Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Puanlamadaki 5 yildiz; hastalariniza yaklasiminizi, tedavi boyunca gosterdiginiz ilgi alakayi, tatilde olmaniza ragmen gecenin 4 ünde tahlil sonuclarina gore tedaviyi yonetmenizi vs.vs...ifadede cok aciz kaliyor.kendiniz bulundugunuz konumdan memnun musunuz bilemem ama bana kalsa cok daha yüksek yerlere layik siniz.sizin gibilerin sayilarinin cogalmasi adina bu olmali.bizi size yönlendiren yetkili birimin başındaki kisi; sizi bu hastaligin ülkedeki 1. ismi tedavi edecek rahat olun demisti.cok hakliymis.

benim 2003 doğumlu kızım var yüksek ateş ve sık enfeksiyon dan dolayı mesane reflüsü ve sol böbrek hasar gördü ALLAH razı olsun Neşe hanımdan bize çok katkıları oldu ona şahsım ve ailem adına teşekkür eder başarılar dilerim saygılarımla.

Hocam bana çok dsiplinli davrandınız her zaman..

Ö

BENİM 8 YAŞINDA BÖBREKLERENDE PROTEİN KAÇAĞI OLAN BİR KIZIM VAR.(PAN) HASTASI 46 GÜN EDİRNEDE YATARAKTEDAVİ GÖRDÜK .DOKTORUDA NEŞE HOCAMDI ALLAH ONDAN RAZI OLSUN GECE GÜNDÜZ CUMARTESİ PAZAR SÜREKLİ KIZIMLA İLGİLENDİ SONUNDA KIZIMDA TEDAVİSİNİ TAMAMLAYIP TABURCU OLDU. HOCAM İYİKİ VARSINIZ.BULUNDUĞUNUZ KONUMU SONUNA KADAR HAKEDİYORSUNUZ. ZAMAN ZAMAN SABIRSIZ DAVRANARAK SİZİ SIKTIM KIZIM CEMRE ÖNCE ALLAH'A SONRA SİZE EMANET.

Ö

Merhabalar benim kızın protein kacagı sıkıntısından 46 gün hastanede yattı hastalığı(PAN) Hocam Sağolsun çok ilgi alaka gösterdi hafta sonları bile arayıp kızım Cemre'nin durumunu sordu kontrol etti biz zaman zaman hastanede sıkıldık,sabırsızlandık ama hocam bize sabırlı olun dedi sabrettik kızımız çok şükür iyileşti.Her daim bize hastalık hakkında bilgi verd. iyiki varsınız hocam çok sert bir görünümünüzün altında yufka yürekli altın kalbiniz var.Bulunduğunuz mevkiyi hakediyorsunuz iyiki varsınız Kızım ÖNCE ALLAH'a sonra size emanet ediyorum.

neşe hanım disiplinli çalışması hastalarını takip etmesi yaptığı mesleğe verdiği önem beni oldukça etkiledi.hafta sonları bile gelip hastalarını takip eden bir hekim kendisi.kendisine günümüz türkiyesinde çoğu dokdordan göremediğimiz yönlerinden dolayı teşekkür ediyor tedavi etme aşamasındaki kızımın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.

Profili düzenle veya yönet