Merhaba, daha öncesinde Basketbol Süper Lig takımlarından Tofaş basketbolda ve 1. Lig futbol takımlarından Boluspor’da görev aldım. Buz hokey milli takım fizyoterapistiyim. Ortopedi ve sporcu sağlığı hakkında iletişime geçebilirsiniz.

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi +16 daha fazla

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Konum: Medisport Sporcu Rehabilitasyonu

Çapraz bağ ve menisküs sakatlığı rehabilitasyon sürecinde gerek iletişim gerek mesleki bilgi olarak çok memnun kaldım

Konum: Medisport Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

2 kere menisküs bir kere ön çapraz bağ ameliyatı oldum çok fazla doktor gezdim ama beni en iyi anlayan doktor emirhan hocaydı çok yardımcı oldu gerek mental anlamda gerek fiziksel anlamda gerçekten çok destek oldu.

Konum: Medisport Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

Yaklaşık 2 ay önce dizimdeki sakatlık nedeniyle kendisiyle tanıştım.Mesleğim gereği daha önce birçok fizyoterapistle çalıştım ama bu kadar ilgili, işini severek yapan ve çok bilgili birisiyle çalışmamıştım.Tedavi sürecimde hem uzaktan telefonla hem tedaviye gittiğimde sürekli çok ilgili ve titiz davrandı.Ayrıyeten çok disiplinli ve işini ciddiye alan biri.Tedavim hala devam ediyor çok da memnunum.Çevremdekilere hiç tereddüt etmeden önerebileceğim birisi.

Konum: Medisport Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

Ön çapraz bağ tedavim de çok yardımcı oldu gayet güzel ilgileniyor gayet başarılı tavsiye ederim

Konum: Medisport Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi

emirhan hocamla ameliyattan sonra ki fizik tedavi sürecimde tanıştım iyi ki bana denk geldi 4.ayımdayım her şey çok güzel gidiyor Emirhan hoca sayesinde gün geçtikçe daha güçleniyorum kendimi daha iyi hissediyorum işini severek yaptığı kesin kesinlikle işinin en iyisi..

Konum: başka bir yer Diğer

Ayak bileği burkulmasıyla ilgili tedavi oldum. Çok ilgiliydi, memnun kaldım. Sporcu olarak tavsiye ederim.

Konum: Medisport Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Çapraz bağ sakatlığı sonrası geri dönüşümde çok yardımcı oldu oldukça başarılı ve bilgili. Herkese tavsiye ederim

Konum: Medisport Diğer

Öncelikle gösterdiği ilgi alakadan dolayı memnun kaldım profesyonel bir sporcu olarak uyguladığı tedavi ile boyun sakatlığını en hızlı şekilde atlattım iyi bir insan iyi bir karakter iyi bir fizyoterapist.

T
Konum: Medisport Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

İşim gereği sürekli araba sürüyorum bu yüzden bel ve boynumda sürekli ağrı oluyordu. Araştırmalarım sonucu Emirhan hocamla tanıştım. 3. Tedavimizde ağrılarım ciddi şekilde azaldı. İlgi ve alakasından dolayı bu tarz sorunları olan tüm çevremdeki kişileri Emirhan hocama yönlendireceğim

Konum: Medisport Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi

Dizimde oluşan ağrılardan sonra mr çektirdim ve menisküsümde yırtık olduğunu öğrendim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Emirhan hocamla yollarım kesişti. Kendisinin bu konudaki bilgisi beni etkiledi ve tedaviye başladık. Tedavi etkisini hızlı bir şekilde göstermeye başladı ve ağrılarım azaldı. Emirhan hocam ilgi ve alakasıyla birlikte olası her anında yanında biteceğim birisi oldu