Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 2018 yılında mezun olmuştur.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalında başladığı uzmanlık eğitimini 2020-2023 yılları arasında tamamlamıştır.

2018-2020 yılları arasında Gümüşhacıköy Devlet Hastanesinde Diş Tabibi olarak çalışmıştır.

2020-2024 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalında çalışmıştır.

Mimarsinan Mahallesi 144 Sokak No:33/2, Atakum, Samsun

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Diş Hekimi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +11 daha fazla

Dental Anestezi

Diş Dolgusu

Diş Taşı Temizliği

Diş Hekimi Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLI...daha fazlaĞI POLİKLİNİĞİ • Diş Çekimi daha az

Saygı değer hocamız Tuğçe hoca oğlumun dış çekimini gerçekleştirdi.islem.esnasinsa oğlumla kurdu yakınlık o kadar iyidi ki işlemin nasıl yapıldığını anlamadı bilekendisine minnettarız.iyiki tanistik

T
Telefon numarası doğrulandı

Kızımın diş temizliği ve iki süt dişinin çekimi için gittik. Doktorumuz uzmanlığı ve sakin yaklaşımıyla işlemi son derece profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi. Kızım başta biraz korkmuş olsa da, kısa sürede sakinleşti ve cesur davrandı. Bu süreçte kendini rahat hissetmesi de büyük bir etken oldu. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

Konum: başka bir yer • Diğer

Kızıma yaklaşık 10 tane diş dolgusu bir tane de kanal tedavisi yaptırdık. Kızımın diş doktoruna rahatlıkla gidebilmesinin en büyük sebebi Tuğçe Hanım’dır. Çocuklarla iletişimi çok güzel, konuşup onları rahatlatıyor. Aynı zamanda yaptığı işlemlerden çok memnun kaldık, kolaylıklar dileriz.

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLI...daha fazlaĞI POLİKLİNİĞİ • Diş Dolgusu daha az

Oğlumuz Arasın ağız içi bakımı için 6 aylık periyodikler halinde bir uzman diş doktoruna goturuyorduk fakat buna ragmen dişlerin ara yüzünde çürükler olduğunu görünce kendim de plak tedavime başlamış olduğum smiledent klinikteki hocaların bilgileri yaklasımları her adımda güven vermeleri sayesınde burada tuğçe hocamızı tanıma şansımız oldu ve iyiki karşımıza çıktı iyiki var oğluma uc dolgu, bir çekim,diş temizlik işlemi yaptı ıkı seansta tüm bu işlemleri gerçekleştirebildik ve oğlum hiç korkulacak bişey yokmus ben hep yaptırabılırım dedi bizim için fobisi oluşmaması cok önemliydi tuğçe hocam o kadar tatlı ve cana yakınki her ekipmanı oğluma tanıttı her adımda ne işlem yaptığını anlattı kendine güvenen böyle güzel diş hekimimiz olduğu için çok mutluyuz

I
Telefon numarası doğrulandı

Tuğçe hanıma 8 yaşındaki kızımı dolgu,kanal tedavisi ve diş çekimi için götürdüm. Çocuklarla inanılmaz güzel,şefkatli ve özel bir iletişimi oldukça tatmin edici. Kızımın korkusu vardı ama Tuğçe hanım çok ilgili ve sabırlıydı.Tedavi sürecimiz çok konforlu geçti. Gerçekten işi seven bir doktor.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımın genel bir kontrolünü yaptirmak ve dişçi fobisini yenmesi icin tanıdıklarımın tavsiyesiyle Tuğçe Hocanin klinigine gittik. İyikide gitmişiz. Kızım ilk girişte korkuyla aglamaya basladı ama hocamız onu öyle güzel sakinleştirdi ki o gün bir dolgu bile yaptık. Oradaki bütün malzemeleri kızıma tek tek anlattı hepsinin ne işe yaradıgını gösterdi.boylece hastasının guvenini kazanmış oldu. Toplamda 4 seans gittigimiz dolgu islemlerinde artik kızım en son 2 dolguya kendisi içeri girdi ve hiç aglamadım baba diyerek geri geldi. Normalde igne bile olurken bütün hastane bizim cıglıklarımızı dinlerdi. Belkide bu korkuyu bile yenecegiz. Ayrica hocamizin verdigi cesaret madalyasıda odamizda asılı duruyor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLI...daha fazlaĞI POLİKLİNİĞİ • Randevu daha az

Tuğçe hanıma ilk, kızımızın dişlerini kontrol ettirmek amacıyla götürmüştük. Tuğçe hanımın yaklaşımı, güler yüzü, pozitifliği sayesinde kızımız bizim yanında olmamızı bile istemeden dolgu, koruma işlerimlerini çok rahatlıkla gerçekleştirdi. Odadan gülümseyerek çıkması bizim için çok önemliydi, öyle de oldu:).
Son gidişimiz diş çekimi içindi ve tereddüt bile etmeden direk Tuğçe hanımı tercih ettik. O kadar kolay bir şekilde diş çekimi gerçekleşti ki, kızımız ne olduğunu bile anlamadı:).
İyi ki tanımışız sizi Tuğçe hanım, güler yüzünüz hiç eksik olmasın :)

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: SMILEDENT ATAKUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLI...daha fazlaĞI POLİKLİNİĞİ • Kanal Tedavisi daha az

Tuğçe hanıma bir doktorumuzun tavsiyesi üzerine gittik oğluma kanal dolgu diştemizliği fissür örtücü ve vernik işlemleri uygulandı.Tüm bu işlemleri uygulanırken titizlikle yapaılacak işlemlerin hepsi teker teker anlatıldı.Tuğçe hanıma oğlumu hiç üzmeden yaptığı tüm işlemler için minnettarız .

Telefon numarası doğrulandı

6 yaşındaki kızımı başka bir yerde travma yaratan diş çekimi sonrası tuğçe hanıma götürdüm iyi ki yollarimiz kesişmiş çocuklara karşı yaklaşımı inanılmaz ailelere açıklayici ifadeleri içimizi rahatlatiyor. 3 dolgumuzu mükemmel yaklaşımı ile sorunsuz bitirdik. Diğer işlemlerimizde de aynı mutlulukla ayrılacağımizdan hiç şüphem yok.

Telefon numarası doğrulandı

Tuğçe hocama oğlum ve kızım için kontrol amaçlı gitmiştik çocuklara yaklaşımı naifliği güler yüzü onlarla iletişimi sayesinde ikinci randevumuza çocuklar hiç korkmadan kendi istekleri ile gittiler dolgularını diş çekimlerini temizliklerini hiç korkmadan ağlamadan yaptırdılar bir anne olarak beni çok mutlu etti ve çok memnun ve mutlu ayrıldık