KİŞİSELBİLGİLER:
Doğum Yeri ve Yılı: İstanbul 1979 Medeni Durum: Evli- iki çocuk annesi
EĞİTİMDURUMU:
Yüksek Lisans: Kıbrıs İlim Üniversitesi, Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (devam ediyor)
Lisans:-Uludağ Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, PDR Bölümü, 1998-2003Mezuniyet Tarihi:2003
Lise:FatihKızLisesi-İstanbul
Ortaokul: Bozdoğan Ortaokulu İstanbul İlköğretim: Taksim İlkokulu- İstanbul
SEMİNER&KURS:
* Sanatla Terapi ve Yaratıcılık Eğitimi Giriş Modülü, Prof. Dr. Aslı SARANDÖL ve Uzm. KlinikPsikolog Birgül AYDIN, 2018 (30 saat), Bursa, AURA Psikoterapi, Sanatla Tedavi ve EğitimMerkezi
*Psikolojik Sağlamlık Eğitimi Kursu 26-30 Ağustos 2019 Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri GenelMüdürlüğü-MEB
* ÇocukKorumaKanunuDanışmanlıkTedbiriKararlarıUygulayıcıYetiştirmeKursu,05-09Aralık
2016(40saat),BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
*Danışmanlık Tedbiri Kararları Eğitici Eğitimi 26-30 Eylül 2011 (40 saat) Özel Eğitim ve RehberlikHizmetleri GenelMüdürlüğü-MEB
* Projektif Testlere Kuramsal Giriş Eğitimi, Mart 2016-Haziran 2016 (40 saat), Bursa, Rorschach veProjektifTestler Derneği(RPTD)
* Çalışanların Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Kursu, 27-28 Mayıs 2015 (8 saat), Bursa İlMilli EğitimMüdürlüğü
* Bağımlıkla Mücadele Kursu, 4-6 Mayıs 2015 (18 saat), Bursa, Yeşilay & Bursa İl Milli EğitimMüdürlüğü
* 0-18yaşAileEğitimi,16-20Şubat2015(40 saat), Bursa İlMilliEğitimMüdürlüğü
*7/19 Yaş Aile Rehberliği Programı Uygulayıcı Eğitimi Kursu, 24-28 Aralık 2012 (40 saat), Bursa İlMilli EğitimMüdürlüğü
* Çocuk Çizimlerinin Projektif Değerlendirilmesi Eğitimi, Uzm. Klinik Psikolog Funda AKKAPULUAYDIN,Ekim2012-Mayıs 2013(48 saat), İstanbul,Rorschach ve ProjektifTestlerDerneği(RPTD)
*AnneDestekProgramıSemineri,2009,Bursa,AÇEV&BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* Yönetimin Geliştirilmesinde Mükemmellik Modeli Semineri 2005, Bursa İl Milli EğitimMüdürlüğü
* Öğrenmeyiöğrenmesemineri2004,BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* Oyunterapisiuygulayıcıeğitimivesüpervizyonu, 24Mart-26 Mayıs2019(64saat),PEGDER
* Özeleğitimsemineri2009,BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* PsikososyalMüdahaleHizmetleriSeminerleri: 2004(36saat),BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
-Psiko-Eğitim
-PsikolojikBilgilendirmeveanlamlandırma
-SınıfTemelliMüdahaleProgramı
-GruplaDanışma
* Psikososyal DestekProgramıUygulayıcıEğitimiKursu2019BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* WechslerÇocuklarİçinZeka Ölçeği(WISC-R) Eğitimi(90saat), BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* Türk Ulusal Zeka Testi formatör eğitimi (uygulayıcı eğitimcisi) Prof Dr. Sirel KARAKAŞ Doç.Dr.Emel DOĞANBAKAR,Yar.Doç.Dr.ElvinDOĞUTEPE(halendevamediyor)MEB.,2020
* Psikolojik Danışmada Terapötik Kartların Kullanımı Eğitimi, Doç Dr. Durmuş Ümmet, Şubat2021,BeykentÜniversitesi
* EMDRTerapisiEğitimi 1. Düzey, Nisan 2021DavranışBilimleriEnstitüsü,İstanbul
* EMDRTerapisiEğitimi 2. Düzey, Mart 2022DavranışBilimleriEnstitüsü,İstanbul
* Çocuk ve Ergenlerle EMDRTerapisiEğitimi 1. Düzey, Kasım 2021 Fide Danışmanlık,İstanbul
* Çocuk ve Ergenlerle EMDRTerapisiEğitimi 2. Düzey, Haziran 2023 Fide Danışmanlık,İstanbul
* Çocuk ve Ergenlerde Bağlanma Travmaları ve EMDR18-19 Mart 1-2 Nisan 2023, Derya ALTIUNAY, Febris Danışmanlık, 2023
* Anksiyete Bozuklukları için EMDR Terapisi, Add de Jongh-SuzyMatthıjssen, EMDR Derneği Ekim 2022
* Çocuk EMDR Terapistinin Triatlonu 4 seri,,12 şubat 2021-14 ocak2021-10 aralık2020-12 kasım 2020Pınar Fidancı,Liman Psikoloji
* EMDR Kongresi 2021 EMDR derneği
* EMDR Kongresi 2023 EMDR derneği
ÖNEMLİSERTİFİKAveBELGELER:
*WISC-RZekaTestiSertifikası,BursaİlMilliEğitimMüdürlüğü
* ÇocukÇizimlerininProjektifDeğerlendirilmesiSertifikası, Rorschachve Projektif TestlerDerneği
* AnneDestekProgramıUygulayıcıBelgesi,AÇEV
*OyunTerapisiUygulayıcıSertifikası,PEGDER
* EMDRTerapisiEğitimi 1. Düzey uygulayıcı belgesi
* EMDRTerapisiEğitimi 2. Düzey, uygulayıcı belgesi
* Çocuk ve Ergenlerle EMDRTerapisiEğitimi 1. Düzey, uygulayıcı belgesi
*Çocuk ve Ergenlerle EMDRTerapisiEğitimi 2. Düzey, uygulayıcı belgesi
KATILIMCIOLUNANSEMPOZYUM&KONGRE&SEMİNER&ÇALIŞTAY:
* EMDR Kongresi 2023, EMDR Derneği
* Travma Sonrası Grup Temelli Müdahale Çalıştayı 20/24 Ağustos 2021, Mersin, MEB
* EMDR Kongresi 2021, EMDR Derneği
* 11. Bursa Psikanaliz Günleri, “İnsan İnsana İlişkiler”, 30 Kasım-1 Aralık 2019, Bursa,İstanbul Psikanaliz Derneği
* 8. Bursa Psikanaliz Günleri, “Aşk ”, 26-27 Kasım 2016, Bursa, İstanbul PsikanalizDerneği
* 7. Bursa Psikanaliz Günleri, “Annelik ve Babalık”, 21-22 Kasım 2015, Bursa, İstanbulPsikanalizDerneği
*6.BursaPsikanalizGünleri,“Kıskançlık”,29-30Kasım2014,Bursa,İstanbulPsikanalizDerneği
* ”Farkı Birlikte Yaşayalım” Sempozyumu 14 Haziran 2012, Bursa, Bursa İl Milli EğitimMüdürlüğü&BursaOrhangaziÜniversitesi
*”BağımsızNesillerGüçlüGelecek”8Eylül2011,Bursa,BursaEmniyetMüdürlüğü-BursaValiliği
GÖNÜLLÜÇALIŞMALAR&FAALİYETLER:
*AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) & MEB ortaklığı ile MEB’ na bağlı çeşitli okullarda “AnneDestekEğitimProgramı”,Bursa
* EMDR TİG(travma iyileştirme grubu)-Çocuk ve Ergen Marmara grubunda 2023 Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası destek çalışmaları
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
i̇...k
Merhaba, 4 yaşındaki oğlum akranları ile iletişim kurmada zorluk yaşamaktaydı ve bir desteğe ihtiyacımız olduğunu düşünüyorduk. Emine hanım ile bu esnada yollarımız kesişti. Daha ilk seansta oğlum ile iletişimi çok güzeldi ve hem çocuğumuz hem biz kendimizi çok rahat hissettik. 5-6 haftalık süreç bizim için çok güzel geçti ve oğlumdan olumlu geri dönüşler aldık. Emine hanım ile karşılaştığımız için hem ben hem de eşim kendimizi şanslı hissediyoruz. Kendisi son derece tecrübeli ve yönlendirmeleri ile bize farklı bakış açıları kazandırdı. Burası vasıtası benzer sıkıntıları yaşayan veliler için kendisini kesinlikle tavsiye ettiğimi belirtmek istiyorum.
e...
Babamızı kaybettikten sonra oğlumun yas süreci için Emine Hanım'a yönlendirildim. Emine Perçin Hanım'dan aldığımız destek oğlum için gayet sağlıklı ve verimli geçti, kendisinden çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Hanımefendi ve güler yüzlülüğü ile işinde tecrübeli olduğuna şahit olduk.
ş...
Biz Emine Perçin Hanım'a kızım için gittik. Kızımın ağlama şikayetleri üzerine başvurduk ve çok memnun kaldım. Emine Hanım'ın bize çok katkısı oldu ve kızıma nasıl yaklaşacağımızı öğrendik. Emine Hanım'a internet üzerinden ulaştım ve iyi ki tanımışız.
es...
Emine hanım ile lgs sürecinde yollarımız kesişti. Her zaman iyiki diyorum. Kızıma okadar iyi geldi ki sosyal anlamda , akademik anlamda inanılmaz olumlu dönütler aldık. Sınav kaygısı ile baş etme, kendini tanıma, sosyal ilişkilerini yönetme konusunda çok güzel gelişmeler yaşadık. Günün sonunda LGS de çok çok güzel bir başarı elde etti kızım. Ama bizim için hayat yolculuğunda Emine öğretmenim ile yollarımız daha çok kesişecek. İnsan hayatının her döneminde bir yerde anlaşılmak istiyor. Kızıma bunu hissettirdiniz iyi ki sizinle karşılaştik
se...
Çocuğumun kaygı problemini kendi uzmanlık alanından yaklaşarak minimum seviyeye getirdi, kısa zamanda,çocuğa yaklaşımı profesyonelce,tedavisinden memnun kaldık
h...
Emine hanıma çocuk psikiyatristimizin tavsiyesiyle ulaştık bu süreçte çocukla olan iletişimden bizimle olan iletişiminden her şeyden çok memnun kaldık çok içedönük bir çocuktu gelişmeleri okuldaki öğretmenleri hemen fark etti ve bize geri dönüş sağladılar zamanla yönlendirmeleri vesilesiyle daha da iyi olacağına inanıyorum ve benzer sıkıntısı olan herkese tavsiye ederim.
d.....
3,5 yaşındaki oğlumun 1 yıldır gittiği kreşiyle uyum sağlayamaması üzerine kendisiyle görüşme sağladık. Oğlum Emine hanımı çok sevdi. Her seans büyük bir hevesle gitmek istiyordu ve her şeyi anlatmak, paylaşmak istiyordu. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Bize de gerekli yönlendirmeleri doğru şekilde ifade etti. Biz çok memnun kaldık.
Kızım için gittik. Tırnaklarını yiyordu. 3 aya yakın oldu gidiyoruz. Bize karşı olan iletişimi çok güçlü bir uzman. Arkadaşlarıyla yabanı ortamlara girdiğinde daha girişken olmaya başladı. Oyun terapisi ile iletişim kurdu ve fayda gördük. Doğru bir şey söylüyor, bunu yaparken kırmadan profesyonelce söylüyor. Oğlum artık kendi başına karar almaya başladı. Bebeksi tavrı vardı, oyun terapisi ile büyüdü diyebilirim. Parka gittiğin de kendisi arkadaş bulup oynayabiliyor.
c....)
Emine Hanım'la 1 senedir 11 yaşında kızım için görüşme sağlıyoruz. Biz çok memnunuz. Her anlamda olumlu gelişmeler oldu. Bundan sonrasında sıklığı değişse bile görüşmeye, terapi almayı planlıyoruz. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederiz. Birkaç şikayetçi olduğumuz alanların hepsinde olumlu değişim gözlemledik. Emine Hanım çok olumlu bir insan. İhtiyacı tepsit etme konusunda çok objektif birisi. Sadece terapilerin devam edilmesi için tek amacı o değil gerçekten ihtiyaç varsa destek oluyor ve bu konuda güven veriyor. Çocuğumla arasında güven ilişkisi oluştu. Mesleğinin tekniklerini kullanma ve geri bildirim vermesi çok iyi.
Emine Hanım'dan çok memnunum. Gayet her şey yolunda gidiyor, iyi geliyor. Kendisiyle 1 ay görüşme sağladım ve seanslarıma devam ediyorum. Kendimi genel olarak daha iyi, daha rahat hissediyorum. Emine Hanım kibar, naif bir insan. Danışanını fazlasıyla anlamaya çalışıyor.
Emine Perçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Perçin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Pedagoji. Size Emine Perçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, EMDR Terapi.
Emine Perçin adresi nerede?Emine Perçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fsm Bulvarı Özay Apt No:18/A Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Perçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Perçin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Perçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Perçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Perçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Perçin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Perçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Emine Perçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Perçin hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Perçin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.