m....n
Hem kendim, hem de kardeşim ve annemin çeşitli rahatsızlıklarında gittiğim ve insanlığından tutun da hekimlik bilgisine kadar kendi alanında çok iyi bir hekimdir. Özellikle kardeşimde yaşadığımız çok nadir bir rahatsızlıkta dahi standart ilaçlarla uğraşmak yerine literatürü dahi tarayarak en doğru tedaviyi bulmaya uğraşarak tedavimizi sağlamıştır. Pek sanmıyorum ama olur da olumsuz bir şey duyarsanız bilin ki o şekilde konuşanlar Emine Hanım'ın verdiği ilaçları ve kontrollerini söylediği şekilde kullanmayanlardır. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
k.....
Yaklaşık 10 yıldır genital siğil hastalığımla uğraşıyorum. Neredeyse 15 farklı doktora gittim. Ancak kimse Emine Hanım kadar yardımcı olamadı bana. Allah razı olsun kendisinden. Bu şikayetimden neredeyse kurtuldum sayılır. Artık yılda sadece 1 kere gidiyorum, o da çok öenmsiz. İşini bu kadar özveriyle yapan başka bir doktor ne özelde ne de devlette görmedim. İşlerinin hep rast gitmesini temenni ediyorum.
e....d
Emine hanıman geçen kış gitmiştim çok ilgili bir doktor akne tedavisi için gitmiştim her ne kadar aknelerimi tedaviye değer bulmasada gözlerimdeki bozukluğu fark edip beni göz doktoru bir başka meslektaşına yönlendirdi iyiki yönlendirmiş ayrıca daha göz ameliyatımı yapan doktoru kaybetmiştim sekreterini doktorun şuan çalıştığı kurumu bulması için görevlendirdi yani kendisini ilgilendirmeyen bir konuda bile oldukça ilgili davrandı ayrıca branşındada oldukça iyi aknelerimi tedavi etmedi ancak sebebini iyice açıkladı. Bunu başka bir doktorda görmedim ben kendisine çok teşekkür ediyor
os...r
ayaklarımdaki nasırları 20 yıl çektım sonunda emine hanım sayesınde kurtuldum.alallah razı olsun.gerçekten çk değerli ve bilgili bir dr.çok, çok teşekkur edıyorum...
ay...l
Emine Tunc Hanima cok cok tesekkur ederim.Benim ismim Aygul.Kazakistanliyim.Emine hanima beni akne hastaligindan kurtardigi icin cok minetarim.Allah razi olsun.
Emine Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Tunç, Dermatoloji.
Emine Tunç adresi nerede?Emine Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Tunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Emine Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar