2001 yılında Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun oldu.
2017 yılında Mersin Toros Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans Programını bitirdi.
2022 yılında İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programını tamamladı.
2012 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika programını tamamladı. Yine
aynı sene Prof.Dr.Şahin KESİCİ'den oyun terapisi eğitimi aldı.
2014 yılında 'Çözüm Var Sorun Yok' isimli ilk kitabı yayınlandı.
2015 yılında ise 'Suçlamayın Yol Gösterin' isimli ikinci kitabı okurlarıyla buluştu.
2015 yılında Prof.Dr.Hakan TÜRKÇAPAR'dan BDT Psikoterapi Kuramsal Eğitimi aldı.
2015 yılında Girne Amerikan Üniversitesi'den Doç.Dr. Linda FRAIM'den Çözüm Odaklı Psikolojik Danışmanlık Eğitimi aldı.
2016 yılında Prof.Dr.Banu İNANÇ danışmanlığında 'Duygu Yönetimi' Grup terapisi ve yarı deneysel araştırma projesini tamamladı.
2021 yılında Rasyonel Terapi Enstitüsü tarafından American Psychological Association (APA) ve YÖK
Onaylı “Akılcı Duygucu Davranışçı Terapi Eğitimi”ni aldı.
2021'de Türk PDR Derneği'nin düzenlediği “Resim Yorumlama ve Projektif Çizim Testleri Eğitimi”ni
tamamladı.
2022'de Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün düzenlediği “EMDR 1. Düzey Eğitimi”ni tamamladı.
2022’de Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından verilen “Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi”ni bitirdi.
2022’de Klinik Psikolojide, “Başa Çıkma Stratejilerinin Cinsiyet Açısından İncelenmesi” konulu projeyi tamamladı..
Yine 2022 yılında Prof. Dr. Taşkın YILDIRIM tarafından verilen “Dinamik Yönelimli Kısa Yoğun Acil Psikoterapi Eğitimi”ne katıldı.
Doç.Dr. İlim FIRAT' tarafından verilen "Freudçu Düş Yorumu" eğitimine katıldı.
İstanbul Psikanaliz Derneği tarafından düzenlenen "Psikanalitik Kuramda Bilinçdışı Süreçler ve İşleyişi" konulu eğitime katıldı.
Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı eğitimini tamamladı.
2022’de Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından verilen “Aktarım Odaklı Dinamik Psikoterapi Eğitimi”ni bitirdi.
Aynı yıl Rorschach ve Projektif Testler Derneği tarafından düzenlenen “Psikanalitk Psikopatoloji ve Projektif Testlere Giriş Eğitimi”ni bitirdi.
2023’te Prof. Dr. Doğan ŞAHİN tarafından verilen “Üst Düzey Kişiliklerde Dinamik Psikoterapi Eğitimi”ni tamamladı.
2022 yılında Prof. Dr. Cem KAPTANOĞLU tarafından verilen ve 3 yıl süren “Psikodinamik Destekleyici Psikoterapi Eğitimi”ne başladı. Süpervizyon süreci devam ediyor.
2024’te WHR (World Human Relief) tarafından düzenlenen Uluslar arası Travma Çalışmaları Klinik Düzey programına başladı.
Prof. Dr. Doğan ŞAHİN’den süpervizyon almaya devam ediyor.

Katarsis Terapi Merkezi
İstiklal, Cevdet Sunay Cd. Kişioğlu Plaza kat 2 no 205, Osmaniye Merkez/Osmaniye, Osmaniye

Nakit

Banka Havalesi

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Raufbey Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap, No:26/28,, Osmaniye

Nakit

Makaleler

Üniversite yıllarından beri kaygılı ve stresli bir yapıya sahibim. Özellikle 2017’de doktora yaparken zor bir dönem geçirdim ve bu dönemi psikolojik ilaçlarla atlattım. Ancak 2024 Ocak ayında, şehir değişikliği, ekonomik ve ailevi problemler nedeniyle en yüksek stres dönemimi yaşadım. Bu süreçte bir hafta neredeyse hiç uyumadım, kendimi odama kapatmak istiyordum ve intihar düşüncesi beni çok korkutuyordu. Kullandığım ilaçlar stresi daha da artırıyordu.
Arkadaş tavsiyesiyle Emine Hanım’la tanıştım ve ilk görüşmemizden itibaren kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Emine Hanım, bana güven verdi ve iyileşeceğime inanmamı sağladı. Özellikle ilk seansında, OKB belirtilerimi fark edip düşünsel sorunlarımı tanımlaması beni çok etkiledi. Stresli anlarda kendisine her konuda rahatça açılabildim. OKB’yi tetikleyen içsel faktörleri anlamak için psikanalitik yaklaşımla tedaviye devam ettik. Emine Hanım, işinde çok başarılı, kendini geliştiren ve empati yeteneği yüksek bir psikolog. İçtenlikle tavsiye ederim.

Z

Emine hocaya internetten ulaştım. Uzman ararken yorumları okudum ve Emine hocayla öyle çalıştık. Stres, üzüntü, kaygı, endişe gibi sebeplerden dolayı başvurdum. Kendisi çok içten samimi gerçekten işini hakkıyla yapan bir hoca, tavsiye ederim.

Emine Hanım ile olan sürecim gerçekten çok iyi geçti. Kaygı ve panik atak sebebiyle başvurdum. Kendisi sakin bir ses tonuna sahip ve gerçekten anlatıcıya dinlenildiğini hissettiriyor. Yaklaşık 12-13 seans görüştüm. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben terapi ve bu işlere inanmayan ve abes bulan biriydim ancak bu terapiden sonra hayatımızın her anı böyle uzman, başarılı insanlardan destek almak, danışmak, görüşmek gerekir. Tavsiye ederim.

Emine Hocam ile olan görüşmeden memnun kaldım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşımıyla talebime yönelik çalışabildiğim, rahat iletişim kurabildiğim, profesyonel yaklaşımı sayesinde güvende hissettiğim bir süreç oldu.

T

Emine Hanım'a komşumuz sayesinde ulaştım. Ürtiker rahatsızlığım var, stresten kaynaklı. Kendisiyle iki ay kadar görüştük, seanslarımız çok güzel geçiyordu. Kendimi çok rahat hissediyordum, kasılmıyordum, çok iyi anlıyordu. Memnun kaldım, iyi ki gitmişim diyebilirim. Çevremdekilere de sürekli bahsediyorum.

Birkaç senedir psikolojik sıkıntılarım vardı, bana iyi gelecek bir psikolog arayışındaydım. Emine Hanım'ın sosyal medyada paylaşımlarını gördüm. Seanslarımız çok güzel geçiyor, açıkçası her gün terapi olsun isterim.

Konum: Katarsis Terapi Merkezi Bireysel Terapi

yaklaşık 1 senedir Emine Hanım'dan terapi alıyorum. online terapi de aldım yüzyüze terapi de aldım ilk başladığım zamanlar sosyal ilişkilerim kötü durumdaydı ailemle aram kötüydü yaşama isteğim yoktu,kısa süre içinde hedefleri olan yaşama isteği olan bi şeyler için çabalayan korkularını büyük oranda yenmiş birine dönüştüm, okb'yi büyük oranda yendim depresyonum kontrol altında çok gelişme kaydettim Emine Hanım size yaşadıklarınızı psikolojik terimlerle açıklıyor, anlatıyor olaylara farklı bakış açıları kazandırıyor. kendisi pozitif, enerjik, çözüm odaklı ve güzel ilgilenen biri rahatlıkla gidebilirsiniz

Konum: Katarsis Terapi Merkezi Bireysel Terapi

En büyük korkularımla yüzleşmemi sağladı. Hastalığım nedeniyle dışarı çıkmam dahi istemiyordum, kafamın içindekilere ulaşarak sorunları çözmemi sağladı. Gerçekten çok teşekkür ederim. Sayesinde hayat sevincim tekrar yerine geldi. Minnettarım

Konum: Katarsis Terapi Merkezi Bireysel Terapi

Benim düşünceli kaygı bozukluğu sıkıntım vardı emine hocam ile yaptığımız 2 seans ile öğrettiği yönlendirmeler ile verdiği bilgiler ile sıkıntımı atlattım Allah’a şükür herhangi bir sıkıntım yok olsada kendi kendime yenebiliyorum gerek diksiyonu gerek bilgisi ile kesinlikle tavsiye ettiğim bir danışman kendisine çok teşekkür ediyorum

Z

Bana çok yardımcı oldu, oraya gittiğimde artık ümidi kesmiştim hiçbir zaman geçmeyecek diye düşünüyordum. Okb problemiyle alakalıydı. 4-5 seansta çok büyük yol katettim.Elimi aşırı derecede yıkıyordum, duşa girdiğimde bir kutu şampuan kullanıyordum.Günlük kıyafetlerimi değiştiriyordum.Takıntılarım başlamıştı. Emine Hanım'la yaptığımız seanslarla bunlardan hiçbiri kalmadı gibi.Birkaç şey kalmıştı ama onları da yavaş yavaş yapmamaya başladım.Siz karşınızdaki kişiye inandıktan sonra, hissettikten sonra geri geliyor.Karşınızdaki kişinin dediklerini yapmaya başlıyorsunuz ,devamı geliyor.Bana çok güven verdi.Şu an problemim bitti gibi bir şey. Topluma katılıyorum, rahatlıkla dışarı çıkıyorum.Emine Hanım açıksözlü bir insan.Ne olduğunu direk söylüyor.Beni hırslandırıp onu yenmemi sağlıyor.Çok güleryüzlü, canayakın davranıyor.Sevecen ve iyi davrandıktan sonra kalpten de yol katetmiş oluyorsunuz.Bu süreçte de beni sürekli aradı, durumumu kontrol etti.Annemle de konuştu.Annenin bir evladına yapacağı ne varsa bana yapmıştır.Danışanını bırakmıyor, takip ediyor.İlk seansımızda Emine Hanım'ın herkese böyle davrandığını düşünüyordum ama sürekli arayıp soruyordu.Biraz da hırslanıp söylediklerini uygulamaya başladım.Kendisi çok üzerime düşüyordu,ilgileniyordu.