i̇....
5 yıl önce ilk gebeliğimde yolumuzun kesiştiği Gül hanım bizim şansımız olmuştu kendisini o kadar sevdik ve güvendik ki başka bir doktor arayışına girmeden ikinci gebeliğimi de kendisiyle yürüttük. Yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım her şey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi gerçekleşti. Güler yüzüne, bilgisine, tecrübesine, samimiyetine binlerce minnettarız. İyi ki varsınız iki oğlumun da güzel doktoru...
Hamileliğimin en başından beri gittiğim hocamızdan çok memnun kaldım. İlk gebeliğim olduğundan korkularım endişelerim hep vardı. Hocamın güler yüzü samimiyetiyle beni hep rahatlattı. Doğumum 22 ocakta gerçekleşti . Çok şükür herşey yolunda gitti. Hocamız her an yanımdaydı. Kesinlikle her sorumuza sabırla sakinlikle cevap verdi. Eşim biraz fazla soru sorar. Gayet sabırlı güler yüzlü cevaplar aldık.
......
Hamileyim ilk gebeligim ve ilk olarak emine hocaya gittim hic memnun kalmadım. Iki kere gittim. Sorduğum sorulara ters cevaplar aldığım icin bir daha gitmeyi düşünmüyorum.. gitmek isteyene fikir olsun diye yazdım.
ş....t
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittiğim emine gül hoca ilk gebeligimde ve şuanki gebeligimde bizimle bu zorlu süreçte yanımızda oldu ilgisine ve bilgisine kesinlikle çok güveniyorum severek muayne olduğum doktorum iyiki 3 sene önce yollarımız kesismis
t....d
Emine gül hanıma gebeligim nedeni ile gittim ve süreci onunla yürütüyorum alanında bilgi sahibi ve bebeğimin gelişimi ile ilgili sağlıklı öngörülerde bulunuyor ve yönlendirme yapıyor gayet memnunum
s....a
Gebelik düşüncesiyle ilk kez kendisine gittim ve hiç bir yönlendirmede bulunmadı hiç açıklayıcı konuşmalarda bulunmadı soru sormama dahi fırsat vermedi ve üslubu çok yanlıştı memnun kalmadım.
m....ç
İlk alttan muayene yaptıran biri olarak canımın yanmasına karşılık sert tepkiler verdi. Hiç soru sormadı. Hiç açıklamada bulunmadı. Gebelik istediğimi söylememe rağmen yönlendirme yapmadı. Odasından ağlayarak çıktım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Bebek düşündüğümüz için kendisine gittik. Daha önceki baska hastanede muayenelerimin olduğu dosyayı verdim emine hanima. Hsg testimin cd sini açamadı bilgisayarında . Ben de sonucum temiz denmişti hocam dedim. Cd yi açmak için uğraşmadı . Sorduğum sorulara beni bozarak cvplar verdi. Gerçekten hiç hoş değil di bir daha tercih etmeyeceğim bir doktor
t ...a
Gebeligimin ilk muayenesi için kendisine gittim.Heyecanla gittim, odasından çıktığımda karşılaştığım muameleden sebep ağlıyordum.3 soru sordum, üçüne de ustten bir tavırla cevap verdi.Kendisine birsey diyemedim.Bir öğretmen olarak yazıyorum bunu. Empati ve saygı görmedim,profosyonel bir yaklasim görmedim
se...f
Emin’e Gül hanımla geçen sene tanıştım büyün hamilelik dönemimde cok yardımcı oldu yakından ilgilendi hem benımle hem bebegımle o kadar memnun kaldım ki gözüm kapalı gittim her randevuya daha sonra 20 Ekim’de Doğum yaptım sağlıklı bi bebek dünyaya getirdim Doğumdan sonra nöbetçi olmamasına rağmen gelip ilgilendi her sancılandıgımda başımdaydı hatta Doğumdan sonra hiç bir doktor hastayı cagırmazken kendisi bizi kontrole cagırdı her zaman ilgili özenli ve alakalıydı hiç pişman olmadım herkese tavsiye ediyorum çok hastahane ortamından çok korkan biri olarak gittim ve dogumumu güzel bir şekılde yaptım ayrıca hastahane hemşireleride cok ilgili ve anlayışlı insanlar iyiki gitmişim herkese tavsiye ediyorum.
Emine Gül Savcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Gül Savcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Emine Gül Savcı adresi nerede?Emine Gül Savcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Gül Savcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Gül Savcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Gül Savcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Gül Savcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Gül Savcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Gül Savcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Emine Gül Savcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları