2017 yılından itibaren Özel Maya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışmaktayım.
Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A, Melikgazi , Kayseri
Restoratif Diş Tedavisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Mayadiş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
Görüşler içerisinde ara
kendinizi çok özel hissediyorsunuz eli çok hafif , işini incelikle ve özenle yapıyor ,çok güler yüzlü , dişinizi gönül rahatlığı ileemanet edebilirsiniz.ben ön iki dişim için gitmiştim kanal dolgu ve protez işlemi yapıldı şu an çok memnunum.
Diş taşı ve tortularımı aldırdım. Çok memnun kaldım.
Emine hanıma implantlarımı yaptırdım.
Yaklaşık 3 yıl oldu,Allah a şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım,çok memnun kaldım.
İşini özene özene yapışından anlamıştım memnun kalacağımı.Ayrıca en belirgin özelliklerinden bazıları çok güvenilir ,dürüst ve emeğini asla esirgemeyen biri olmasıdır.Akademik anlamdada uzman hekim olduğu için içim rahat bir şekilde teslim olmuştum kendisine,beni yanıltmadı.
Ben kendisinden razıyım,Rabbimde kendisinden razı olsun inşaallah.Kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim..
Emine hocamın ellerine sağlık. Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile gittim.Dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım.Eli hafif ,güler yüzlü kendisini herkese tavsiye ediyorum
Emine hanım ile ilk muayaneye gittigimde tanistik. Kendisini uzman doktor oldugu için tercih ettim diş konusunda çok titiz biri olarak söyluyorum ki içiniz rahat bi sekilde koltuga oturabilirsiniz. Eli çok naif tedavi suresince hic agri hissetmedim. Temiz ve özenli çalısıyor. E max tedavisi (estetik kaplama) uyglandi artik rahat rahat gülebiliyorum. Eline emegine saglik
Emine Hocam’la, Invisalign tedavisi sonrasında dişlerimin olması gerekenden küçük olması nedeniyle tanıştım. Kendisi işinde gerçekten uzman ve her adımda hastasının fikrini alarak ilerliyor. Tedavi sürecinde, hem olması gerekeni hem de benim isteklerimi dikkate alarak estetik dolgu uygulamasıyla hayalini kurduğum mükemmel ve doğal bir gülüşe kavuşmamı sağladı. Emeği için kendisine minnettarım. Sonuçtan o kadar memnunum ki, çevremdeki herkes gülüşümün ne kadar doğal ve güzel olduğunu dile getiriyor
nu....
Eşim, üç çocuğum ve ben yıllık kontrollerimizi düzenli bir şekilde Emine Hanım'da yaptırıyoruz. Yaklaşık yedi yıldır tüm dolgu, kanal ve diş taşı tedavilerimizden çok memnun kaldık. Özellikle çocuklarımızın tedavilerinde başarılı uygulamaları kadar çocuklarla olan mükemmel iletişimini vurgulamadan gecemeyeceğim. Emine Hanım kesinlikle tavsiye edeceğim bir hekim.
Emine hocama bir arkadaşımın tavsiyesi ile birlikte implant yaptırmak için gittim. Yaptığı muayene sonucunda , ben çekilsin kurtulayım dememe rağmen üst dişime kanal tedavisi ve kaplama yaptı. Alt çenemde eksik yerlere implant yapıldı çok memnunum. İşinde uzman. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapan nadir hekimlerden birisi kendisi. Kimse başka yere gitmesin, şiddetle tavsiyesi ediyorum kendisini.
Dişlerim ile ilgili sorunlarım sıkıntılarım vardı diş hekiminden çok korkuyordum Emine hanım sayesinde bu korkularımı yendim artık dişlerimle ilgili sıkıntım yok doktor hanımın emeğine sağlık
m...
Doktoruma randevu alarak ulaştım. Daha önceden ismini duymuştum. Ön dişimde sızı vardı. Önce röntgen çektirdi ve dişimin kökünde lezyon oluştuğunu söyledi. Kanal tedavisi yaptı. 2 yıldır bir problem yaşamadım. Tecrübesi, hastaya yaklaşımı ve ilgisi beni çok memnun etti. Güvenle tedavi olabilirsiniz. Ben süreçten çok memnun kaldım.
Emine Sak Mortaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Sak Mortaş, Restoratif Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Emine Sak Mortaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Restoratif Diş Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Diş Sıkma Botoksu, 20'lik Diş Çekimi, Acil Diş Çekimi, Ağız Bakımı Eğitimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı.
Emine Sak Mortaş adresi nerede?Emine Sak Mortaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Lalezade Cad. (Eski Talas Durağı Melikgazi) 23/A Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Sak Mortaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Sak Mortaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Sak Mortaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Sak Mortaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Sak Mortaş hangi dilleri konuşuyor?Emine Sak Mortaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Sak Mortaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Sak Mortaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Sak Mortaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Emine Sak Mortaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Sak Mortaş hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Sak Mortaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.