Aşağı Kayabaşı Mahallesi Gazeteci İsmet Sayın Caddesi No:5/F Atakule Konutları, Niğde
b....z
Merhaba dolgu ve diş temizliği için gittim. Emine hanımın güler yüzlülüğü,ilgisi ,elinin hafifliği ile rahat bir tedavi sürecim oldu. Herşey yolunda gitti, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
sa...
Büyük azı dişimde çürük vardı.Bana müdahelye başlamadan önce neler yapacağını anlattı. Sakın olmamı ve rahatlamamı söyledi.
İlk dişçi deneyimim olduğundan biraz gergindim ama iğne vurulduktan sonra beklediğimden kısa sürdü belki de zaman hızlı geçti. Çürük dişimi temizledikten sonra dolgu yapıldı.Bir kaç gün yediklerimin sıcaklığına dikkat etmemi ve ağrı olursa kullanmam gereken ilaçları anlattı.Yaklaşık 4 aydır dolgu duruyor ve hiç bir sorun yaşamadım. Dişimde hiç ağrı ve acı olmadı. İlk deneyimim olmasıyla birlikte tavsiye edeceğim başarılı bir doktor.
k.....
Ağrıyan dişim nedeniyle klinik klinik gezdikten sonra Emine hanıma geldim detaylı muayenesi ve açıklayıcı bilgilendirmesi ile tedaviye başladık kanal tedavisi ve 20 yaş çekimi sonrası ağrılardan kurtuldum
Emine hanımda dolgu yaptırdım çok kibra birisi . tüm aşamaları tek tek anlatıyor içim çok rahatladı hiç ağrı hissetmedim klinikleri de çok nezih tertemiz gönül rahatlığı ile tedavi görebilirsiniz ben çok memnunum tüm tedavilerimi bundan sonra orda yaptıracağım tavsiye ediyorum herkese
Emine Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Kurt, Diş Hekimi.
Emine Kurt adresi nerede?Emine Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Kayabaşı Mahallesi Gazeteci İsmet Sayın Caddesi No:5/F Atakule Konutları Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Emine Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Niğde bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. kabul eden Diş Hekimleri
Niğde bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Diş Hekimleri