- Erken Doğum
- Menopoz
- Genital Siğil
Ankara
g....ü
Doğum serüvenime Emine hocayla başladık herşey çok güzel gidiyo kendisi çok anlayışlı ve ilgili bi doktor en ufak detaylara kadar herşeyi anlatıp ilgileniyor çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz
g.....
Emine hanıma miyom ameliyatı için gittim bu üçüncü ameliyatımdı.2 yılda bir miyomlarım tekrarlıyordu. Miyomlarımdan kendisinin tecrübesi ile artık kurtuldum.
b....y
Kadın doğum alanında yaşadığım sağlık sürecinde Op. Dr. Emine Gül Savcı ile gerçekleştirdiğim görüşme, birçok konuda farkındalık kazanmamı sağladı. Muayene boyunca sürece dair yaptığı açıklamalar ve dikkatli yaklaşımı, tıbbi karar sürecinde eşim için yol gösterici oldu. Görüşme sürecinin her aşamasında profesyonel bir iletişim tarzı benimsendiğini ve sürecin kişiye özel olarak ele alındığını hissettim.
C
c....k
Emine Gül Savcı hocama gebelik sürecim boyunca düzenli olarak muayene oldum. Güler yüzlü, sabırlı ve oldukça açıklayıcı bir yaklaşımı var. Tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı ve bana güven verdi. Doğum sürecinde de profesyonelliğiyle beni çok rahatlattı. Kendisine gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
C
ca...n
Yaklaşık 9 ay önce 3 beta hcg 2 adet hamilelik testi ile evladımızın olacağını haber aldığımızda heyecanla rastgele seçerek doktor hanıma randevu almıştık. Doktor hanım bizi hiç dinlemeden böyle beta değerimi olur diyerek dumura uğratmıştı bizi önceki hcg değerlerini duymadan bizi konuşturtmadan eşimin düşük yaptığını eve gidip dinlenmesini söyleyerek 5 dk dahi sürmeyen bi muayene ile yanından resmen kovmuştu çıktığımızda neye uğradığımızı şaşırmıştık. Şu an güzel kızımızın karşımızda uyuyuşunu seyrediyoruz...
• Doktor Muayehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i̇....
5 yıl önce ilk gebeliğimde yolumuzun kesiştiği Gül hanım bizim şansımız olmuştu kendisini o kadar sevdik ve güvendik ki başka bir doktor arayışına girmeden ikinci gebeliğimi de kendisiyle yürüttük. Yaklaşık 1 ay önce doğum yaptım her şey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi gerçekleşti. Güler yüzüne, bilgisine, tecrübesine, samimiyetine binlerce minnettarız. İyi ki varsınız iki oğlumun da güzel doktoru...
• Doktor Muayehanesi • Diğer •
Hamileliğimin en başından beri gittiğim hocamızdan çok memnun kaldım. İlk gebeliğim olduğundan korkularım endişelerim hep vardı. Hocamın güler yüzü samimiyetiyle beni hep rahatlattı. Doğumum 22 ocakta gerçekleşti . Çok şükür herşey yolunda gitti. Hocamız her an yanımdaydı. Kesinlikle her sorumuza sabırla sakinlikle cevap verdi. Eşim biraz fazla soru sorar. Gayet sabırlı güler yüzlü cevaplar aldık.
......
Hamileyim ilk gebeligim ve ilk olarak emine hocaya gittim hic memnun kalmadım. Iki kere gittim. Sorduğum sorulara ters cevaplar aldığım icin bir daha gitmeyi düşünmüyorum.. gitmek isteyene fikir olsun diye yazdım.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ş
ş....t
Arkadaş tavsiyesi üzerine gittiğim emine gül hoca ilk gebeligimde ve şuanki gebeligimde bizimle bu zorlu süreçte yanımızda oldu ilgisine ve bilgisine kesinlikle çok güveniyorum severek muayne olduğum doktorum iyiki 3 sene önce yollarımız kesismis
• A Life Hospital Kuzey Ankara • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
T
t....d
Emine gül hanıma gebeligim nedeni ile gittim ve süreci onunla yürütüyorum alanında bilgi sahibi ve bebeğimin gelişimi ile ilgili sağlıklı öngörülerde bulunuyor ve yönlendirme yapıyor gayet memnunum
• A Life Hospital Kuzey Ankara • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Emine Gül Savcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Gül Savcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Emine Gül Savcı adresi nerede?Emine Gül Savcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Gül Savcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Gül Savcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Gül Savcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Gül Savcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Gül Savcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Gül Savcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Emine Gül Savcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları