Emir Şahbal Muayenehanesi
Adalet Mahallesi 1593 / 1 Sokak Müzeyyen Hanım Apt B Blok No :67 Kat 3 Daire 3, Bayraklı, İzmir

Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları

Böbrek Taşı +9 daha fazla

Böbrek Taşı Cerrahisi

Lazer ile Taş Tedavisi

Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları

Adalet Mahallesi 1593 / 1 Sokak Müzeyyen Hanım Apt B Blok No :67 Kat 3 Daire 3, İzmir

Emir Şahbal Muayenehanesi

Op.Dr. Emir Şahbal 1990 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden mezun olmuştur. 19901994 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Bilim Dalında uzmanlık eğitimini tamamlayan Emir Şahbal kendi özel kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Makaleler

C
Konum: Emir Şahbal Muayenehanesi Randevu

HPV ile ilgili dünyam kararmış iken tavsiye üzerine hocamı buldum.
Allah bin defa razı Olsun. Tedbirlerle , tedaviyle beni bu illetten kurtardı. Halbuki bu hastalıktan neler çektiğimi nerelere gittigimi ben bilirim.
Hocam, ellerinize , emeğinize ve tecrübenize sağlık.

Ş
Konum: Emir Şahbal Muayenehanesi Diğer

Bir insan bu kadar alçak gönüllü olabilir hem hesaplı hem ilgili hem kalpten gönülden mükemmel bir insan kendisini genital siğil ile ilgili ziyaret ettim ve tanıdığım kim var ise tavsiye edeceğim emir hocam Allah sizden razı olsun inşallah sevgilerle

T

Tavsiye üzerine ve bunun üzerine kendimde inceleyerek gittim.Çok emmnun kaldım..Prostat büyümesi vardı bununla ilgili ilaç tedavisi aldım şuan daha iyiyim.İhtiyacı olan herkesinde bu hizmeti almasını isterim öneririm.Kişisel yaklaşımından ve tedavi sürecinde de olumlu sonuç aldım.

Emir Bey yaklaşık 2 yıl önce varikosel ameliyatı yapmıştı.şu anda 1.5 aylık oğlum var.Ayrıca hastasını bilgilendirme ve ilgilenme konusunda da çok iyi bir doktor.kendisine çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim.

Op. Dr. Emir Şahbal

Ameliyat sonrası teşekkür etmeniz ve sonucu vermiş olmanız çok ince ve zarif bir davranıştır. teşekkür ederim. kıymetli evladınız analı ve babalı büyüsün.

Emir Şahbal hem insan olarak hem doktor olarak mükemmeldir.tıbbı bilgisinin yanında hastaya gösterdiği yakın ilgive ve güvene hayran olmamak elde degil.Kesinlikle sağlıgınızı emanet edeceğiniz bir hekimdir.kendilerini takdir ediyorum

Op. Dr. Emir Şahbal

Saliha hanım en kıymetli hastalarımdan biridir. Teşekkür ederim.