Uzm. Dt.
Emine Tuğçe Köse
Diş Hekimi,
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Samsun 1 adres
Diş Hekimi Randevusu
SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Lokal Anestezi
Yüzeysel Flor Uygulaması
Çocuklarda Yer Tutucular
SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalında başladığı uzmanlık eğitimini 2020-2023 yılları arasında tamamlamıştır.
2018-2020 yılları arasında Gümüşhacıköy Devlet Hastanesinde Diş Tabibi olarak çalışmıştır.
2020-2024 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalında çalışmıştır.
Ara tatil için Ankara'dan Samsun'a geldiğimizde 5 yaşındaki oğlumuzun diş kontrolu için randevu aldık hocamızdan. Ve 8curuk olduğunu ogrendik...hocamız bütün planlamaları yapıp 1gun içinde 8 dısin tedavisini tamamladı, hem dolgu hem kanal hem de genel temizlik olarak süreci yönetti. Kendisine ve minik kahramanımız oğlumuzun işbirliği ile bir anne olarak içim çok rahat. Açıklayıcı üslubu da ayrıca bizi çok mutlu etti. Hocamıza başarılar diliyorum. Emeğinize saglik
s....b
Öncelikle Tuğçe hanımın güleryüzlülüğü ve çocukların dilinden konuşuyor olması bizim çok hoşumuza gitti.6 yaşındaki kızımızın hem diş çekimi hemde 6 dolgusu için önce ebeveynleri olarak bizleri çok güzel aydınlattı sonra kızımızla konuşup tüm kullanacağı aletleri tanıtım süreci çocukların anlayacağı bir dilden anlatarak ilerledi.Bu o kadar hoşumuza gitti ki kızımız hiç korkmadan tüm işlemlerini yaptırdı .Öyleki her hafta Tuğçe hanıma gitmek istiyor .Biz ebebeynleri olarak Tuğçe hanımın kendisine ve hekimliğine bayıldık.Kızımız bu süreci travmasız mutlu bir şekilde atlattı ,artık onun en sevdiği doktor belliymiş ,iyi ki yollarımız kesişti.
eg...k
Oglum erken yaşta dış çürük sorunu yaşadı doktor hanım Güleryüzlü, işinde Gayet iyi ve ilgili bir Dr 2 buçuk yaşında oglum anestezi ile müdahale yaptı Gayet başarılı bir operasyon oldu sonrasında iyi ilgililendi.
Öncelikle Tuğçe hanımın emeklerine ve tatlı diline sağlık. Oğlumun fazla sayıda dişi için gerekli tedavileri vardı. Genel anestezi ihtiyacını ortadan kaldıracak şekilde oğlumla iletişim kurabildiler ve klinikte tedavi olabilmesi için çokça emek harcayıp kanal tedavisi ve dolgularını yaptı. Süreç bizler için de gayet rahatlatıcı ve kolay geçti. Ortam çok temiz ve ferahtı. Doktor hanımla karşılaştığımız için şanslı hissediyoruz.
y.....
Bizler, ebeveynleri olarak memnun kaldık Tuğçe Hocamız'dan ve bundan sonraki yorumların hepsi hastanın kendisi olan 9 yaşındaki oğlumuzun ifadeleridir. "Bence iyiydi, çok ilgileniyor benle ve beni dinleyip, benle konuşuyor. Acı çekeceğimi anlıyor gibi düşünüyorum. Önemsiyor sanki beni. Acaba kardeşi gibi görüyor olabilir mi? Başta kaygılıydım ancak uzun da süreceğini düşündüğüm ilk tedavim, bana çok da uzun gelmedi. Sonrasında bana ne kadar cesursun 5 dolgu yaptık demesi hoşuma gitti. Bana olan hediyesi ayrıca mutlu olmamı sağladı ama ben de ona hediye verdim. Tuğçe ablam gibi bir doktorum olduğu için çok mutluyum." Evladımızın böyle hissediyor olması bizim için zaten vazgeçilmez bir tercih sebebi haline getiriyor.
i̇...d
Doktor hanıma 6 yaşındaki kızımı dolgu ve diş çekimi için götürdüm. Dişçiden çok korkuyordu fakat doktor hanım çok ilgili ve sabırlıydı gerçekten kızımı sakinleştirip uyumlu bir şekilde tüm tedavilerini ve bilgilendirmelerini yaptı çok memnun kaldık tavsiye ederim.
n....g
Emine Tuğçe hanıma oğlumu 3 yaş rutin muayenesi için götürdük. 3 yaşında ve diş hekiminden oldukça çekinen ağlayan bir çocuk olmasına rağmen Tuğçe hanım durumu çok güzel kontrol edip onu sakinleştirdi muayeneye ikna etti. Oğluma diş fırçalamanın önemini güzelce anlattı ve bize tavsiyelerde bulundu.Çok anlayışlı ve sakin haliyle çocuklarla iletişimi kuvvetli bir uzman diş hekimi bu konuda gönülden tavsiye ederim
fe...b
Tuğçe hanımın bilgili ve fazlasıyla ilgili bir hekim.Oğlumun ilk muayenede kaygısına rağmen sabrı ve güler yüzüyle diş dolguları ve diş çekimlerini yaptı.Kesinlikle tavsiye ederim.
c.....
İlk diş hekimi deneyiminin çok önemli olduğunu bilerek iyice araştırıp buldum Tuğçe hanımı kızımla iletişimi çok iyi oldu ve basit tedavilerle başladı dolgu ve çekimle devam ettik kızım kendisi isteyerek gidiyor Tuğçe hanımın yanına ve gayet mutlu ayrılıyor artık düzenli kontrollerle devam edeceğiz doktor hanımın emeklerine sağlık
i.....
Tuğçe hanım çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor. Kızımızın iki tane dolgusunu yaptı. Çok endişeli gitmiştik ancak hiç korktuğumuz gibi bir süreç geçirmedik. Sayesinde kızım diş doktorundan korkmuyor. İlgisinden çok memnun kaldık.
Emine Tuğçe Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Tuğçe Köse, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Emine Tuğçe Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dental Anestezi, Kök Kanal Tedavisi, Normal Randevu, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Taşı Temizliği, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Yüzeysel Flor Uygulaması, Lokal Anestezi.
Emine Tuğçe Köse adresi nerede?Emine Tuğçe Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mahallesi 144 Sokak No:33/2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Tuğçe Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Tuğçe Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emine Tuğçe Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Tuğçe Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Tuğçe Köse hangi dilleri konuşuyor?Emine Tuğçe Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Tuğçe Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Tuğçe Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Tuğçe Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Emine Tuğçe Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emine Tuğçe Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Emine Tuğçe Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri