Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Yüksek Lisans programını tamamlayarak uzmanlığımı almaya hak kazandım.
Lisans eğitimim süresince birçok kurumda gönüllü staj yaparak deneyim kazandım. Lisans eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra, özel bir eğitim kurumunda psikolog olarak görev aldım. Bu süreçte sınava hazırlanan öğrenciler ve ebeveynleriyle çalıştım. Mesleki donanımımı geliştirmek amacıyla Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri, Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri(MMPI) eğitimlerini tamamladım. Bunlara ek olarak Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi'nden aldığım "Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi" ile çeşitli klinik alanlarda uygulamaya yönelik becerilerimi geliştirdim. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüyle çalışıyor olmamın en önemli sebebi Bilişsel Davranışçı Terapi yöntemlerinin pek çok psikolojik sorunun iyileşmesinde etkisinin bilimsel araştırmalarla gösterilmiş olmasıdır.
Çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik psikoterapi seansları gerçekleştirmekteyim. Her yaş grubundaki çocuk ve ergenler için ebeveyn danışmanlığı gerçekleştirmekte ve sağlıklı bir boşanma süreci yönetimi için ailelerle çalışmaktayım. Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri(MMPI), Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri uygulamaktayım.
Randevu oluşturmadan önce, telefon üzerinden ücretsiz ön görüşme gerçekleştirerek süreç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için uygulama üzerinden mesaj gönderebilirsiniz.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Yaka Psikoloji Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Yaka Psikoloji Merkezi
Ergenliğe giren oğlum için Eylül hocaya başvurduk. Hem aile içi iletişim hem ergenlikte yaşadığı yada yaşayacağı durumlar ile ilgili konular başta olmak üzere derslere daha aktif katılmasını sağlamak, bununla birlikte LGS sürecinde iyi bir sonuç alabilmek için destek alıyoruz. Aynı zamanda oğlumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite var. Bu geçen zaman zarfında oğlumda olumlu sonuçlar görmeye başladık. Aile içi İletişimimiz çok daha sağlıklı olmaya başladı. Hocanın verdiği program sayesinde derslerine daha gayretli olduğunu gözlemledik.Daha yolumuz var. Eylül hocanın desteğine sonsuz güveniyoruz.
d.....
Çok kaygılı biri olarak terapi hizmeti aldım. Zamanla kaygıya sebep olan düşüncelerimi ve bakış açımı değiştirmeyi başardım. Zaman zaman zorlandığım çok an oldu ama bunun bir süreç olduğunu fark ederek terapiye devam ettim. Eylül Hanım'la geçirdiğim terapi sürecinden çok memnun kaldım.
Kızımın sorumluluk sahibi alması ve kızımda ergenlikle birlikte gözlemlediğim bazı davranış sorunları ile ilgili destek almak için başvurduk. Bir buçuk aydır kızımda çok ilerleme gözlemliyorum. Şu an sorumluluk almak konusunda daha motivasyon sahibi. Öfke yönetimi daha iyi durumda. Eylül Hanım'ın kızımla kurduğu profesyonel ilişkiden çok memnunum. Eylül Hanım'ın hem destekçi hem de ilgili bir psikolog olduğunu düşünüyorum. Benimle de kurduğu iletişimin bilgilendirici, açıklayıcı olması ve Eylül Hanım'ın oldukça anlayışlı olması benim için de çok önemli bir destek kaynağı oldu.
Eylül hanımdan yönetemediğim ilişki sürecimle ilgili destek aldım. Bu süreçte anlayışlı ve ilgili yaklaşımı ile beni oldukça rahatladı. İlişkimdeki sorunlar ile ilgili başladığım yolda kendimi keşfettim. Farkına varamadığım güçlü yönlerimi seanslar sonucunda fark ettim. Sosyal hayatımda dışlandığımı düşündüğüm zamanlarda düşüncelerimin gerçek olmadığını, kaygı ile şekillendirdiğim gerçek dışı düşünceler olduğunu görebildim. Uzun ve zorlu sandığım bu süreci destekçi yaklaşımıyla atlattım. Seanslar boyunca beni can kulağıyla dinlemesi ve yapmış olduğu çıkarımlar beni güvende hissettirdi. Kendisiyle birlikte çok güzel bir terapi süreci geçirdim.
5 ay önce terapiye başlamıştım. 5 aylık süreçte terapiden çıkınca kendimi duvara çarpmış gibi hissettiğim zaman oldu. Eylül hanım terapinin bu şekilde olmasını o kadar naif ve güzel bir dille açıkladı ki o an terapiye bakış açım değişti ve terapiye daha güçlü tutundum. Bunun sonunda kendimi değişimin içerisinde buldum. Bu değişim sürecinde bilgisi ve desteği benim için çok kıymetliydi. Her seansta çok önceden söylediğim şeyleri bile hatırlıyordu. Bu da işini özenle yaptığını hissettirdi. Şu an ne olana takılı kalıyorum, ne de geçmişe bağlı yaşıyorum. Şu anın kıymetini sayesinde görebildim. Hem seanslarda konuştuklarımız hem de bana vermiş olduğu egzersizlerle bakış açımı değiştirdi. Eylül Hanımla terapi sürecinde birlikte yol almak çok keyifliydi.
Eylül Hanım'a oğlumun(14 yaşında) kaygıları için başvurmuştuk. Ben de çok endişeliydim. Eylül Hanım hem oğlumla hem de benimle görüşmeler gerçekleştirdi. Seanslarda oğlumun kaygısı için test uyguladı ve bize bilgi verdi. Yaptığımız görüşmelerle kendimde de birçok hatayı fark etmemi sağladı. Bu yüzden oğluma bu süreçte daha iyi destek olabildim. Gereksiz kavgalarımız olduğunu fark ettim. Seanslar sonrası oğlumun da daha rahat, daha özgüvenli olduğunu düşünüyorum. Eylül Hanımla gerçekleştirdiği seansların onun için çok faydalı oldu. Bizim için zor olan bu süreçte çok ilerleme katettik.
l.....
Eylül Hanıma bir arkadaşımın önerisi ile ulaşmıştım. Seansta kendimi açamamaktan, olanları anlatamamaktan korkuyordum fakat Eylül Hanım beni bu konuda çok destekledi. Beni çok dikkatli dinlemesi söyleyeceklerimi rahatlıkla ifade edilmemi sağladı. Sosyal hayatımda zorluklar yaşıyordum, görüşmelerimizde detaylı olarak bunların üzerinde durduk. Otobüse binerken bile zorluk yaşarken şu an birçok sosyal ortamda kendimi güvende hissedebiliyorum. Bununla birlikte ilişkilerimde yaşadığım sorunların da üzerinde durduk. Şu an daha özgüvenli hissediyorum. Eylül Hanım tüm seanslarımızda ihtiyaçlarımı hızlıca belirleyip bunlara yönelik çalışmalarıyla bana destek oldu. Seanslarda uyguladığımız pratikleri hayatımda da uygulamam için beni destekledi.
s....)
Kızımın sınava hazırlık döneminde başvurduk. 2 yıldır kendisine gidiyoruz. Seansların kattığı olumlu şeyler var. Motivasyon ve performansı daha da iyi oldu. Emir Hanım çocuğun zayıf ve güçlü yönlerini hemen anlıyor. Kızım yönünü kaybetmişti. Bulmasında yardımcı oldu. Mükemmel bir planlama sundu. Kızımda bu planlamaya uydu. Arkadaşça yaklaşmasından ötürü kızımla yakın bir iletişimi var. Beni çok mutlu ediyor. Benimle paylaşmadığı şeyleri kendisiyle paylaşıyor. Aldığımız hizmetten çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.
Emir Eylül Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Eylül Genç, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Emir Eylül Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Emir Eylül Genç adresi nerede?Emir Eylül Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Donanmacı mah, Ulvi Başman Sok , No :15 Batur apt kat:3 daire:3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Eylül Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Emir Eylül Genç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Emir Eylül Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Eylül Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Emir Eylül Genç hangi dilleri konuşuyor?Emir Eylül Genç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emir Eylül Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Eylül Genç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Emir Eylül Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Emir Eylül Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emir Eylül Genç hangi sigortaları kabul ediyor?Emir Eylül Genç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar