Halil Sezai Erkut Cad. Etlik, Ankara
bi...e
emine hanım hasta olarak bana çok anlayışlı yaklaştı. muayene ederken telkinlerde bulundu . muayene sırasında tiksinti duymadan işini severek yapan birisi ama ben emine hanımı başka bir hastaneye görevlendirdikleri için sonuçlarımı gösteremeden kendisini kaybettim. şu an hangi hastaneye nereye gönderildiğini arastırıyorum. tam kendime göre iyi bir doktor buldum derken onu kaybettim
ar...e
MÜKEMMEL BİR DOKTOR busuru korkularımı ben emine hanımla aştım ilğili ve alaka bir doktor ve sizi cok rahatlatıyor konuşmasıyla ve yaklaşımıyla .Ayrıca tanı tedavilerinde mükemmel. Çok güler yüzlü çok pozitif işini severek yapan bir doktor.
bu...l
oğluma hamileyken ve daha sonrasında da funda hanıma gittim kendisinden çok memnun kaldım.kendisi çok güleryüzlü iyi bir doktor.ben funda hanımı bir doktor değil ablam gibi görüyorum.
ay...e
emine hanımı bir yakınımmış gibi gördüm.kendimi yanında çok rahat hissettim,aklıma takılan soruları rahat bir şekilde sorup cevabını açıklayıcı bir şekilde aldım.uyguladığı ilaç tedavileri her zaman sonuç verdi.Onun güler yüzü ve tatlı dili zaten çok güzel bir tedavi şekli.Tanıdığım herkese tavsiye ettim ve kendisine yönlendirdim.
Emine Funda Erdem Çavuşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Funda Erdem Çavuşoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Emine Funda Erdem Çavuşoğlu adresi nerede?Emine Funda Erdem Çavuşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halil Sezai Erkut Cad. Etlik Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Funda Erdem Çavuşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Funda Erdem Çavuşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Funda Erdem Çavuşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Funda Erdem Çavuşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Funda Erdem Çavuşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Funda Erdem Çavuşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emine Funda Erdem Çavuşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları