Diyetisyen Randevusu
Reşatbey mahallesi 62031 sk. No :4 YILDIZ HAS APT kat 4 daire 8 Seyhan Adana, Adana
Online Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
EMİNE SAĞLAMER BESLENME VE DİYET DANIŞMANLIK MERKEZİ
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
ay...l
kilo probleminden dolayı çok umutsuz mutsuz girmiştim ama Emine hanımın o kadar güzel motivesi,enerjisi,desteği ve yönlendirmesi var ki anlatılmaz sayesinde artık daha iyi hissediyorum geç olsada ilk kez doğru bir adres diyetisyenle beraberim çözüm odaklı tanıştığım için çok mutluyum iyi ki Emine hanımla tanışmışım
Hayatımda ilk defa bir diyetisyen ile Bir haftada zorlanmadan 3kg….muhteşem:)
ce....
Hedef ve sonuç odaklı profesyonel bir uzman. 3. haftaya girdik zayıflama programında. Benim azmim ve Danışmanımızın desteğiyle kilo sorunumuzun üstesinden geleceğiz inşallah. Aç kalmadan nasıl zayıflanacağını uygulamalı olarak öğrendim.
se...t
Diyet sürecime çok hakim harika bir diyetisyen. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo vermeme çok yardımcı oldu. Tüm sorularıma içtenlikle cevap verip çok yardımcı oldu.
i̇....
Emine hanımdan beslenme danışmanlığı alalı üç hafta olacak, süreç oldukça keyifli ve etkili geçiyor. Bana önerdiği beslenme düzeni sayesinde iki haftada tam 10 kilo verdim, bu haftaki ölçümü iple çekiyorum
g....ö
Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek almaya başladım, her şekilde her zaman ulaşabildim bir uzman, her aradığımda mutlaka geri dönüş sağlıyor, gayet ilgili ve işini layığıyla yapan bir diyetisyen olduğunu söyleyebilirim, daha önce farklı diyetisyen deneyimlerim de olduğu için buna dayanarak bu yorumları yapıyorum, çok faydasını gördüm, altı haftada kendisi sayesinde 12 kg verdim.
m....t
Ben kilo kaybetme için kendisine danışmıştım, sürecim çok başarılı geçti. Bu süreçte bana programlar hazırladı, günlük menüler verdi ve düzenli olarak her hafta da ölçümlerim oldu, kontrollerime gittim, çok güzel sonuç aldım. Seanslarla birlikte iki ay içerisinde 12 kg kaybettim, 93 kiloyla seans almaya başlamıştım, 78 -79 kg’a kadar düştüm, yağ oranım da 25’ten 13’e düştü. Kendisi kişisel olarak çok iyi bir insan, bana bu süreçte vitaminler de verdi, bir çok kişiye de kendisi için referans oldum, kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum, şu anda da seanslarımız devam etmiyor ama kendisi ne zaman istesem kontrole gidebileceğimi söyledi.
i....k
Ben hala Emine hanımın danışanıyım, hatta babam da kendisinden destek alıyor, ikimiz ayrı ayrı kilo vermek üzerine görüşüyoruz. Kendisi çok iyi bir dinleyici, anlayışlı ve gerçekten hem babam hem de ben kendisinden çok memnunuz. Diyet sürecinde kişiye göre yardımcı oluyor, diyet listeleri tek tip değil, o yüzden başarılı olduğunu düşünüyorum, herkese de kendisini tavsiye ederim.
d....k
Kendisi çok güzel ve çok başarılı bir diyetisyen, bu anlamda kendisinin danışanı olduğum için gerçekten çok mutluyum. Şu anda da kilo verme üzerine çok güzel bir yolda ilerliyoruz, çok güzel bir şekilde kendisinin desteğiyle kilo verebiliyorum. Bu süreçte o olmasaydı şu anki bulunduğum durumda olamazdım diye düşünüyorum, her şey için kendisine gönülden ve yürekten teşekkür ediyorum.
d....u
Ben kilo vermek üzerine kendisinden destek almaya başladım, seanslara başlayalı iki ay oldu. Kendisiyle alakalı negatif hiçbir şey söyleyemem, bana bu süreçte her konuda çok yardımcı oldu, bunun dışında çok güleryüzlü ve çok pozitif bir uzman olduğunu söyleyebilirim, şu anda da hedeflediğim kiloya ulaştım, ilerleyen zamanlarda kontrol için tekrar gideceğim.
Emine Sağlamer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Sağlamer, Diyetisyen. Size Emine Sağlamer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği.
Emine Sağlamer adresi nerede?Emine Sağlamer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Reşatbey mahallesi 62031 sk. No :4 YILDIZ HAS APT kat 4 daire 8 Seyhan Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Sağlamer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Sağlamer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Sağlamer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Sağlamer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emine Sağlamer hangi dilleri konuşuyor?Emine Sağlamer ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Sağlamer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Sağlamer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Sağlamer hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Emine Sağlamer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Sağlamer hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Sağlamer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler