Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Behlül apartmanı, no:87, kat:1, daire:1, Uşak Merkez, Uşak
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Emine Turgut Muayenehanesi
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
ha...a
İlgisi ve yaklaşımıyla hayatıma çok katkıları oldu. Kendimi tanımamda, hayatımı yönlendirmemde destekleri çok büyük. Sorunlarımla baş edemediğim ve artık destek almam gerektiğini düşündüğüm zamanda buldum Emine hanımı şuan iyi ki diyorum ve destek almak isteyen herkese önerimdir.
e....b
Emine Hanım ile başladığımız anne/ kız olarak baya sağlıklı adımlar ile ilerliyoruz. Özellikle anne olarak benim o kadar farklı bakış açısına bakmama sebep oluyor ki. Farkındalık hissediyorum. Kızıma ve bana çok iyi geliyor. Bakışınız, görüşünüz değişmesi için Emine Turgut.
Kendimizin en iyi halini tanımayı kendimize borçluyuz. Emine hanımın konuda eşsiz bir rehber ve çoğunlukla da yol arkadaşı. Deneyimlemenizi tavsiye ederim, kısa bir sürede çok yol katettik. İyi ki varsınız:)
Ben çok memnun kaldım Emine hanım çok ilgili güler yüzlü herkese tavsiye ederim. Beni gerçekten anlayan işi bu olduğu için diğil gerçekten benim sorunumu iyileştirmek için uğraşan işinde uzman bir psikolog çok teşekkür ederim Emine hanım
Hasta
Yaşadığım sorunları iyice anlamaya çalışan ve benim de anlamam için uğraşan çözümü için farklı yollar sunup örnekler veren Emine Hocama teşekkür ederim.
i.....
Emine Hanım a eş kaybı sonrası yas yönetimi terapisi için gitmekteyim, terapimiz gayet güzel gidiyor.Kendisine aracılığınızla bir kez daha şükranlarımı sunarım.
Tek kelimeyle canım doktorum :) Kaygı bozukluğu için Emine hanımla görüşmeye başladım ve gerçekten çok yol katettim. Pozitif enerjisine ve neşesine hayranım. Beni anladığını, asla yargılamadığını her seansta fazlasıyla hissettim. Kendimi bulmamda ve kaygılarımı olabildiğince aza indirmemde gerçekten büyük faydası var. İyi ki yollarımız kesişmiş. :)
Uzun zamandır başetmeye çalıştığım, ötelediğim şeylerin etkisini kendimde daha fazla gördüğümden psikolog arayışına girdiğimde karşılaştık Emine Hanım'la. İşimden ötürü mesai saatleri içinde devlet hastanesine gidemeyeceğimden özelde bir psikolog araştırmaya başlamıştım. Çalışma alanı, yetkinlikleri, uzmanlık alanı kendisine danışmaya karar vermemde etkin sebeplerdi ama görüşmelere devam etmemdeki en büyük sebep Emine Hanım'ın profesyonelliği ve yaklaşımı oldu. Samimiyetle yaklaşması, yargılamadığını ve yargılamayacağını hissettirmesi, seans sırasındaki tutumu ve seansı yönetimiyle asıl sorunun ne olabileceğini farketmenizi sağlaması insanın hem içini daha çok rahatlatıyor hem de yol katettiğine de inandırıyor. Ki yol katediyorsunuz da, zamanla çok daha iyi anlaşılıyor. Benim gibi birçok insanın hayatına dokunmuş ve en büyük şansı olmuş gördüğüm kadarıyla. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Emine hanıma takıntı şikayetlerim için başvurmuştum. Seanslar sonrasında bu şikayetlerimden neredeyse tamamen kurtuldum. Kendisine ilgi, alaka ve samimiyeti için tekrardan çok teşekkür ediyorum.
h ...t
Bazen kendi yarattığınız problemler içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve içinde bulunduğunuz durumu kendiniz yarattığınız için dolayısıyla kendiniz çözemiyor bir sihirli ele ihtiyaç duyuyorsunuz. Hayatıma yaptığı küçük dokunuşlarla farkındalığımı artırdığı için, verdiği tavsiyelerle bir anlamda yeniden başlayan hayatım için Emine Hanım’a teşekkür ediyorum.
Emine Turgut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Turgut, Psikoloji. Size Emine Turgut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Randevu, Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT), Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim, Moxo Dikkat Ölçme Testi, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, Psikoloji Randevusu.
Emine Turgut adresi nerede?Emine Turgut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Behlül apartmanı, no:87, kat:1, daire:1 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Turgut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emine Turgut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emine Turgut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emine Turgut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emine Turgut hangi dilleri konuşuyor?Emine Turgut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emine Turgut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Turgut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emine Turgut hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Emine Turgut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.