soruları kendisine sorduk. Oldukça detaylı ve anlaşılır bir dil ile tüm sorularımızı içtenlikle cevapladı. Ankara’da güvenilir, uzman ve çocuk dostu bir pedodontist arayan herkese öneriyorum.
Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Lokal Anestezi, Randevu, Normal Randevu, Kanal Tedavisi, Kök Kanal Tedavisi, Kontrol Randevusu, Diş Beyazlatma.
Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu adresi nerede?Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere, Atatürk Bulvar No:165/B Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emine Fazilet Özdemir Tosyalıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri