Dkt Emine Nur Taş danışanlarına Dil ve Konuşma terapisti olarak hizmet vermektedir. Aldığı eğitim ve katıldığı birçok seminer ile mesleğini severek sürdürmektedir.

Kemalöz, Mehmet Topaç Blv. No: 132, 64200 merkez/Uşak, Uşak Merkez, Uşak

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Danışmanlık +20 daha fazla

ÖZEL SERTER AKBUZ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ

Emine Nur Taş öğretmenimizle yaklaşık 2 senedir bir aradayız. Kızım Emine hocama başladığında hiç konuşma yoktu, sadece "anne", "baba" ve "dede" kelimeleri vardı. Ama şimdi, çok şükür, kızım çok güzel konuşuyor. Ben Emine hocamı herkese tavsiye ederim. Benim kızım Emine hocamı öğretmen olarak değil, bir abla olarak gördü ve başardılar.

Benim çocuğum kendini anlatamıyor, ifade edemiyor, az cümle kuruyordu. Emine Hoca'ya gittikten sonra şimdi eskisine göre iyi. Emine Hoca'dan çok memnunum.

Çocuğum bazı kelimeleri söyleyemiyordu. Anaokulu öğretmenimiz dil terapistine götürseniz iyi olur dedi. Araştırarak Emine Hanım'la iletişime geçtim. Çocuğuma çok faydası oldu, kendisinden gayet memnunum. Çevreme tavsiye ederim.

Uzmanımıza çocuğum için dil ve konuşma gecikmesi sebebiyle başvurduk. Biz Emine Nur Taştan'dan çok memnunuz ve çocuğuma çok emek verdi. Tavsiye ederim.

Emine Nur Hanım'a çocuğumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurdum. Çok iyi, güler yüzlü, sevecen biri. Öncelikle çocuğum çok memnun, gerçekten çok sevdi ve sonuç olarak çok güzel konuşuyor çocuğum.

T

Kızımın fonolojik bozukluğu ve öğrenim sorunu vardı. Hastanede tesadüfen sertifikalı asistanların referansı ile Emine Hanım'a ulaştım. Rapor çıkınca okula gitmeye başladık. Kızım ilgisinden dolayı öğretmenini çok seviyor, güzel bilgi veren bana göre başarılı bir öğretmen. Tavsiye ederim.

Emine Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Çocuğum fazla konuşmuyordu. İyi ki kendisine başvurdum. İçten, samimi, sevecen ve güler yüzlü bir uzman. Çevreme tavsiye ediyorum.

Çok zor bir süreç içerisindeyken tanıştık Emine Nur Hocamızla. Ama iyi ki tanımışız kendisini. O kadar güler yüzlü, o kadar içten ki… Gerçekten bizim ve oğlumuzun bu hayattaki en büyük şansımız diyebilirim. Oğlumuzda sesleri yanlış öğrenmeden kaynaklı büyük bir sorun vardı. Bu, ileride hem akademik başarısını hem de özgüvenini çok etkileyecekti, görebiliyordum. İnternetten araştırmalarım sonrasında Emine Nur Hocamı buldum, Mart sonlarında başladık. Oğlumuzla çok ilgilendi. Çok güzel önerilerde bulundu. Her hafta ödevler verdi ve biz de her akşam bıkmadan pes etmeden Emine Nur Hocamızın verdiği tüm ödevleri yaptık. Yaz aylarında görüşemesek de hocamızın verdiği önerilerle bugün sadece 2 sesimiz kaldı. Şimdi oğlumuz sesleri çok güzel çıkarıyor ve artık sesi daha da gürleşti. Çünkü biliyorum, kendine güveni de geldi. İyi ki Emine Nur Hocamla yollarımız kesişmiş… Etrafımızda bu sorunu yaşayan her aileye de mutlaka tavsiye ediyorum Emine Nur Hocamı…

Z

Emine Nur Taş öğretmene okul aracılığıyla ulaştık. Kızımın konuşma problemi vardı, harfleri çıkaramama gibi sorunları ve yanlış cümle kurma gibi zorlukları vardı. Emine Nur Hocamız sayesinde, yaklaşık 4-5 ay içinde çok şükür ki düzeldi. İşinde başarılı bir öğretmen, kızım da Emine Hocayı çok sevdi. İnsanlara yaklaşımı çok iyi, çok sevecen, cana yakın, sadece bizim için değil, herkese aynı sıcaklığıyla gülen yüzüyle yaklaşıyor ve insana güven veriyor. En çok da güler yüzlü oluşunu sevdik. Herkese Emine Nur Hocadan ders almalarını tavsiye ederim. Allah'ım yolunu açık etsin inşallah.

Dkt. Emine Nur Hanım'a kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. Yaşıtları gibi konuşamayan bir oğlumuz var ve doktorun tavsiyesi üzerine dkt aramaya başladık. Uşak'ta bulunan birkaç isimle görüştük. Görüşmeye gittiğimizde, Emine Hanım'ın iletişim becerileri bizi etkiledi ve oğlumuz ilk kez görmüş olmasına rağmen iletişime geçti Emine Hanım ile. Bu süreci doktorumuz ve Dkt. Emine Hanım ile birlikte yürütüyoruz. Belirli aralıklarla Emine Hanım'dan geri bildirimler alıp doktorumuza götürüyorum. Emine Hanım'ın ses tonu, kararlı duruşu, çocukları sevmesi ve donanımını beğeniyorum. Hiçbir çocuğumuz özel gereksinime sahip olmasın, bu temennimizdir, ancak hayatta bu tür durumlar da maalesef olabiliyor. İhtiyaç duyan tüm aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla Emine Hanım'a emanet edebilirler.