Dermatoloji Randevusu
Yama (Patch) Testi
Yanak Dolgusu
Yüz Dolgusu
Emine Özge Ayabakan Muayenehanesi
30'lu yaşlarda akne ve lekelerle baş etmeye çalışan biri olarak internette yapmış olduğum araştırmalar sonucunda Emine Hanım'a gitmeye karar verdim. Bugün ilk randevumuzu gerçekleştirdik. O kadar ilgili ve sürece dair bilmeniz gereken her şeyi sıkmadan anlayacağınız şekilde anlatıyor ki açıkçası şaşırdım. Çünkü daha önce böylesi detaylı bir inceleme ve anlatım yapan biriyle karşılaşmamıştım. Burada herhangi bir hekime karşı mesleki bir saygısızlık yapmak değil niyetim ki haddimiz değil ama iletişim dilinin de ne kadar önemli olduğunu bugun bir kez daha anlamış oldum. Cilt analiziniz yapılıyor varsa kan tahlilerleriniz onları inceliyor ki gitmeden yaptırın mutlaka. Ve ben kullandığım tüm ilaç ve ürünleri istemiştim tek tek okuyup onlara dair bilgilendirme de yaptı doktor hanım. Eminim ki doktor hanımla çok iyi bir yol katedeceğiz. Burada yazılanlar araştırma yapanlar için çok yol gösterici oluyor o yüzden ben de yazmak istedim.
a....g
Emine Özge Ayabakan'ı 2019 yılında arkadaşımın yönlendirmesiyle tanıdım. Kendisine her gittiğimde işininne kadar ehli olduğunu bir kez daha görüyorum. Beni değiştirmeden yalnızca daha dinamik, sağlıklı görünmemi sağlayan çok iyi bir doktor dermatolog. PRP, Dolgu ve botokslarımı titizlikle yaptı. İşlem öncesi ve sonrasını danışanına anlatarak süreç hakkında bilgilendiren, ilgili, nazik ve her zaman çok açıklayıcı bir doktor. Nezaketi asla elden bırakmaz, her zaman yapıcıdır. Uyguladığı işlemlerden her zaman çok memnun kaldım.Herkese hem estetik kaygılar, hem de cilt rahatsızlıkları konusunda kendisi ile tanışmasını içtenlikle öneririm…
s....s
Emine Özge Ayabakan'ı 2018 yılında tanıdım. Dermatolojik bir sorunum için doktor arayışındaydım. Araştırmalarım sonucunda, alt yapısının ne kadar güçlü olduğunu, sorunumu giderilebileceğine inandığım Özge Hanıma ulaştım. Yanılmamıştım. Çok sıkıntı çektiğim bir sorunumla yakından ilgilendi . O günden bu yana dermatolojik sorunlarımın çözümünde tek adresim.
Emine Özge Ayabakan çok iyi bir doktor. olmanın yanı sıra hasta doktor ilişkisini çok iyi bilen., tedavi öncesi ve sonrasını hastasına anlatarak süreç hakkında bilgilendiren bir kişiliğe sahip. Karşısındakine güven veriyor. Kendi sorunumu iyileştirdiği gibi aile içindeki yakınımın yıllardır uğraş verdiği ancak sonuç alamadığı cilt sorununa da çare oldu. Halen yılda bir kaç kez bu tedavileri sürdürmekte, takibini yapmaktadır. Bir doktor için en önemli özelliklerinden biridir bence. Emine Özge doktorumu herkese öneriyorum.
ay...i
Temmuz ayından beridir uğraştığım kırmızı kırmızı lekeleri yok eden tek doktor. İlaçlarım agırdı ama beni topladı. En iyisi diye gittiğim her doktor deneme tahtası gibi mahvettiler beni. Emine hanım sayesinde artık çıkmıyor ve daha ilk günden gösterdi etkisini. Bu doktoru çok aradım. Sadece 1 ay oldu gideli ve tedavim devam ediyor. Ama artık iyileşeceğime tamamen inandım. Ve tek güvendiğim doktor oldu.müthiş bi doktor. Herkese tavsiye ediyorum. Çare bulamadığım vücut mantarına çare oldu. Stres yeme bozukluğu ve kafama göre aldığım antibiyotikler mahvetmişti tek tek açıklamasını yaptı. Kaç özel doktora gittim ama kimse çözemedi. Yeniledi..Sadece bu doktor beni iyileştirdi.Artık çıkmıyor yenilemiyor. Eğer dinleyecekseniz uyacaksanız kurallara gerçekten iyileştiriyor. Çok çok memnunum. Yazmam gerekiyordu çünkü ben çok aradım umarım herkes ulaşır ve onu bulur.İyileşeceğime inanıyorum artık.
e....t
Kendisi müthiş bir dermatolog.O kadar iyi ilgileniyor ve açıklıyor ki her şeyi.Kendisine akne izlerim dolayısıyla gittim.Krem ve losyon yazdı.Çünkü lazerle tedavi olacak kadar çok izlerim yoktu.Ayrıca fazlasıyla bilgili ve işinde muazzam iyi.Öbür çalışanlarla fazlasıyla samimi ve ilgililerdi.Eğer bir dermatolog arıyorsanız,kesinlikle Emine Özge hanıma gidin derim.Sorununuz neyse çözecektir.
g....
Doktor hanımı internetten buldum ve her seferinde ne kadar şanslı olduğumu ve kendisinin ne kadar işinin ehli olduğunu bir kez daha görüyorum. Yıllardır yüzümde yer etmiş lekeleri yok denecekmiş seviyeye getirmeyi başardı ve yüzümde kızarıklığa neden olan egzamam da son buldu. Ayrıca gençlik aşısı işlemi ile cildim canladı. Muayene öncesi bazen biraz bekleyebilirsiniz ama beklediğinize değecektir.
be...i
Özge hanıma gözümün yan tarafında çıkan yağ bezesiyle ilgili işlem yapılması için başvurdum, anlımdaki kırmızı ben ve yağ bezesini lazerle yok ettikten sonra cildimle ilgili detaylı açıklama ve nasıl tedavi uygulanabileceğini anlattı. Yüzümdeki kızarıklıklar ve güneş lekeriyle ilgili önce radyofrekans uygulaması daha sonra BBL lazer uygulaması yaptı en sonunda da derimin altına vitamin solusyonu enjekte etti. Sonuç gözle görülür şekilde cildim şuan çok çok daha iyi. Ayrıca aşırı terleme ile ilgili koltukaltı botoksu da yaptırdım, sonuç mukemmel. Artık açık renk kıyafet giymekten çekinmiyorum.
g....s
Benim cildimde geçmeyen komedonlar, aktif milialar ve sivilce izleri vardı. Özge Hocam sayesinde 2 seans alarak bu şikâyetlerimden tamamen kurtulmuş oldum. O kadar değerli biri ki kendisinden çok ama çok memnun kaldım. Kendisi hem iyi bir
dinleyici hem de şikayetlerinizin sorunsalını hangi noktada daha etkin olduğunu çok iyi bir şekilde vurguluyor.
gü...h
Canım doktorum yıllardır bir sürü hekim dolaştım yüzümdeki çukurlar için varolsun Emine hocam seyesinde pürüzsüz mat harika bir cildim oldu. işini aşkla yapan nadir doktorlardardan biridir kendisi hep varolsun seviliyorsunuz hocam iyiki sizi tanıdım.
Başka bir doktor tarafından yapılan işlem sonucunda yüzümde derin lekeler oluştu..Farklı kliniklerde ve farklı uygulamalarla bir çok işlem yapılmasına rağmen lekelere bir çözüm bulunamadı. Emine hanımla 2 yıl öncesinde tanıştım.Kendisini doktor takviminden buldum, iyi ki bulmuşum. Yüzüme lazer,prp ve fraksiyonel lazer işlemleri uygulandı. İşlemler sırasında çok sabırlı ve nazikti. Aklıma takılan herşeyi hep anlayışla ve ilgiyle yanıtladı. Sonuçları o kadar güzel ki işlemlerden sonra iyi ki yaptırdım dedim. Sonuçtan çok memnunum. Herkes yüzümdeki iyileşmeyi fark ediyor. Henüz tedavi bitmedi, bu denli bir gelişmeyi hiç tahmin etmemiştim. Çok sıcakkanlı ve tecrübeli bir doktor. Önerdiği her şeyi tereddütsüz uyguluyorum. Bence kesinlikle düşünmeden randevu alıp gitmelisiniz.
Emine Özge Ayabakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Özge Ayabakan, Dermatoloji. Size Emine Özge Ayabakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Allerjik Deri Testleri, Botoks, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Batık Tırnak Tedavisi, Cilt Bakımı, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Dermokozmetik Uygulamalar, Yüz Dolgusu.
Emine Özge Ayabakan adresi nerede?Emine Özge Ayabakan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi 1408 Sokak Meriç Apartmanı No : 7 Daire : 3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Özge Ayabakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Özge Ayabakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Özge Ayabakan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Özge Ayabakan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emine Özge Ayabakan hangi dilleri konuşuyor?Emine Özge Ayabakan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Özge Ayabakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Özge Ayabakan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Özge Ayabakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 75 hasta / danışan, Emine Özge Ayabakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar