( 75 yol üzeri Yeni yapılan Aziz Sancar Kütüphanesinin yanındaki plazalar) Adress 75 Plaza B blok 10.kat No 19, Kayapınar, Diyarbakır
( 75 yol üzeri Yeni yapılan Aziz Sancar Kütüphanesinin yanındaki plazalar) Adress 75 Plaza B blok 10.kat No 19, Diyarbakır
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
he...
Bana çok şey kattığını ve bazı şeyleri aşmama yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. :)
m ...k
Hocamızın güzel ses tonu yaklaşımları dinlemesi bir şey demese bile bir terapi oldu. Olaylara yaklaşımı yönlendirmesi ve empati yeteneği harikaydı. Kendinizi sorgulatıp doğru yolu bulmanız için mükemmel bir destekçi iyi ki varsın Emine Hocam her şey için çok teşekkür ederim
p.....
Akrabam gidiyordu dernekte gönüllüydü onun aracılığıyla ulaştım Emine hanıma. İllaki temeli vardır ama pandemi döneminde kötü oldum çocuklarıma eşime aileme bir şey olacak diye o zaman kötü olmuştum sağolsun yardımcı oldu. 3 ay görüştüm kendimi daha iyi hissediyorum çözüm yolunu kolay buldum daha önce sorun kaynaklı düşünüyordum çözüme odaklandım çok iyi yol gösterici Emine hanım.
Aldığım tedavi sonucunda çok iyi sonuçlar aldım memnun kaldım önerebileceğim bir psikolog kendisi. Dernekte çalışıyordu orada psikologdu o şekilde ulaştım. Çok da ilerledi durumum artık görüşmüyorum ama tekrar görüşmek isteyebileceğim bir psikolog. Sınav psikolojisi için görüşme sağlamıştım hayatıma daha güzel yön verebildim kendimi gördüm kendimi tanıdım.
Okuldan öğretmenim tavsiye etmişti travma zor bir süreç geçirdik psikolojik olarak destek aldık. Aynı zamanda kardeşime de destek veriyor benim de danışmanım. 5 6 ay seans aldım devam ediyoruz görüşmelere. Emine hanım sabırlı dinleyen biri tavsiyeler veriyor herkese öneriyorum etrafımda dile getiriyorum her zaman ihtiyacı olan birileri varsa mutlaka öneriyorum. Gerçekten faydası oldu her türlü düzenli bir insan söylediği saatlere uyan insanlar genelde yoğun olduğu için uymayabiliyor takdir ediyorum.
Ortak bir tanıdığımız aracılığıyla tanıştık Emine hanımla. Yaklaşık 3,5 4 ay seans aldım. Gayet samimi gayet profesyonel ve güzel şekilde ılımlı şekilde yaklaşımı oldu. Pek çok travmamı sürecimi atlatmış oldum. Memnun kaldım kişiliğinden samimyetinden. Sınav kaygısı, depresyon için başvurmuştum görüşmelerden sonra özgüvenimin arttığını hissettim daha sonra kişisel iletişimim arttı. İnsanlara karşı iletişimim arttı farkına vardım.
Kendisinden memnun kaldım. Profesyonel olduğunu düşünüyorum. Sorularıma verdiği cevaplar profesyoneldi. Bir arkadaşımın vasıtası ile ulaştım kendisine. Eşimle olan problemlerden dolayı 6 ay görüştüm.Görüşmelerden sonra daha farklı bakabildim bakış açımda farkındalık yarattığını düşünüyorum genel anlamda memnunum.
r.....
Referansla ulaştım Emine hanıma stres, iki yıllık bir sınav sebebi sıkıntısından dolayı 6 seans 1,5 aydan fazla görüştüm. Şehir dısındayım okuyorum devam edemiyorum o yüzden. Olumlu sonuçlar aldım. Depresyondaydım okuduğum üniversiteden memnun değildim. Başka bir şehirdeydim ağırlık vardı üzerimde geçti. Derslerde geçen sene gözümü korkuturdu bu sene özgüvenim geldi. İlk başta rahat hisseder miyim edemez miyim düşüncesi vardı. Rahat şekilde ifade edebiliyordum. Kendimi Emine hanımın yanında. Oradan çıktığımda mutlu ediyordu sorunum çözülüp çıktığım için memnun oluyordum.
f.....
Emine hocadan çok memnunum 3.seans ta bile kendimi daha iyi hissetmemi sağladı iyiki emine hocaya geldim
Gittiğimde gerilmeme rağmen sakinleşmem psikoloğumun beni dinleyip benimle yeri geldiğinde etkinlik yapıp yönlendirmeleri tavsiyeleri herşey çok çok iyi teşekkür ederim
Emine Rıdvan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Rıdvan, Psikoloji. Size Emine Rıdvan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Emine Rıdvan adresi nerede?Emine Rıdvan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ( 75 yol üzeri Yeni yapılan Aziz Sancar Kütüphanesinin yanındaki plazalar) Adress 75 Plaza B blok 10.kat No 19 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Rıdvan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Rıdvan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Rıdvan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Rıdvan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Emine Rıdvan hangi dilleri konuşuyor?Emine Rıdvan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Rıdvan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Rıdvan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Rıdvan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Emine Rıdvan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Rıdvan hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Rıdvan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Diyarbakır Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diyarbakır Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Diyarbakır Aile İçi İletişim Sorunları
Diyarbakır Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Diyarbakır Motivasyon Eksikliği
Diyarbakır Davranış Bozuklukları