Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. N:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:10 D: 58, İstanbul
Ameliyatsız Bel Kireçlenmesi Tedavisi
Saç Mezoterapisi
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Yüz Mezoterapisi
Emine Nur Tozan Muayenehanesi
İlgi alanları ; Migren,boyun ağrısı,bel ağrısı,Fibromiyalji,romatizma ağrıları,tüm eklemlerin kireçlenme ağrıları,kanser ağrıları.
Emine Nur Tozan diye yazar şifacı diye okurum. Eşimin kronikleşmiş boyun ağrısı için yollarımız kesişti iyi ki tanıdık.Ayrıca hastalarla iletişimi çok güçlü...Reçetesi sadece ilaçları değil yani güler yüzü ve iletişimi ile de harika bir insan.Ofisin tüm calışanları işinin ehli.Ağrılarınızdan kurtulmak için en iyi adres.
Yürümemi, uyumamı, hatta kıpırdamamı inanılmaz zorlaştıran ağrılar ile Emine Hanım'a ulaştım. hayat kalitem inanılmaz düşmüştü ve kendimi çaresiz hissediyordum. Sadece ağrıma odaklanmadan, genel olarak hayatımı, çalışma ve yaşam şartlarımı sorgulayıp, her detayı dinledikten sonra yüksek ihtimalle fibromiyalji oldugumu ve bunu beraberce tedavi edebileceğimizi söyledi. Verdiği ilaçlarla 3 gün içinde ağrılarım azalmaya başladı ve 1 hafta sonunda tolere edilebilir seviyelere indi. hem hekimliği hem de kişiliği ve gösterdiği yakın ilgi, abla /anne şefkati için kendisine minnettarım. Hocamızın , uzun sağlıklı bir ömrü olsun ve ayağına taş değmesin ...Ayrıca hocamız ile birlikte çalışan ekip arkadaşlarına da yakın ilgi ve alakaları için minnettarım
t.....
Canım Hocam, sayenizde boyun fıtıklarımdan, omuz sıkışmalarımdan kurtuldum. Fiziki tedavinin ve yaptığınız işlemin yanısıra; güler yüzünüz, mental tavsiyeleriniz, pozitif tavırlarınız ve yüksek motivasyonunuz çım yardımcı oldu.
İyiki varsınız, sizi seviyoruzz
a....
Emine Hanım bugüne kadar tanıdığım en mütevazi en iyi Doktor,Kesinlikle sonuç odaklı oyalamayan sizi gerçekten dinleyen biriBiz eşim için gittik 8 bel ameliyatı geçirdi eşim ve her defasında daha kötüye gitti .Çok iyi doktorlara ameliyat olmasına rağmen,iyileşme olmadı.Emine hanıma geldiğimizde enerjisi ,şifalı elleri,iyi yaklaşımıyla mucize yaşadık.Kesinlikle sizi çok çok iyi dinliyor ,çok bilgili ve hastalığın ana yerine ulaşıyor.Eşimin bel ağrısı ,çok şiddetli ayak ağrısı vardı ve morali çok bozuktu,en baştan ağrı nerden geliyor neden var hepsini araştırıp buluyor.Çok güzel yönlendiriyor sayesinde sağlığına kavuştu kendini çok iyi hissediyor.Keşke en başta kendisini tanısaydık belkide bu kadar ameliyat olmayacaktı eşim.İyi ki kendisini geç olsada tanıdık yolumuz kesişti.Kendisine sağlıklı çok uzun yıllar ,bol şans dileriz.İyi ki var
ne...a
Kolum aylardır ağrıdığında kendisinden randevu alıp gittim, ilk karşılamasından,muayene sırasında verdiği güven, gösterdiği güleryüz, tedavi sürecimi detaylı anlatmasına minnettarım. Tedaviye başlayalı 1,5 ay oldu ve onun teşhisi sayesinde çok iyiyim
Emine hoca muhteşem bir doktor olmakla beraber müthiş bir insan. Hastasına yaklaşımı, dinleyişi, bilgilendirici yaklaşımıyla son derece güven veren bir doktor. Kendisine gittiğimde kas ağrılarım, sol bacak ve ayağımda karıncalanma vardı ilk olarak beni tüm kimyasal ilaçlardan kurtardı sonrasında radyofrekans yöntemiyle tedavimi yaptı şuan %50 daha iyiyim bu bir süreç adım adım ilerliyoruz bir günde iyileşme olmaz, tedavim gayet iyi gidiyor. Şimdiye dek hiç bir doktordan olumlu bir tedavi sonucu alamamıştım. Ağrı çekmeyin emine hocaya güvenin.
g....ş
Belimden dolayı ayağımı kaldıramıyodum hocamızın ağrı tedavisinden sonra ayağımı eskisi gibi kullanmaya başladım.
e....t
Emine Nur Tozan'a diz ağrılarım için başvurduğum deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. Emine Hanım'ın muayene süreci ve iletişim becerileri gerçekten etkileyiciydi. Ağrılarımın çözümü için bana sadece diyet yapmamı söylemedi , beni bir diyetisyene yönlendirmesi, onun profesyonellikteki inceliğini gösterdi.
Yıllarca farklı doktorlara başvurmuş olmama rağmen, Emine Hanım'ın sunduğu yaklaşım sayesinde kilo verme sürecimin ağrılarımı hafifletebileceğini keşfettim. Diyetisyenle çalışarak 10 kilo verdim ve şu anda sadece 2 ay içinde rahatlıkla yürüyebiliyorum. Daha önce sadece 10 dakika yürüyebilmek bile günlerce ağrı anlamına geliyordu. Emine Hanım ve ekibine, sağlık yolculuğumdaki bu önemli adımda sağladıkları rehberlik ve destek için minnettarım.
t.....
Öncelikle herkese merhabalar. 6 yıldır inanılmaz boyun ağrılarım oluyordu. O kadar ağrıyordu ki hayat kalitem düşmüştü. Ben de sağlıkçı olmama rağmen tanıdığım ve tavsiye üzerine gitmediğim doktor kalmadı. İki yıl ağrılarımdan çalışamadım. Geceleri sabaha kadar kesintisiz uykunun ne olduğunu unutmuştum. Ta ki çok değerli, kaliteli, ilgili ve hastasına sonuç odaklı çalışan Dr. Emine NURTOZAN Hocamla karşılaşana kadar. Çok başarılısınız Hocam, elinize emeğinize sağlık. İşini hakkıyla yapan çok nadir Doktorlardan birisidir. Kesinle şiddetle tavsiye ediyorum. Ne demek istediğimi gidince anlayıp hak vereceksiniz. Herkese şifalar diliyorum.
se...y
Kıymetli hocamızi anlatmak değil yaşamak lazım.Tanıştiğınizda farkı göreceksiniz.Bilgi birikimi,hasta odaklı olmasi,mütevazi yaklasimi bizi cok memnun etti.Annemize hocamizin uyguladigi tedavinin kısa bir süre olmasina rağmen %80 azaldı.Fazlalik ilaclarindan kurtuldu.Hocamiza ve değerli ekip arkadaslarina çok tesekkür ederim.İyi ki varsıniz..
Emine Nur Tozan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Nur Tozan, Algoloji. Size Emine Nur Tozan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyofrekans Uygulamaları, Kanser Ağrısı Tedavisi, Normal Randevu, Ağrı Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi, Kök Hücre Tedavisi, Detoks Tedavisi, Minimal Invaziv Cerrahi, Medikal Ozon Tedavisi, Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi.
Emine Nur Tozan adresi nerede?Emine Nur Tozan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. N:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:10 D: 58 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Nur Tozan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Nur Tozan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Nur Tozan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Nur Tozan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Nur Tozan hangi dilleri konuşuyor?Emine Nur Tozan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Nur Tozan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Nur Tozan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Nur Tozan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Nur Tozan hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Emine Nur Tozan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Algoloji Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Algoloji Doktorları