Kardiyoloji Randevusu
Kolesterol Testi
Koroner Anjiyoplasti
Ritim Holter
Özel Anatolia Hospital Lara
Çankırı Çerkeş SO, Ankara Dışkapı SSK Eğitim Aratırma Hastanesi, Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Kliniği bulunmaktadır.
Şu anda da Özel Anatolia Hospital Lara' da hizmet vermektedir.
s...
Kalp krizi geçirdim ve bana yakın bir hastaneye gittiğimde Doç. Dr. Emir Kübilay Bey ile tanışmış oldum. İyi ki de Kubilay Bey gibi bir doktorla tanışmışım, bu yüzden şanslıyım. Uzun zamandır hastasıyım. Kubilay Bey, hastalarıyla çok ilgili ve alakalı bir doktor olarak mesleğini iyi şekilde temsil ediyor. Onu çok kaliteli bir hekim olarak görüyorum ve birçok kişiye de tavsiye ederim.
b...
Kubilay Bey'e, bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. İki sene önce kalp krizi geçirdim ve acil olarak üç adet stent takıldı. Sonrasındaki kontrollerimi Kubilay Bey gerçekleştirdi ve hala devam ediyor. Kubilay Bey'in samimiyeti, işine olan saygısı, tecrübesi ve başarısı beni çok güvende hissettirdi. Halen büyük bir güven ve rahatlıkla Kubilay Bey'e kontrollerim için gidiyorum. Ayrıca pilot olduğum için yurtdışındaki muayenelerim için raporlarımı İngilizce hazırladığı için kendisine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle birçok kardiyoloji uzmanıyla tanıştım, ancak Kubilay Bey, bana en çok güven veren isim oldu. Bilgi ve becerisi sayesinde normal yaşantıma devam edebiliyorum. Çevremdeki birçok kişiye Kubilay Bey'i tavsiye ettim ve etmeye devam ediyorum.
58...t
21 декабря 2017 года была на приеме у пооыессора Emir Kubilay Şenen. Было повышенное давление в течении 5 дней. Мне сделали кардиограмму и УЗИ. Назначили лечение. Очень внимательный, спокойный врач, не нагнетающий ситуацию. Простым и доступным языком обьяснил мне причину моего состояния. Так же спасибо переводчику Aleyna Çelebi. В целом отношение персонала больницы очень хорошее, на высшем уровне. Буду обращаться еще. Спасибо большое
Emir Kübilay Şenen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emir Kübilay Şenen, Kardiyoloji. Size Emir Kübilay Şenen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Eko(Ekokardiyografi), Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Kardiyak Anjiyografi, Kardiyak MR, Kardiyak Kateterizasyon, Aort Kapak Replasmanı, Kalp Kapakçığı Tamiri, Eforlu Ekg.
Emir Kübilay Şenen adresi nerede?Emir Kübilay Şenen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emir Kübilay Şenen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emir Kübilay Şenen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Emir Kübilay Şenen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Emir Kübilay Şenen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Emir Kübilay Şenen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emir Kübilay Şenen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emir Kübilay Şenen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emir Kübilay Şenen hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emir Kübilay Şenen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Emir Kübilay Şenen hangi sigortaları kabul ediyor?Emir Kübilay Şenen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar