Psikoden Danışmanlık Merkezi
Yüksek lisans eğitimimi sınırlı sayıda (10 kişi) kontenjanla öğrenci alan İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programında tamamladım. Ders dönemini takiben aldığım süpervizyon eğitimimde 3 farklı ekolde danışan görme fırsatım oldu. Bu ekoller: dinamik terapi, bilişsel-davranışçı terapi, kabul ve kararlılık terapisi.
Klinik psikolojinin yanında ilgi duyduğum bir diğer alan bilişsel psikoloji oldu. Özellikle otobiyografik bellek çalışmalarını ilgiyle takip ederken Dr. Öğr. Üyesi Aysu Mutlutürk danışmanlığında yüksek lisans tezimi öz-değerini akademik başarı alanına koşullamış üniversite öğrencilerinin akademik alandaki başarı ve başarısızlık anılarını nasıl hatırladıkları üzerine yaptım. Böylelikle hem benlik saygısı çalışmalarını hem de otobiyografik bellek çalışmalarını takip edebildim ve etmeye devam ediyorum.
2019-2022 yılları arasında Doğuş Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde 'araştırma görevlisi' olarak çalıştım. Hem yüksek lisans eğitimim sürecinde hem de araştırma görevlisi olarak çalıştığım süreç içerisinde klinik psikoloji alanındaki bilgilerin her an yeni gelişmelerle beslendiğini ve alanda çalışırken akademik çalışmaların takip edilmesinin oldukça gerekli olduğunu gördüm.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaptığım staj sırasında pek çok akademik bilgimi tek bir pratikte sınama ve pek çok pratik deneyimi de doğru bir akademik çerçeveye oturtma deneyimlerim oldu. Bu yüzden klinik alanda uzmanlaşmanın en önemli gerekliliğinin akademik bilgi ve klinik pratiğin birbirini besleyerek ilerlemesi olduğunu düşünüyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Emine Söylemez adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emine Söylemez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Söylemez, Psikoloji. Size Emine Söylemez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Yetişkin Terapisi.
Emine Söylemez adresi nerede?Emine Söylemez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Söylemez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Söylemez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Söylemez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Söylemez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emine Söylemez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Söylemez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Söylemez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar