Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
İzzettin Çalışlar Cad.No:37/2 Alp Apt., İstanbul
Emine Vanlıoğlu Muayenehanesi
es...y
Kesinlikle emine hanımı tavsiye ediyorum doğumdan sonra adla ağrım sizin olmadı evet 2 tane oğlum var ve ben hastaneden çıkıp eve geldiğimde Evimi temizledim. Kız kardeşim de doğum yaptı suan 40 i çıktı hala yatiyo ağrısı sizin çok.. doktor gercwkten çok önemli ve söyle düşünün zaten hayatınızda kaç kere doğum yapcaksiniz ki birazcık paranızı kıyıp sağlıklı bi şekilde emin ellerde yapın dogumunuzu
el....
Dr emine hanım sayesinde doğum yaptım,sorunsuz bir gebelik takibim sayesinde gerçekleşmiştir,onu tanıdığım için çok sanslıyım,herkese tavsiye ediyorum,teşekkürler güleryüzlü emine hanım,varolun,tesekkürler,
Emine Vanlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emine Vanlıoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Emine Vanlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Emine Vanlıoğlu adresi nerede?Emine Vanlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzettin Çalışlar Cad.No:37/2 Alp Apt. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emine Vanlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emine Vanlıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emine Vanlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emine Vanlıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emine Vanlıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emine Vanlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Emine Vanlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları