Op. Dr.
Emir Burak Yüksel
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Malatya 1 adres
Özalper mah Ankara cad Kemal Tahir Sok Milano Plaza kat 4 no :1/11 Yeşilyurt/Malatya, Malatya
Abdominoplasti
Göz Kapağı Germe
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Op. Dr. Emir Burak Yüksel Muayenehane
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Mikrodermabrazyon
PRP
PRP Saç Tedavisi
Op. Dr. Emir Burak Yüksel Muayenehane
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Ultrason Destekli Lipoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vücut Şekillendirme
Yüz Gerdirme
tu...r
Yıllardır olmak istediğim ama korktuğum burun ameliyatımı Emir hoca gerçekleştirdi.Ameliyat süreci boyunca acı ağrı olmadı.Klasik burun ameliyatlarının aksine burnuma tampon koymadı.Günlük hayatımdan ödün vermeden çok ağrısız acısız bi süreçti.Hayalimdeki burnuma kavuştuğum için çok mutluyum.Emir hocamın eline emeğine sağlık.Güleryüzlülüğü ve profesyonelliğiyle gözü kapalı gideceğiniz bir estetik cerrahıdır kendisi.Herkese tavsiye ederim….
z.....
Göz kapağı operasyonun çok başarılı oldu. Çok tecrübeli ilgili bir doktor. Acı ve ağrı hissetmedim. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim
di....
Botoks işlemi için gittim.Referansım buradaki yorumlardı ve yanılmadığımı görünce çok mutlu oldumBeklentilerimi önemseyerek ve o doğrultuda işlemi yapması gayet memnun ayrılmama sebep oldu. Karşılaması,yaklaşımı,nezaketi,naif bir beyefendi olması ve yaptığı işte çok nitelikli bir doktor olması nedeniyle 2. Kez yine tercihim Burak Bey oldu.Teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum kendisine
ne...n
Vandan arkadaşım sinan beyin tavsiyesi üzere gittim doktor takviminden de olumlu yorumlar gördüm ve yorumlarla aynı ortamı yaşadım emir hoca bu işin mucidi burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım
el...n
Sevgili hocamı değerlendirecek yetkinlikte olmasam da, yaptığı muayene sonucunda burnuna ufak bir müdahalede bulundu ve süreci benim tüm paniğime rağmen çok naif ve sabırlı yönetti,sağolsun. Burnumun görüntüsü de beni çok memnun etti. Her şey için teşekkür ederim.
b....s
Üst göz kapağı ameliyatımı doktor bey yaptı. Karar aşamasında yapmış olduğu açıklamalar, insanı rahatlatan ve güven veren konuşması sayesinde ameliyata karar verdim. Çok rahat, ağrısız bir ameliyat ve iyileşme süreci geçirdim. Henüz bir hafta olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum. Her türlü sağlık ve estetik sorunlarinda en önemli şey doktorunuza güvenmek ve inanmak bence. Doktor bey bu güveni size fazlasıyla veriyor. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
çi...
Malatya’da en iyi plastik cerrahi olduğunu söyleyebilirim yaptırdığım ben tedavisinin sürekli arkasında durdu kendileri sabırlı ve olumlu bir şekilde tedavilerimi yaptı çok memnunum herkese tavsiye ederim. Gerek işi ve karakter olarak mükemmel bir hekim
h....t
Kıymetli hocam 6 yaşında oğluma otoplasti (kepçe kulak) ameliyatı yaptı. Nezaketi ve ilgisi ile bizleri mutlu ettiği gibi ameliyat sonrası hiç bir şekilde sorun/sıkıntı/olumsuzluk yaşamamız olmamız da bizi ayrıca mutlu etti. İyi ki kendisine ulaşabildik ve tanıştık. Evladımız için gösterdiği hassasiyet için çok teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık, değerli hocamı kesinlikle maksimum seviyede tavsiye ediyoruz.
y.....
Kafamda ki yağ bezesini 10 dakika da küçük bir kesik ile aldı ardından yakma işlemi yaptı estetik bozulmasın diye dikiş atılmadı çok memnun kaldım tavsiye ederim
m....y
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine uzun zamandır olmayı planladığım ama genel anestezi almaktan ve göz altı morlukları yaşamaktan korktuğum için çekindiğim rinoplasti ameliyatım için Emir hocama başvurdum. İlgisi ve ameliyatla ilgili detaylı ön bilgilendirmesi sayesinde ameliyat olmaya karar verdim. Kendisi ameliyatımı nezih muayenehane ortamında lokal anestezi altında sohbet ederek 1-1,5 saatte güler yüzüyle gerçekleştirdi, çok memnun kaldım. İyi ki oldum diyorum hayalimdeki buruna kavuştum. Beni gören arkadaşlarıma ‘diş çektirmek gibi birşey çok rahat geçti’ diyorum. Doktorumdan Allah razı olsun gülen yüzü hiç solmasın. Çok ilgili, tecrübeli, güleryüzlü bir hekim ve çok iyi bir dost kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum. Teşekkürler Emir hocam iyi ki varsınız iyi ki tanıştım sizinle
Emir Burak Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Burak Yüksel, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Emir Burak Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Burun Estetiği, Cilt Estetiği, Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması.
Emir Burak Yüksel adresi nerede?Emir Burak Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özalper mah Ankara cad Kemal Tahir Sok Milano Plaza kat 4 no :1/11 Yeşilyurt/Malatya Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Burak Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emir Burak Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emir Burak Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Burak Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Emir Burak Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Emir Burak Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emir Burak Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Burak Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emir Burak Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emir Burak Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, Emir Burak Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.