Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
mu...l
Merhaba,
Çocuk Hastalıkları Polikliniğinden Uzm. Dr. E. Malhun ŞAHİNER'e Çocuk doktoru olarak karşılaşılabilecek en iyi doktorlardan biri.
Sosyal medyadaki aşı ile ilgili paylaşımından sonra kızımın (10yaşında) mevsimlik grip aşısı olması ile ilgili kendisinden bilgi aldım.
Isparta'da (küçük şirin şehrimizde) kendini mesleki olarak sürekli geliştiren, hoşgörülü anlayışlı yaklaşımı olan ve bilgisini paylaşabilen doktor bulabilmek zor gerçekten. Önceliği çocuklarımızın sağlığı.
Aşı hassasiyetinide sonuna kadar destekliyorum.
MEDDEM çalışanlarına ve kendisine iyi çalışmalar dilerim.
t....k
Doktor hanımla mevcut doktorumuzun izinde olması sebebiyle tanıştık ve o günden sonra hep kendisine devam ettik. Patolojik sarılığımızda günümüz şartlarında her detayına internetten araştırıp gittiğimde yaptığı her tetkiki acabama cevap oldu. Her soruma da mesai saatı dışında anında açıklayıcı bi şekilde cevap vermesi çok değerli hissettiriyor.Çok ilgili, çok naif, her şeyden önce bi anne olduğu için içim çok rahat.
i̇...u
Yenidoğan ve sarılık olan oğlumuzu bu süreçte götürdüğümüz doktorlar maalesef hiç tatmin etmemişti bizi meddemde farklı bir doktordan olan randevumuzun iptali üzerine Emine hanıma yönlendirildik ve o randevu iyi ki iptal olmuş diye dört aydır şükrediyorum. Sevgili doktorumuzu tanımış olduk cünkü. En basit konularda bile detaylı bilgi veren, oğlumuzla bizim kadar ilgilenen, gece gündüz demeden acil durumda her an ulaşabildigimiz harika bir çocuk doktoru. Pozitifliği ve samimiyetini de unutmamak lazım. İyi ki varsınız hocam, hep olmaya devam edin.
b....ö
Doğumdan sonra aklıma ilk gelen kızımı kime emanet edecegimdi bence bi anne ilgisi kadar önemli doktor ilgisi bi tavsiye üzerine malhun hanıma gittik kendisi o kadar ilgili bir doktor ki sesiyle konusmasıyla kızım bile huzurlu yanında ilk gittiğimde sarılık sınırındaydık gece gündüz demeden ne zaman mesaj atsam arasam her konuda yardımcı oldu her gün hemde onun sayesinde kızım sarılık olmadan atlattık en ufak bi sorumda elinden gelenden fazlasını yapıyor kimi zaman ben aramayı unuturken kendi arayıp kızımın durumunu takip ediyor iyiki karşılaşmışız kızımı gönül rahatlığıyla kendisine götürüyorum doktorumuz sayesinde bir çok sıkıntıdan hiç bunalmadan kurtulduk en ufak saçma sorularımı bile sabırla dinleyip cevap verdiğiniz için iyiki varsınız malhun hanım kızımın kalbi güzel kendi güzel dokturumuz
ö....n
Isparta da uzun yıllar çocuk doktoru arayışında olup olumsuz gelişen durumlardan sonra Antalya da hekim bulmuştum bu durum bizim için çok yorucu olsa da kızım için değerdi ta ki Malhun Hanım'la tanışana kadar bilgisi, insanlığı, güler yüzlü oluşu, bıkmadan tüm sorulara cevap verişi bizi çok çok mutlu etti. Kızım Malhun Hanimın sayesinde doktor fobisini yendi. Balon veren ablaya gidelim diye kendi söylüyor simdi:) İYİ Kİ ISPARTAMIZA SİZİN GİBİ BIR HEKİM GELDI. Biz sizi çok sevdik. Böyle bir hekimle çalıştığı için meddem hastanesine de teşekkür ediyorum.
iş...l
Alerjik bebeğimiz için Emine Hocamıza başvurduk, o kadar iyi ilgilendi ki, muayene ve görüşleri, bebekle ilgilenmesi son derece mükemmeldi. Çok açıklayıcı bir ifade ile iletişim kuruyor. Randevu sonrasında da bebeğimizin takibini çok iyi bir şekilde yürütüyor. 2 aydır kesintisiz takibini sağlıyor.. Çok başarılı bir doktor
Bebeğim yenidoğan itibariyle ilk kontrolü sonraki bütün kontrollerde tüm hepsinde Emine Hanıma gittim. Çok memnun kaldım, güleryüzlü, anlayışlı her sorduğum soruya açıklayıcı cevap veren, her şeyi açıklayan güleryüzlü bir doktor.Yenidoğumda bebeğimiz sarılık oldu Emine Hanım yardımcı oldu. Meme reddi yaşamıştım onunla ilgili eğitim verdi. Sözlü olarak meme reddini de aştık.Gaz problemiyle alalakalı da çok yardımcı oldu. Çok memnun kaldık. Sürekli kendisine geliyoruz. Kontrollerimizde çok detaylı ilgileniyor.
y.....
Çocuğum çok huzursuzdu bir cumartesi günü Emine hanıma geldik gayet iyi ilgilendi Pazar günü tekrar rahatsızlandı emine hanım bizim için hastaneye geldi. Gayet ilgili bir doktor, whatsaptanda her zaman cevap veriyor.İdrar yolu enfeksiyonumuz vardı hastane yatışımız oldu 1 gün önüne geçtik.Daha önce 3 doktora gitmiştim ama hiçbirinde bu şekilde içim rahat etmemişti. Emine hanım gayet açıklayıcı içim rahat bir şekilde gidiyorum herkese tavsiye ediyorum.
Tavsiye üzerine Emine Malhun hanıma yenidoğan bebeğimizin kontrolleri için gitmeye başladık. İşini severek yaptığı, insan sevgisi ve mesleki yeterliliği her halinden, ilgi ve alakasından belli. Doğum için Meddem Hastanesini tercih ettik, doğum sonrası da belli ki Emine hanım için Meddem'e gelmeye devam edeceğiz. Teşekkürler..
av...e
Oğlum 3 aylıkken Antalya'dan Isparta'ya taşındık. Rutin takibimizi yapacak bir doktor arayışındaydık ki bir kaç doktorla da bu süreçte görüştük. Fakat tecrübelerimiz korkunçtu. En sonunda artık her ay Antalya'ya gidip gelmeye razı olmuştuk ki Malhun Hocamız ile tanıştık. Güler yüzü, bilgisi, bebeğe olan ilgisi, sakin tavrı, aşı planlamaları ile bir oh çektik. Oğlumun yüzündeki atopik dermatiti verdiği krem, yağlar ve yakın takibi ile geçirdi. Böyle insanlar iyi ki varlar, hele ki Malhun Hocamız gibi doktorlarımız baştacısınız.
Emine Malhun Şahiner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Malhun Şahiner, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Emine Malhun Şahiner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Takibi, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk beslenme, Kontrol Randevusu, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuklarda Astım, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu.
Emine Malhun Şahiner adresi nerede?Emine Malhun Şahiner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Malhun Şahiner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Malhun Şahiner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Malhun Şahiner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Malhun Şahiner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Malhun Şahiner hangi dilleri konuşuyor?Emine Malhun Şahiner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Malhun Şahiner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Malhun Şahiner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Malhun Şahiner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Malhun Şahiner hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Emine Malhun Şahiner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Malhun Şahiner hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Malhun Şahiner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.