Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Medisport
Çapraz bağ ve menisküs sakatlığı rehabilitasyon sürecinde gerek iletişim gerek mesleki bilgi olarak çok memnun kaldım
bi...ı
2 kere menisküs bir kere ön çapraz bağ ameliyatı oldum çok fazla doktor gezdim ama beni en iyi anlayan doktor emirhan hocaydı çok yardımcı oldu gerek mental anlamda gerek fiziksel anlamda gerçekten çok destek oldu.
ae...s
Yaklaşık 2 ay önce dizimdeki sakatlık nedeniyle kendisiyle tanıştım.Mesleğim gereği daha önce birçok fizyoterapistle çalıştım ama bu kadar ilgili, işini severek yapan ve çok bilgili birisiyle çalışmamıştım.Tedavi sürecimde hem uzaktan telefonla hem tedaviye gittiğimde sürekli çok ilgili ve titiz davrandı.Ayrıyeten çok disiplinli ve işini ciddiye alan biri.Tedavim hala devam ediyor çok da memnunum.Çevremdekilere hiç tereddüt etmeden önerebileceğim birisi.
Ön çapraz bağ tedavim de çok yardımcı oldu gayet güzel ilgileniyor gayet başarılı tavsiye ederim
se...a
emirhan hocamla ameliyattan sonra ki fizik tedavi sürecimde tanıştım iyi ki bana denk geldi 4.ayımdayım her şey çok güzel gidiyor Emirhan hoca sayesinde gün geçtikçe daha güçleniyorum kendimi daha iyi hissediyorum işini severek yaptığı kesin kesinlikle işinin en iyisi..
b ...b
Ayak bileği burkulmasıyla ilgili tedavi oldum. Çok ilgiliydi, memnun kaldım. Sporcu olarak tavsiye ederim.
Çapraz bağ sakatlığı sonrası geri dönüşümde çok yardımcı oldu oldukça başarılı ve bilgili. Herkese tavsiye ederim
h....y
Öncelikle gösterdiği ilgi alakadan dolayı memnun kaldım profesyonel bir sporcu olarak uyguladığı tedavi ile boyun sakatlığını en hızlı şekilde atlattım iyi bir insan iyi bir karakter iyi bir fizyoterapist.
ta...a
İşim gereği sürekli araba sürüyorum bu yüzden bel ve boynumda sürekli ağrı oluyordu. Araştırmalarım sonucu Emirhan hocamla tanıştım. 3. Tedavimizde ağrılarım ciddi şekilde azaldı. İlgi ve alakasından dolayı bu tarz sorunları olan tüm çevremdeki kişileri Emirhan hocama yönlendireceğim
e....t
Dizimde oluşan ağrılardan sonra mr çektirdim ve menisküsümde yırtık olduğunu öğrendim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Emirhan hocamla yollarım kesişti. Kendisinin bu konudaki bilgisi beni etkiledi ve tedaviye başladık. Tedavi etkisini hızlı bir şekilde göstermeye başladı ve ağrılarım azaldı. Emirhan hocam ilgi ve alakasıyla birlikte olası her anında yanında biteceğim birisi oldu
Emirhan Okur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emirhan Okur, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Emirhan Okur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Topuk Dikeni Tedavisi, Manuel Terapi, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Omuz Yırtıkları Tedavisi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Kırık Rehabilitasyonu.
Emirhan Okur adresi nerede?Emirhan Okur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydıntepe, Beydağı Cd, 34947 Tuzla/İstanbul 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emirhan Okur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emirhan Okur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emirhan Okur hangi dilleri konuşuyor?Emirhan Okur ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Emirhan Okur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emirhan Okur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emirhan Okur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emirhan Okur hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Emirhan Okur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler